Piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
2.9.13 21:27

Já spíš myslela, osahat jako nahmatat zbraň, nůž nebo tak. Ne až náušnici :lol:
Ale jak píšeš, pokus se to vyndat, a když to nepůjde, tak pak aspoň dej vědět, jestli jsi pípala nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 21:30

@MrsDuck :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aháá…

Vědět dám, vyndat prostě nejde, snažím se, ale pak už to i bolí :D. Není prostor za co chytit pořádně a vynaložit větší sílu.

• Citovat
  • Upravit
4751
3.9.13 08:21

Já když bojuju se sundáním, tak mám takový malinký kleštičky na ketlování, navlíkám korálky, tak těma to vždycky jde povolit, nebo utáhnout :mrgreen:. buď chytím očko a rukou povolím kuličku, nebo obráceně a vždycky to nějak povolím. A už to vidím, jak se policati bavěj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, mě to teda na letišti vůbec nenapadlo :oops: :roll:, ještě že jsem nepípala, to bych asi v tý frontě nerozdejchala, že mám vysvětlovat, přoč že to pípám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.13 09:11
@Anonymní píše:
@MrsDuck :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aháá…Vědět dám, vyndat prostě nejde, snažím se, ale pak už to i bolí :D. Není prostor za co chytit pořádně a vynaložit větší sílu.
:mrgreen: se mi tu smál chlap, co on chodí na soud hodně často a říkal, že před ním ženská, pokaždé pískla, sundala fakt vše, až potom ji napadlo, přitočila se k chlapovi ze stráže, pošeptala mu cos do ucha, oba červený až víškde, chlap ji poslal na wc :mrgreen: pak tomu mému (znají se), říkal, že šla sundat pierc, že jí prostě nemůže pustit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.9.13 17:33

@martina.se Ty vago fakt? mě známí přesvědčovali, že to může rozeznat max ten ruční detektor. No jenže já to prostě nesundám :D. Můžu jim to na ten záchod jít akorát ukázat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.12.13 23:00

Ahoj, nevím zda mi někdo odpoví, taky bych chtěla piersing tam dole. docela se bojím hojení. Když jsem si před 5lety nechala dělat pupík, docela jsem si vytrpěla. Možná jsem to přeháněla s hygienou, protože jinak by se mi tam nějaká ta infekce nemohla dostat- jestli by méně nebylo více. :) Prostě jsem v nouzi největší-po 3-4dnech musela k dr pro bactroban, který zabral a pokud jsem viděla, že to zas bolí, namazala jsem to, ale přece jen jsou to atb, že? Takže si neumím představit hojení tam dole. Líbí se mi vertical hood.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.13 08:24

@elousek10 Tam dole je hojení v pohodě:) i bez nějakého čištění. Teda alespoň co se týče lábií. Protože to si vlastně počůráš a máš vydesinfikováno :P. Hojí se to líp, než třeba mě ten nos. :nevim:

Fakt zlatý piercingy dole:)

• Citovat
  • Upravit
4751
29.12.13 20:49

Musím taky říct, že tam dole je to proti pupíku nebe a dudy, pupík jsem si nechala píchnout 2×, jednak bolest jako p.ase, a hojení píšou v řádu měsíců, nkonecjsem to vzdala a vytáhla to i podruhé :cert:. Dole je to otázka týdne, doporučili mi des. mýdlo, Protex, a fakt jsem do pár dnů (ani ne týden) nevěděla, že se tam něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.12.13 18:35

Děkuji za vaše názory, už od loňska o tom uvažuji, fakt mě ale děsí případné problémy. taky nevím do jakého studia bych zašla, možná se mi víc líbí varianta nějakého lékaře. Nemáte někdo zkušenost s Opavským, Ostravským studiem? Dělají to pouze tetovací studia? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 10:48

Doporučte typ piercingu

Ahoj, zkouším zda je tato diskuze ještě živá :) Uvažuju o intimním piercingu jednak proto, že se mi to líbí a také pro zpestřční sexuálního života a zvýšení prožitků. Poraďte který typ je nejvíc vhodný pro lepší prožitek? Respektive větší a dráždivější vzrušení. Stačí propíchnout „jen“ kůži nebo je nutné propíchnout klitoris? Do toho se mi moc nechce popravdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 10:59

@M-Martinka Me stačila jen kůže u postevacku :lol: a požitek byl hned ke větší, ale mela jsem oba typy, chce to asi na kazdem si vyzkoušet sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 11:08

A jaký jsi měla typ? Uvažuju nad vertical hood…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.14 06:37

@M-Martinka Nejdříve stydkych pysku a pak Vertical Hood :palec: ten byl lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
2.2.15 13:41

Manželovi se to líbí, už mě dost dlouho přemlouvá, ale nějak nevím. Myslela jsem na piercing u poštěváčku, ale docela se bojím, aby to při špatném píchnutí nějak nenarušilo schopnost dosáhnout orgasmu a mám pocit, že to tam musí děsně bolet. Tak jsem uvažovala nad tím, že bych si nechala píchnou stydké pysky, ale mám trošku obavu, aby mi to tam nevadilo, třeba v těsných džínách nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
7.4.15 23:38

Ahoj, chtěla bych piercing na bradě nebo na obočí. Chtěla jsem se jen zeptat jaké máte zkušenosti. Jak to bolí, jak dlouho. A jestli s tím nebyli žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová