Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
https://www.emimino.cz/napiste-nam/ napis adminovi, kdyz to rovnou neudela tak aspon poradi
Holky taky cítíte nekdy takovou bolest v podbrisku jak kdyby se vam tam neco natahovalo?:) me to nekdy dost trápí:)
Tak jsem vytvořila novou skupinu..uzavřenou a poprosila admina jestli tam zkopíruje do toho tuto skupinu..mělo by to jít a mělo by to být uzamčené..tak uvidíme..
@Drambee píše:
Tak jsem vytvořila novou skupinu..uzavřenou a poprosila admina jestli tam zkopíruje do toho tuto skupinu..mělo by to jít a mělo by to být uzamčené..tak uvidíme..
@Simmik píše:
Holky taky cítíte nekdy takovou bolest v podbrisku jak kdyby se vam tam neco natahovalo?:) me to nekdy dost trápí:)
no jasně že jo, a hádej kdo se tam asi tak natahuje ![]()
@Simmik „natahovací“ bolest v podbřišku je prý normál, děloha se roztahuje, střeva se sunou výš aby měl mimís víc místa, takže s největší pravděpodobností to co cítíš nic hroznýho neznamená. Jen s extrémem bych si zašla k dotkorce.
No ja james tim v poho akorat me tam nekdy tak zaboli ze neudělám krok a pak zase dobry:)
Holky, to je des, takhle k veceru mam nejveci hlad. Asi si zas pudu nacpat pupek ![]()
@Drambee píše:
To je super ![]()
No ja taky musim vzdy v tuto hodinu neco sníst jinak bych nevydržela do rana ale obvykle uz si dam jen kousek jablka nebo susenku:)
To dnes uz všichni spi?:) ja nejak nemuzu opet usnout ![]()
A potřebovala bych, rano vstavam na UTZ tak mozna jsem trochu nervózní a modlím se at je vse v poradku:)