Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Měla jsem sedm piercingů v obličeji svýho času, piercing v nose z obou stran, jednu dírku píchnutou 3×, piercing mezi vočima-bridge, nosní přepážku, horní ret-medusu píchnutou 2×, po ní mám dírku, spodní ret propíchlej naskrz-banána a jazyk
.. nos (myslim ze strany, ne přepážku), bylo asi nejmenší zlo
Takže do toho jdi a moc nerozmýšlej, já jsem šla dycky kolem studia a řekla jsem si, nechám si něco píchnout, a už to bylo, žádný velký přemejšlečky
A jediný, po čem mi zůstala dírka je horní ret, ale měla jsem tam tlustší piercing, měla jsem to roztahované. Joa v uších jsem měla tunely 28mm, roztahovaní byla největší bolest ze všech bolestí, když nepočítám kérování ![]()
@Terrinka93
Tři hodiny celý záda??? To neni možný, co tam máš za motiv? Můj bejvalej je tatér, trávila jsem s nim ve studiu celý hodiny, dny, měsíce, roky, nikdy jsem neviděla, že by kluci zvládli za tři hodiny tak obrovský plochy. Já sama mám ruce, nohy i záda v kérkách, ale třeba jen noha od kolene dolů trvala 10 hodin ve třech sezeních. A to jsem to měla zadarmo, takže vo honění peněz z tatérovi strany fakt nešlo. Tim nechci říct, že to neni možný, ale to musel bejt ten Tvůj tatér teda pořádnej řezník!!
![]()
@ciniminisek píše:
Ahojky,chtěla jsem se jen zeptat na víc otázek.Kamarádka mi pořád radí at si splním takový ten svůj „dětský“ sen si nechat píchnout nos.Chtěla bych fakt jen malou kuličku co není skoro vidět a mně zajímá.
Moc díky za rady,já furt tápu a kamarádka mně furt přemlouvá.
- Nebude to na mámě od dvou dětí vypadat blbě? (Jsem mladá 23 let)
- musí být naušnice rovná nebo zahnutá?
- po vyndání zaroste dírka nebo ne?
Já mám piercing v nose už několik let, je mi 25, taky mám dítě (a druhé čekám) a taky jsem ho vždycky chtěla
tak jsem si ho nechala dát- bolelo to hrozně, omdlela jsem, nehnisalo ani trošku, ale nechala jsem si to dát na orl
, určitě by to po vyndání zarostlo, ale já si ho určitě vyndavat nebudu, mám růžovou hvězdičku, je nenápadný, hodně decentní, v mojí práci (právník), to ani jinak nejde
tak mám piercing v pupíku
ten je taky moooooc fajn ![]()
@Timma nemám celý zada jako celý zada
mám od krku na zadek jakoby ze strany na stranu protkany zada ostnanym drátem
nechtělo se mi to tak rozvádět. ![]()
@Terrinka93 píše:
@elis1991 fakt? Mno tak na to prdim asi.. Škoda![]()
Nechci vás odradit, ale opravdu to bolelo..Hlavnš pak to vytahování jehly jakoby drhlo :/ A hlavně mi to hrozně vylezlo nahory
@elis1991 pro krásu se musí trpět.
a po vyndani piercingu to zarostlo?
Můžu se zeptat holky, při shánění práce, byl nějaký problém? S tetováním? Viditelným piercingem?
@Terrinka93 píše:
Můžu se zeptat holky, při shánění práce, byl nějaký problém? S tetováním? Viditelným piercingem?
Ačkoli jsem právník, nikdo s tím (piercingem v nose) neměl sebemenší problém nikdy ![]()
@enny3 njn protože asi jsi si vlastním panem ne? Nebo tě někdo zaměstnáváa nevadí mu to? ![]()
@Terrinka93 píše:
@enny3 njn protože asi jsi si vlastním panem ne? Nebo tě někdo zaměstnáváa nevadí mu to?
Jsem zaměstnanec..nikdy to nikoho ani nenapadlo komentovat
, natož aby to někomu vadilo, mám ten piercing ale nenápadný, růžový ![]()
Máte někdo zkušenosti s porodem a piercingem? Mám piercing v bradě a doslechla sem se, že k porodu musí být všechny tyhle věci zasahující do pusy pryč. Mám tu tyčinku totiž silikonovou, tak drží nastálo, nejde šroubovat a musela bych jí stříhat a zničit. Tak se ptám jestli mám být připravená a vyndat to už doma. Nebo ste někdo rodil s piercingem? Díky
Ahoj, mám druhý den piercing a dneska mi vypadl, dala jsem ho tam, ale myslím že není skz, dívám se dovnitř a nikde nevidím že by něco trčelo. Mám to radči vydělat nebo nechat.
![]()
Ahoj, sháním piercing do nosu. Potřebuji rovnou tyčinku s kuličkou na konci a s maličkým kamínkem, chci aby to vypadalo jako třpytivá tečka. Poradí mi někdo, kde sehnat? Beroun a okolí. Uvítám i typ na internetový obchod. Děkuji!!!
@Anonymní píše:
Ahoj, sháním piercing do nosu. Potřebuji rovnou tyčinku s kuličkou na konci a s maličkým kamínkem, chci aby to vypadalo jako třpytivá tečka. Poradí mi někdo, kde sehnat? Beroun a okolí. Uvítám i typ na internetový obchod. Děkuji!!!
Všechna zlatnictví?