Phil and Teds Verve - nánožník?

14733
12.9.13 22:35

Phil and Teds Verve - nánožník?

Ahojky,

chtěla jsem se zeptat maminek, co mají Verva. V prosinci začnu používat kočárek, mimi půjde do vložky a starší (tou dobou 17ti měsíční) bude „na bidýlku“ nahoře. Uvažuji, co dát staršímu na sebe - kombinézu a fusak?
Měli jste na tom ještě nánožník? (nebyl součástí kočárku)
U předchozího kočárku jsem používala fusak a na to nánožník - když sněžilo, nevadilo to. A teď uvažuji, jak to udělat.

Jak jste to prosím řešily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
12.9.13 22:37

Je k jakemukoliv Phil&Teds vubec nanoznik ke koupi? Mam pocit, ze jsem ho nikdy v prislusenstvi nevidela. Taky bych ho brala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
12.9.13 22:41
@Ali-Ali píše:
Je k jakemukoliv Phil&Teds vubec nanoznik ke koupi? Mam pocit, ze jsem ho nikdy v prislusenstvi nevidela. Taky bych ho brala :roll:

já ho viděla prodávat v Babiez. Koukala jsem na to jak puk - kus látky skoro za litr samozřejmě.. zdálo se mi to zbytečné..

jak to řešíš ty?
Mě napadá leda fusak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
12.9.13 22:53

@Ali-Ali
tak jsem zapátrala a našla jsem, že by mělo sedět toto:
 http://www.detskydum.cz/…olka-107601/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.9.13 23:03

@Měsíčnička
tak diky za tip. original jsem totiz fakt nikde nevidela, ale primo na strankach Phil&Teds.

ja to zatim neresim nijak, kocarek budu teprve kupovat, ale prvae kdyz jsem uvazovala, co z prislusenstvi ma smysl pribrat, tak mi ten nanoznik v nabidce chybel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
12.9.13 23:20

Hm, ten emitex mi na babyjoggera sedet nebude :( taky uz jsem premyslela, jak priserku zabalim. Bude mit kombinezu, tak fusak mi prijde dost teply.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
13.9.13 06:39
@LadyTommy píše:
Hm, ten emitex mi na babyjoggera sedet nebude :( taky uz jsem premyslela, jak priserku zabalim. Bude mit kombinezu, tak fusak mi prijde dost teply.

Na toho ne no… ale delaji i jine druhy, uzsi a kratsi, tak by to chtelo treba na nejake diskuzi pohledwt a nebo napsat primo dotaz do prodejny, urcite by poradili. ;)

@Ali-Ali píše:
@Měsíčnička
tak diky za tip. original jsem totiz fakt nikde nevidela, ale primo na strankach Phil&Teds.ja to zatim neresim nijak, kocarek budu teprve kupovat, ale prvae kdyz jsem uvazovala, co z prislusenstvi ma smysl pribrat, tak mi ten nanoznik v nabidce chybel.

Neni zac, ja to ted taky porizovat nebudu. Az to bude aktualni tak vyresim. Mimi by se melo narodit na zacatku prosince. Do te doby budu jezdit v peregu co mame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.9.13 06:40

Ahoj, Já ybch to řešila softshellovým nánožníkem šitým na zakázku někým z fleru. Podle mě ten emitex na trojkolku moc sedět nebude - měla jsem ho v ruce a nevím, na co by se přidělaly na PaT ty boční gumičky.
Já už mám PaT jen jako monokočár a asi to taky budu muset nějak pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
13.9.13 06:46

@Novire
Ten kocar je snad delanej na zeme kde nesnezi a neni zima nebo co… :lol: by me zajimalo jak to resi ti co uz ho maji…
No ja bych to pres internet nekupovala, jela bych to vyzkouset do prodejny. Melo by to jit uchytit za zakoukoliv tyc, takze i na phila by to melo jit. Primo na tech strankach v diskuzi pisi, ze to na nej pasuje. Ale rozhodne si to tam chci sama v prodejne vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
13.9.13 06:47

A mimi jste meli ve vlozne tasce jak na zimu oblecene? Asi jen kombineza bez fusaku a nejakou deku ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.9.13 07:40

Simík je únrový a tu vložnou tašku jsem vůbec neměla - jen jsem ho vrzla dospood ve fusaku a bylo to v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
13.9.13 08:36
@Novire píše:
Simík je únrový a tu vložnou tašku jsem vůbec neměla - jen jsem ho vrzla dospood ve fusaku a bylo to v pohodě…

takže jsi měla fusak jak na větší, tak na mimi? Safra, já mám jen jeden.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.9.13 17:14

Větší měla 2,5 roku, tak to už bylo celkem v pohodě, byla nabalená. A pak už bylo brzy tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
28.9.13 23:03

Nánožník

Ahoj, nevím, jak je to aktuální, ale já Verveho mám. Jediný model „Promenade“ od téhle značky má možnost dokoupení nánožníku a to spíše proto, že sportovní sezení lze předělat na korbičku. Jinak žádný další model tuhle možnost nemá a to ani VERVE. Mají originální fusaky, které jsou nepromokavě a rychleschnoucí a jedná se v podstatě o malý spacák. Vevnitř měkoučký fleece. Dá se pořídit v několika barvách a je opravdu teplej. Co jsem koukala na cenu v ČR, tak cca 1290 a výš.
Pokud máš vyloženě potřebu nánožníku, tak opravdu jedině zkusit nějaký univerzál a nebo nechat ušít na zakázku.
Já mám fusaky a když sneží používám double pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.13 19:53

@ayersa
díky na info, vyřešila jsem to koupí fusaku :palec:

A jak jsi s Vervem spokojená? Já zatím vozím staršího. Mladší se připojí za 2 měsíce.
Nemáš nějaké vychytávky, vylepšováky třeba? :think: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport