Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bytsamsebou píše: Více
Ale zakladatelka nemá změněné okolnosti. Píše, že je těhotná a podle me bylo nezodpovědné otěhotnět, když nemá peníze.
@Alušáček píše: Více
Má změněné okolnosti. Je podruhé těhotná, takže volba dítě vs. pes.
To je opravdu zodpovědný přístup k pejskovi. ![]()
@Jazmine to není o respektu, ale o tom, že ten pes byl prostě člen rodiny. Nedokázala bych ji nechat trpět a čekat až pojde jen proto, že je to pro mě nejsnazší řešení a nebude mě to nic stát. A myslím si, že většina veterinářů přistoupí na splátkový kalendář.
Je spousta dětí, které ty rovnátka potřebují a nemají je …
Nebo třeba zub by šel zachránit, ale nebylo by to zadarmo ( konkrétně u 16ti leté slečny) a matka řekne - vytrhnout. Nebudem do toho dávat peníze …
@Bytsamsebou Takže opravdu jak kdo … Netvrdila bych, že na děti ty peníze vždy nějak seženeš …
Suhlasim, ze mat deti by nemalo byt podmienene nadstandardnym platom. Deti potrebujeme, aj z chudobnejsich pracujucich rodin.
Ale ked planujem deti a nemam ani par tisic mesacne navyse, tak si nekupim psa. (a v tomto pripade sice plemeno nehra rolu, ale preboha vsak buldocek je dost nakladne plemeno s velkou nachylnostou na miliardu problemov = skoro istota velkych veterinarnych nakladov)
@Elfido máš pravdu o tomto plemeni. Ale nevíme, jak dlouho psa má a jak dlouho je sama.
@inkakřivák pes ma len 4 roky, to ho asi nema dlhsie
a nikde nepise, ze je sama - alebo som zle hladala? Len ze je na RD a caka druhe.
@Lilina461 píše: Více
Antibiotika na zlomenou panev?
Veterinar doporucil pockat s operaci, kdyz ma pejsek protrzene strevo a krvaci z konecniku? Teda nejsem veterinar, ale tohle se mi hodne nezda. ![]()
@Anonymní píše: Více
To je skvělé že máš takový přístup, mám to stejně. Bohužel, jsou zde tací pro které je to jen zvíře. Asi nemusím zmiňovat diskuzi o drahé operaci kde zakladatelka řešila podobné, jen léčba byla výrazně dražší. Mnoho z těch co diskutují i zde řekli, že je šílenost to do psa dát a rozhodně volit eutanázii ![]()
Bez váhání bych dala veškeré své úspory nebo se zadlužila, ať už by to byla částka sebevětší a pokud bych věděla, že tím nebudu prodlužovat utrpení a zvíře má šanci vést spokojený život.
@inkakřivák píše: Více
Nikde nepíše, že je sama. Psovi jsou 4 roky, s jedním dítětem je na rodičáku, druhé čeká. Takze si behem 4 let pořídila psa, dvě děti i když nema penize. To bude hodne rozumná pani.
@Anonymní píše: Více
No a nechat pojít zvíře v bolestech aby nemusela platit ani za eutanázii, je zrůdnost. Takhle jsem to ale vůbec nečetla a jestli se to děje, tak dochází k týrání zvířete a porušování zákona. Já fakt furt doufám, že nějak s vetem domluvená je. Jen mi nejsou jasny ty atb, ruptura? střeva a že ji až takhle dlouho po 9 dnech někdo nehnal na operaci té pánve. Ano, občas se kvůli stavu vnitřních organu neoperuje pánev hned, dokud se nestabilizuji vnitřní orgány ale do 3 dnů by proběhnout měla…těch 9 dní je divný
a kdyby těhotná nebyla tak to pro psa má jaké plus? Klidně to mohlo být tak že veterinář řekl zatím 30 000 a ona řekla nemá tak jí poslal domů a čeká se jak se pes s tím popere. neměl teda veterinář navrhnout uspání aby se pes netrápil? Pokud na operaci nejsou peníze tak raději uspat než aby pes přežíval v bolestech a pokud ani nečůrá tak tam může být větší průser
Ten veterinář to snad ví že ten pes bez operace trpí
Pokud bych na operaci neměla což at počítá že se to nakonec se vším dostane k 50 000 tak raději uspat než čekat že se to samo nějak vyléčí
. Počítám že dle ceny byl jen rentgen takže kdo ví jak na tom ten pes je celkově.
@Jazmine píše: Více
Mne prijde divne i to, ze se pta lidi na internetu, zda pejska uspat, aniz by prihodila informaci o tom, co ji rekl veterinar, jaka je prognoza, tahle konverzace prece musela probehnout. ![]()