Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Odjeli jsme na dovolenou a pejska civavu mi hlida babicka. jenze pejsek je nauceny v byte.ale babicka ho pry ma cely den venku bydli v domecku se zahradou.pes jim nesmi do vnitr jen v noci na spani.muj deda totiz nema rad psy
ono by to tak nevadilo ze je cely den nq zahradce ma se tam nebo mel by se tam dobre. jenomze jsou ty desne horka vodu tam ma garaz taky ale vsude je dusno a vedro. delam si starosti. myslite ze to nemam resit.ze se pes venku v tom vedru netrapi
krom toho tedy ze po nas smutni.. ![]()
@bonduellka pejsci by ted nemeli vubec moc vylizat ven, u zeme, kdy vlastne oni dychaji, je o 10 stupnu jeste vic, nez v nasi vysce.Ted jsem to videla v telce. Proto ti nasi pejsci tak ztezka dychaj a jazyky maji az na veste, chudinky ![]()
@Lena 123 píše:
@bonduellka pejsci by ted nemeli vubec moc vylizat ven, u zeme, kdy vlastne oni dychaji, je o 10 stupnu jeste vic, nez v nasi vysce.Ted jsem to videla v telce. Proto ti nasi pejsci tak ztezka dychaj a jazyky maji az na veste, chudinky
ano, na betonu a dlažbě je víc
ale na zahradě, na trávě určitě ne ![]()
Nasi pesani lezi na zahonku v chladku, to je pravda
, na terase by zdechli ![]()
A zas jsem rada, ze se vyzije na zahradce, ze neni zavreny v panelaku takze to ma taky neco jako prazdniny
ale smutno je mi neskutecne, strachuju se o neho jak o dite
![]()
Naše fenula chodí schválně ven. Může si vybrat, kde bude a většinu dne se válí na trávě pod tújemi. Takže ono tam nemůže být zle, to by tam nelezla a byla by zalezlá doma v pelíšku, kde je lidsky. Je to taky gaučák, do 2 let vychovávaný čistě v bytě jen s dlouhýma procházkama.
U nás se řeší horké léto takhle
Psi mají volné pole působnosti a mají přístup kamkoliv - venku i na zahradě. Ale mám plemena, která v létě milují horko a vodu a v zimě milují sníh
.
@bonduellka Pokud se může před sluníčkem ukrýt do stínu, má k dispozici misku s vodou, tak je to podle mě v pohodě. Spíš bych příště volila hlídání tam, kde pes nevadí a budou se mu trochu věnovat, pomazlit, aby neměl tolik času na smutnění
…někteří psi jsou co se týká horka pošuci, naše nejmladší fenka třeba hned ráno vyhledává první sluneční paprsky a vychutnává si to
. I přes den střídá sluníčko a stín, tak jak jí to vyhovuje, a to je to plemeno s placatým čumákem, které by mělo poldle některých ve 30ti stupních kolabovat horkem ![]()
@bonduellka píše:
A zas jsem rada, ze se vyzije na zahradce, ze neni zavreny v panelaku takze to ma taky neco jako prazdninyale smutno je mi neskutecne, strachuju se o neho jak o dite
![]()
nebuj, je mu dobře. Má vodu, má stín, studenou podlahu v garáži, co by za to lidi v arbajtu dali ![]()
@bonduellka píše:
Odjeli jsme na dovolenou a pejska civavu mi hlida babicka. jenze pejsek je nauceny v byte.ale babicka ho pry ma cely den venku bydli v domecku se zahradou.pes jim nesmi do vnitr jen v noci na spani.muj deda totiz nema rad psyono by to tak nevadilo ze je cely den nq zahradce ma se tam nebo mel by se tam dobre. jenomze jsou ty desne horka vodu tam ma garaz taky ale vsude je dusno a vedro. delam si starosti. myslite ze to nemam resit.ze se pes venku v tom vedru netrapi
krom toho tedy ze po nas smutni..
my kvůli tomu nejezdíme na dovolenou, kam bychom ho nemohli vzít s sebou. Náš retrívr je na nás strašně zvyklý, má už 10 let. Mohl by jít teoretocky k našim, ale ti ho nepustí domů
, kde je zvyklý a v 10 letech ho nemá cenu nic přeučovat. A vím, že by bez nás moc smutnil. Teď v těch vedrech chce ležet jen doma na dlažbě.
Taky jsem to mela vice promyslet.nez jsem ho sverila babicce.on je prece jenom domaci pes.tak si to vycitam.ale co se da ted delat
priste uz radsi nikam necestuji bez nej. stejne na nej poradmyslim :zed
:
@bonduellka píše:
Taky jsem to mela vice promyslet.nez jsem ho sverila babicce.on je prece jenom domaci pes.tak si to vycitam.ale co se da ted delatpriste uz radsi nikam necestuji bez nej. stejne na nej poradmyslim :zed
:
tím už se teď nestresuj a užij si dovolenou. Hlavně že ho dají na noc domů! Teď se snad trochu ochladí a bude to lepší ![]()
Kdepak domu chteli ho mit v garazi pres npc ape on tak brecel ze hp vzali domu a spi doma
ja jsem byla v pohodicce kdyz mi babicka nabidla hlidani a ten den co jsme odjizdeli tak na me vpalila ze bude spat
v garazi.uz se nedalo vycoucat.njn.ale moc vam dekuji za poz
pitivni
prispevky