Pět tibeťanů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
1.8.16 19:05
@Artuše píše:
No hledala jsem teď na webu a našla i nějakou spirální mobilizaci nebo co. Problém je, že nemám žádné hlídání a mám tři male děti. Jediná fyzio, co je u nás je na mateřské. dovolene a nejde se jí dovolat, už jsem ji psala i maila. Doktor mě pořádné rehabky napsat nechce, pac jsem ještě mlada(26),jiný důvod v tom nevidím… zkusím stihnout tu fyzio, treba se zadari. Tu páteř mám fakt děsnou. Díky :kytka:

Mě napsala rhb neuroložka. Zkus to přes neuro ať ti praktik napíše žádanku kvůli bolestem páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
1.8.16 19:33

@Apaji jj, to mám taky v plánu… i když kolik času člověk stráví tím běháním po doktorech než něco vyřídí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
1.8.16 20:15

@Artuše

Aha, to záleží kus od kusu :D Já šla k praktikovi na klasickou preventivku a stěžovala si, že se mi strašně zhoršily bolesti páteře (mimo jiné). Jestli je to na neuro nebo ortopedii. Vypsal žádanku na neuro, jeden telefon, objednání a už jsem šla. Ale pokud máš laxního praktika, tak to nezávidím :think: Zase je fakt, že neuroložka to vzala od podlahy a poslala mě na x vyšetření - včetně CT mozku a eeg (jsem po operaci mozku, tebe by to asi nepotkalo). Ale jak se to rozjelo, tak to šlo fakt rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.8.16 06:41

@Apaji tyjo, tak to Teda koukam…Já jsem se teď rozhodla změnit i ortopeda a za rok jít do Brna, kde se na skoliosy specializují. Mám na páteři zakřivení 3, největší 35 stupňů a tam to pravé bolí pořád. Na druhou stranu…možná je lepší být v nevedomi :) pokaždé, když jsem se vypravila na kontrolu s páteří jsem z toho dobu smutná, že jsem tak dopadla a když zjistuji co mě čeká tak od 40 let a jediná pomoc je se cpat prášky proti bolesti :poblion:. Tu fyzio si zkusím zaplatit aspoň pár hodin na naučení cviků, doma už to pak zvládnu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 16:30

Pět Tibeťanů

Mám dotaz, jestli je nutné cvičit každý cvik najednou 21× nebo si mohu sestavu zacvičit nadvakrát, tedy ráno 11× a večer 10×? Ani po třech měsících poctivého pravidelného cvičení nedokážu udělat naráz 21 cviků a když už, není mi to moc příjemné. Také je mi divné, že na internetu jsou ohledně Pěti Tibeťanů na různých stránkách různé a odlišné cviky. Která sestava je tedy ta správná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.2.18 19:56

@Iveta Černá Cviky se mají denně opakovat 3×- 21×, postupně zvyšovat počet. Takže pokud ti je příjemných 10, udělej 10 a opakuj až další den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
6.10.21 19:37
@Iveta Černá píše:
Mám dotaz, jestli je nutné cvičit každý cvik najednou 21× nebo si mohu sestavu zacvičit nadvakrát, tedy ráno 11× a večer 10×? Ani po třech měsících poctivého pravidelného cvičení nedokážu udělat naráz 21 cviků a když už, není mi to moc příjemné. Také je mi divné, že na internetu jsou ohledně Pěti Tibeťanů na různých stránkách různé a odlišné cviky. Která sestava je tedy ta správná?

Ono to chce vytrvat a časem zvládnete těch opakování bez problému víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.4.22 18:35

Boleli vás po cvičení 5 tibetanov kolená? Ako som ich začala cvičiť, tak ma bolia, myslím, že z 3.cviku.. Tak sa chcem opýtať, či má niekto podobné skúsenosti. Ďakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.2.25 18:10

Má to něco do sebe, zatím cvičím jen dva týdny a cítím víc energie. Taky záda už mě vůbec nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková