Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka hraje si
I to vrčení a štěkání k tomu patří. Můžete chodit na obrany ![]()
My máme už druhého psa, co za nejlepší hračku považuje zapnutou sekačku ![]()
@Jančakecalka píše:
Oj, sekačka, tak to bych se bála, že si ublíží.
Ježíš ne, jen když s ni prejizdime/vytahujeme ji. Když se seče tak na zahradě není.
@Jančakecalka píše:
Hezké skoro poledne.
Chtěla bych se zeptat, jestli to dělá váš pes také. Naše fenka, 13 let, vždycky, když luxuju nebo vytírám a ona je na blízku, tak přijde a začne kousat do hubice vysavače a nevadí jí, že to dělá kravál. U stírání to samé, ale to ji čapnu a dám do pokoje. Dělá to celý její život, ale zajímalo by mě, jestli to dělá i jiný pes, nebo ta naše je na to nějak ujetá😆
Dělá to hodně psů, naši ne, ty si klidně leží a je jim to jedno, někdy je i vysávám
. Mě by to teda vadilo, snažil bych se jí to odnaučit, ale když jí to 13 let procházelo, te´d už bych to neřešil, halt budete dál uklízet za asistence
.
@JancaS84 píše:
Ježíš ne, jen když s ni prejizdime/vytahujeme ji. Když se seče tak na zahradě není.
Já jsem si to myslela ![]()
@Misasisi píše:
@Jančakecalka přijde mi že místo psa mám dítě 😁 ❤️️je to miláček a na to jak všichni říkají bojový plemeno😁tak on je možná vemeno😁 na vysavač nereagoval ani jako štěně a mop je mu taky burt😁
To je božan ![]()
@Matt 02 píše:
Dělá to hodně psů, naši ne, ty si klidně leží a je jim to jedno, někdy je i vysávám. Mě by to teda vadilo, snažil bych se jí to odnaučit, ale když jí to 13 let procházelo, te´d už bych to neřešil, halt budete dál uklízet za asistence
.
Tak ono mi to až tak nevadí, že to dělá, spíš mě zajímalo, jestli to dělá vic pejsků. Docela je to sranda, když se uklízí a ona se kolem toho motá, hlavně dcera z toho má švandu
Samozřejmě uklízím s opatrností ![]()
@Fiducia píše:
@Jančakecalka hraje siI to vrčení a štěkání k tomu patří. Můžete chodit na obrany
My máme už druhého psa, co za nejlepší hračku považuje zapnutou sekačku
Tak koukám, že je na světě hodně bláznivých psů ![]()
@Fiducia píše:
@Jančakecalka neznám žádného, co by neměl nejakou libůstku
Ani ja ne
kámošky fena jezevčíka zase pro změnu okusuje u nich doma nohy od židlí a stolů ![]()
@Jančakecalka to nám dělal pes, když byl štěně
Taky jezevčík ![]()
@Fiducia píše:
@Jančakecalka to nám dělal pes, když byl štěněTaky jezevčík
Ta její už štěně není, jsou jí čtyři roky. Dělá to, jen když nejsou doma Zkoušeli vše možné, ale dělá to furt.Tak si říkám, že má asi nějaký problém se samotou.Ale, že by to bylo zase rasou se mi nezdá ![]()
Tak likvidace nábytku je nuda/samota/úzkost. Ale to naše vemínko též miluje venku zametání koštětem nebo hrabání hráběma, to jsou prostě ti nejvtipnější nepřátelé, střídavě před ní utíkají a zase na ní útočí, je třeba je ztrestat a pořádně vyštěkat. A jsou to vlastně jediný okamžiky, kdy jí slyším štěkat, jinak bych ani nevěděla, jakej má hlásek ![]()
Příspěvek upraven 20.09.21 v 15:23
@Jančakecalka náš díky bohu přestal
Přímo rasou to není, že by jezevčíci ničili nábytek. Ale že mají sklony k různým kravinám, a potřebujou pevnou ruku, to fakt je ![]()
@Misasisi píše:
@Matt 02 dekuju 😊 😊 😊
No není zač, je to fakt fešák. Tý naší princezně by se jistě líbil ![]()