Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Phil&Teds E3 Classic?
Přidejte zkušenost s Phil&Teds E3 Cla...Je to tak, jak píše Nataša, sedátko je potřeba vždy, jinak je to kočár pro jedno dítě ![]()
Lucka v sedátku přidělaném vepředu, Dan leží pod ní.
A našla jsem fotku s verzí pro dvě sedící děti - sedýátko přicvaklé vzadu, ležící plocha zvednutá dopředu na sezení. Snad už to bude fakt jasné ![]()
HOLKY? VY JSTE ÚÚÚÚŽASNÉ!!!!! Moc vám všem děkuju za fotky i polopatické vysvětlení. Už to chápu i s tím sedátkem ![]()
Stanusko, šokovalo mě, že na něj jdem Maxi Cosi autosedačka. To by bylo skvělé! Tu totiž mám ještě po ptrvním dítěti. Jsou potřeba nějaké spešl adaptéry?
Lesi, píšeš, že kočárek pomalu dosluhuje. Nechystáš se ho prodat? ![]()
Jinak ty fotky jsou fakt báječné. Večer je předvedu manžovi a uvidíme, jak se bude tvářit
Ale ať se tváří jak chce, už jsem se stejně rozhodla! ![]()
Lujle-jj,musí být na to adaptér,nacvakneš adaptér,autosedačku a jedeš,je to opravdu supr kočárek,a že jsem jich už pár měla,tenhle pro zatim bezkonkurenční.Lehoučký,celkem skladný,báječně se ovládá a uveze všechno a všechny… ![]()
Stanusko, a ty adaptéry jsou zvláštní pro P+T? My máme adaptéry, kteté seděly na MUTSY. Myslíš, že jsou stejné? Jinak z těch vašich nadšených ohlasů jsem též nadšená
dost mi pomohly v rozhodování ![]()
Jo, a Stanuško, dívám se, že Žofince je 10M a Emičce 3 a něco. Pořád je v P+T vozíš? Jak dlouho vydržela Žofi jako leřící bez sedátka? Díky!
Lujle-jo to speciální adaptér na P+T a i přímo i na autosedačku Maxi-cosi,na jiné vyrábí jiný.Je to taková trubková konstrukce(viz. obrázek ve čtverci se šipkou),měla jsem ji připraveou v autě,když mi malá usnula,nepřendavala jsem jí do kočárku a nacvakla,Emu jsem dala do zádu,musela jsem jen dávat pozor,aby se mi kočár,většinou naložený ještě plavčem a vším možným nepřevrátil,při překonávání obrubníků chodníků. Žofie poloseděla ve sporťáku brzy,chtěla vidět ven,a to se sama ještě neposazovala,už určitě někdy koncem léta a je dubnová.Dětičky mám malé,lehké a tak jezdíme směle doteď,například při sněhové kalamitě v Praze,kdy to klouzalo a zapadalo se každým krokem,jsem Emu hezky naložila,schovala pod pláštěnku a bylo jim dobře obou.
Ještě stále vozim tak,že je Žofina nahoře v hlavním kočárku a Ema dole v přídavném sedátku,až Žožina bude sama chodit,přehodím je,pokud se Ema bude chtít svést.Plánujeme dovolenou v Alpách a tam chci P+T využít,když už Ema nebude moct chodit.