Pícháte růstový hormon?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
16.3.23 14:32

@grombule Tak to je paráda :palec: malý vyrostl za minulý rok za celý 5,5cm, takže skoro 7 cm za půl roku je fakt super. Tak držím palce ať to jde tak i nadále :) my máme kontrolu až v cervnu, do té doby ho měřit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.3.23 19:41

Ahoj holky, něco jsem pročetla. Byli jsme teď v Brně na kontrole, malýmu jsou 3,5 a mám 98,2 cm a 14 kg. Vyrostl za rok 12 cm. Říkala, že to na něj působí ukázkove. Pichame 0,25. To má od začátku, říkala, že víc určitě ne, že už takhle roste rychle. Jinak taky jsem se ptala na to, že bych mu to píchala ve spaní a nedoporučují to, že se pak můžou děti začít bát chodit spát. Tak někde bojujeme, ale dáváme před spaním. :) Snad si někdy zvykne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.3.23 20:52

@campús Tak to je obr! Vy pichate od miminka jestli se nepletu? My máme dávku 0,45, ale možná i záleží na značce hormonu. Snad to taky bude tak zabírat :oops: píchání je každý den lepší a lepší, dneska se dokonce i sám přihlásil… (Ale stejně pak plakal) jde vidět že ho to bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.3.23 20:57

@campús paráda! 12cm! No v 5 letech se na vaši výšku maly dostane, ale váhu ne, jestli dá 13kg, tak to bude výkon! My teď šli z 0,3 na 0,4, trochu zpomalil, tak asi potřebuje víc. Počítala mu to dle výšky. Maleho jsme začali pichat ve 4 letech, takový blby věk, kdy je tvrdohlavý a ještě trdlo, začít dřív, tak ho nějak ukecam ať to má pak jak rituál. On je celkove tvrdá palice a bojujem i s cistenim zubu, uši a stříháním nehtů :roll: ke komu chodíte? My k magnové

@17akcak já si na růst nestezuji, jen aby to vydrželo a Dohnal co mu chybi! Ve školce je furt nejmenší! I deti o rok mladší jsou vyšší.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.3.23 21:10

@17akcak ano my pichame cca od půl roku. Synovi se netvoří RH vůbec. Říkala doktorka, že bez injekce by za rok vyrostl tak o 2 cm. :,( To si nedovedu představit vůbec. Od začátku máme pořád stejnou dávku. Že mu to bohatě stačí. No minule měl 14,2 kg a teď 14. Tak prý ho nemám nechat tolik lítat. :D to nevím, jak udělat teda.
Jinak chodíme v Brně k doktorce Novotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.3.23 21:13

@grombule a kolik má malý let /kg /cm.? No to mi povídejte. Zuby by ještě šly, nehty i drží, ale stříhání vlasů - to je jak kdyby jsme ho doma mučili za živa :nevim: šílený řev. Hází sebou, tak to má vždycky zubatý, no děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.3.23 21:33

@campús tak vlasy maly drzi, ale musí to byt rychle. Cca rok zpet jsem ještě strihala já a jak zdrhal z židle, vyholila jsem mu lysinu nad celem :lol:

Maly má 4 a 7 měs, 95,7 a 12,5kg. Sedět nevydrží, furt poskakuje, běhá, je k neutahání. RH se mu taky téměř netvoří, je -2,9 SDS, tedy hluboko pod grafem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.3.23 21:50

@grombule tak to je taky drobek teda. Ale s těmi injekcemi to dožene. Poroste rychle. Nám řekla, že může mít až 190 cm 8o No jsou nezastavitelný a ona mi rekne, ať tolik nebeha :D náš teda jí pořád. Od rána. Nesni teda ovoce ani zeleninu bohužel. Ale omacky, polévky, buchty… A samozřejmě miluje lednaky, sladký, chipsy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.3.23 22:03

@campús Jj, je to prcek. Já doufam, ze poroste dobre-dle dr by měl. Měl by mít okolo 180cm. Maly ji všechno, často, ale nesní mega porce-to jen občas, ale nestezuji si. Teď ujíždí na cervene paprice :mrgreen: Je teda samy sval, žádný tuk, takže kožní rasa je fuška :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.3.23 22:13

@grombule To vám vážně řekli? Nám teda o předpokládané výšce nikdo nic neřekl, já myslela, že dá max 170 a to budu hodně slavit. No uvidíme. Ještě je brzy na závěry. Díkybohu že to jde léčit :) náš má skoro 4,5 roku a má 96cm a 14 kg (váha je ok) a je taky nejmenší ve školce :) a stejně sehnat tepláky co nepadají je celkem výzva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.3.23 22:13

@campús Tyjo 190, to je mazec :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.3.23 19:39

@17akcak nám taky spočítala předpokládanou výšku. Že až těch 190.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
25.3.23 14:11
@Lucie_Sx
@Lucie_Sx píše:
Nemuzou to detem na dovolene pichat sestricky z nejake mistni domaci zdravotni pece…?

Jede s nima jako zdravotník jedna maminka - zdravotní sestra - a ta to pichat nechce. To už jsem te vedoucí řekla co si to teda s sebou berou a co to je za zdravotníka. Já mu to budu pichat, ale serou mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
25.3.23 14:14
@17akcak píše:
@Alouette Zůstává vám po aplikaci taky kapka na kůži?? Já psala do Motola ale nic…

Ty jo díky za dotaz. Ani zůstává. Nevím jestli je to špatně, taky mě to nervuje. Ale nepomáhá mi nic. Držet kožní řasu, nedrzet kožní řasu, držet to dýl (jakože o dost dýl…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.3.23 15:01

@Alouette Jsem upřímně ráda že nejsme samy :lol: taky mě to totiž dost nervuje, bez kapky se nám to povedlo asi jen 2× a to je možné, že sme si ji třeba jen nevšimli. V přístroji se dá nastavit délka, hloubka vpichu, ale nechce se mi experimentovat a z Motola bez odezvy (vždy napsali okamžitě). Tak počkám asi do kontroly, když vidím, že je to celkem normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí