Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jazmine já si myslím že se mělo operovat hned, ale,,majitelka,, řekla že na to nemá a že peníze sežene a od tý doby pes doma leží a chcípe v bolestech. Ten zánět dělohy mi vět řekl, máš den, max dva na rozmyšlenou, hned jsem řekla, že hotově to nedám a pokud se můžeme domluvit na splátky, tak operovat, druhý den byla na sále ![]()
@Elfido píše: Více
No však jo. Klidně ho muže mít ty čtyři roky a klidně muže být sama měsíc. Stane se, že chlap opustí těhotnou ženskou. A už je problém. Jeho bydlení, ona tři roky na rodicaku, teď zase těhotná, a chlap ji vyrazí. Takže prachy dá za bydlení - kauce plus nájem a je v háji.
Nevím, jestli to tak bylo, ale klidně může být.
@Anonymní píše: Více
To jsem psala výš taky a pořád chci věřit že takovej kosočtverec by nebyla ![]()
@inkakřivák píše: Více
Tohle asi nemá smysl řešit, stejně o sobě každej napíše jen co chce, jen aby se obhájil ![]()
Každopádně doufám že napíše jak to dopadlo..Ach jo ![]()
@Jazmine já věřím, že takových lidí je pořád spousta mezi námi. Je to pro ně,,jen,, zvíře, to se dá případně koupit nové a zdravé
![]()
@Alušáček raději nechat uspat, vždy musí ten pes brečet bolestí i když buldoci mají práh bolestivosti jinde, ale pokud ani nečůrá tak to je průser a možná páteř a to je konečná
. osobně bych se raději na uspání domluvila hned pokud vím že na operaci prostě peníze nejsou a nebudou a extra vyšetření taky nebylo tak kdo ví co ta páteř
navíc ta operace má být vždy co nejdřív po úrazu tohle už bude částečně srostlé?
Pokud nemáš peníze na operaci, nech ji uspat. Různé kliniky zoperují psa jako člověka, ale není to zadarmo. Nejí asi proto, že má perforované střevo, ty zlomeniny má částečně srostlé, když se tak dlouho nic neřešilo…sama od sebe bez chirurgického řešení se asi nezlepší, ty injekce byly asi proti bolesti. Pokud je solidní vet, měl by ti doporučit postup. Případně bych šla jinam.