Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Co mate v planu delat jeste??
Ja cekam az vstane ten muj po nocni a budu mu chystat neco na jídlo. Chtela jsem jeste varit polivku ale moc se me nechce..
@zuza23 píše:
Ja mela ze zacatku pocit, jak kdyz me ozdubuje rybicka,
Já jsem na těch rybičkách byla, když jsem byla na dovolené ve Španělsku
Chvíli jsem se smála s prominutím jak deb*l
ale pak to bylo fajnové ![]()
@zuza23
no já vím, jsem ostuda, mladá hodně škytala, a ten den NIC, byla už jsem měla strach, no…
ale ona mi to všechno vrátila po porodu ![]()
to máte na mysli ty rybičky pedikérky? ![]()
Ahojte, ples byl super, sice jsme tancili jen na jeden valcik, nejake disco ted fakt nedavam, ale jinak jsme potkali fajn zname a tak. Taky jsme na 5 listku vyhrali 2 ceny, to se mi jeste nestalo ![]()
Pohyby zacinam taky bezpecne citit. A
na ultrazvuku jsem nikdy neslysela
jen az ke konci pri nataceni tech ozev a to jsme dycky meli nic moc, takze to bylo pro me spis strasujici.
Pokud zamykate, jsem pro a hlasim se do Vasich rad. (Asi nutno pres nejakeho administratora)
Ahoj holky tak ja jsm si po obede zdrimnula i s pritelem, ale ten jeste porad spi
copak delate??? Tak ja pohyby porad necitim ![]()
@Pajenka ozvy jsou šílené
mipoštěl srdíčko na nt screeningu a když posloucháme doma, slyšíme buď ty „ozvy“ nebo přímo tlukot - ale ten zní jako cválající koníček ![]()
na ples bych šla tež, ale jsem na nemocenské, tak až napřesrok ![]()
Ve čtvrtek mají v Lídlu akci na miminka..a docela hezký věci, hnedka tam naběhnu ![]()
@ninusska někdo psal, že to nejlépe cítí večer, když si lehne a soustředí se na to… holky psaly rybičky, bublinky… já měla vibrace, které šly cítit i rukou… neboj, dočkáš se. Ty si tak ja já, že? 18+3?
@Horina me jednou ozuzlaval kaprik, kdyz sme byli na rozkosi ![]()
@Pajenka je, taky bych sla na ples, jenze pritel neumi tancit, ani polku nezvlada
takze s nim jit na ples je dost na prd. Snad ho jednou dokopu do tanecnich ![]()