Pes po nehodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15312
4.6.26 12:02
@Bytsamsebou píše: Více

Ale zakladatelka nemá změněné okolnosti. Píše, že je těhotná a podle me bylo nezodpovědné otěhotnět, když nemá peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10931
4.6.26 12:33
@Alušáček píše: Více

Má změněné okolnosti. Je podruhé těhotná, takže volba dítě vs. pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15312
4.6.26 13:54

To je opravdu zodpovědný přístup k pejskovi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.26 14:07

@Jazmine to není o respektu, ale o tom, že ten pes byl prostě člen rodiny. Nedokázala bych ji nechat trpět a čekat až pojde jen proto, že je to pro mě nejsnazší řešení a nebude mě to nic stát. A myslím si, že většina veterinářů přistoupí na splátkový kalendář.

• Citovat
  • Upravit
10
4.6.26 14:47

Bobiiii, držím palce aby to dala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
4.6.26 14:52

Je spousta dětí, které ty rovnátka potřebují a nemají je …
Nebo třeba zub by šel zachránit, ale nebylo by to zadarmo ( konkrétně u 16ti leté slečny) a matka řekne - vytrhnout. Nebudem do toho dávat peníze …
@Bytsamsebou Takže opravdu jak kdo … Netvrdila bych, že na děti ty peníze vždy nějak seženeš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
4.6.26 14:57

Suhlasim, ze mat deti by nemalo byt podmienene nadstandardnym platom. Deti potrebujeme, aj z chudobnejsich pracujucich rodin.

Ale ked planujem deti a nemam ani par tisic mesacne navyse, tak si nekupim psa. (a v tomto pripade sice plemeno nehra rolu, ale preboha vsak buldocek je dost nakladne plemeno s velkou nachylnostou na miliardu problemov = skoro istota velkych veterinarnych nakladov)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80172
4.6.26 14:59

@Elfido máš pravdu o tomto plemeni. Ale nevíme, jak dlouho psa má a jak dlouho je sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
4.6.26 15:08

@inkakřivák pes ma len 4 roky, to ho asi nema dlhsie :mrgreen: a nikde nepise, ze je sama - alebo som zle hladala? Len ze je na RD a caka druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.6.26 15:21
@Lilina461 píše: Více

Antibiotika na zlomenou panev? :think: Veterinar doporucil pockat s operaci, kdyz ma pejsek protrzene strevo a krvaci z konecniku? Teda nejsem veterinar, ale tohle se mi hodne nezda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
4.6.26 15:36
@Anonymní píše: Více

To je skvělé že máš takový přístup, mám to stejně. Bohužel, jsou zde tací pro které je to jen zvíře. Asi nemusím zmiňovat diskuzi o drahé operaci kde zakladatelka řešila podobné, jen léčba byla výrazně dražší. Mnoho z těch co diskutují i zde řekli, že je šílenost to do psa dát a rozhodně volit eutanázii :zed:
Bez váhání bych dala veškeré své úspory nebo se zadlužila, ať už by to byla částka sebevětší a pokud bych věděla, že tím nebudu prodlužovat utrpení a zvíře má šanci vést spokojený život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15312
4.6.26 15:47
@inkakřivák píše: Více

Nikde nepíše, že je sama. Psovi jsou 4 roky, s jedním dítětem je na rodičáku, druhé čeká. Takze si behem 4 let pořídila psa, dvě děti i když nema penize. To bude hodne rozumná pani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
4.6.26 15:49
@Anonymní píše: Více

No a nechat pojít zvíře v bolestech aby nemusela platit ani za eutanázii, je zrůdnost. Takhle jsem to ale vůbec nečetla a jestli se to děje, tak dochází k týrání zvířete a porušování zákona. Já fakt furt doufám, že nějak s vetem domluvená je. Jen mi nejsou jasny ty atb, ruptura? střeva a že ji až takhle dlouho po 9 dnech někdo nehnal na operaci té pánve. Ano, občas se kvůli stavu vnitřních organu neoperuje pánev hned, dokud se nestabilizuji vnitřní orgány ale do 3 dnů by proběhnout měla…těch 9 dní je divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
4.6.26 16:03

a kdyby těhotná nebyla tak to pro psa má jaké plus? Klidně to mohlo být tak že veterinář řekl zatím 30 000 a ona řekla nemá tak jí poslal domů a čeká se jak se pes s tím popere. neměl teda veterinář navrhnout uspání aby se pes netrápil? Pokud na operaci nejsou peníze tak raději uspat než aby pes přežíval v bolestech a pokud ani nečůrá tak tam může být větší průser :? Ten veterinář to snad ví že ten pes bez operace trpí :? Pokud bych na operaci neměla což at počítá že se to nakonec se vším dostane k 50 000 tak raději uspat než čekat že se to samo nějak vyléčí :?. Počítám že dle ceny byl jen rentgen takže kdo ví jak na tom ten pes je celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.6.26 16:05
@Jazmine píše: Více

Mne prijde divne i to, ze se pta lidi na internetu, zda pejska uspat, aniz by prihodila informaci o tom, co ji rekl veterinar, jaka je prognoza, tahle konverzace prece musela probehnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný