Piercing do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
22.6.14 22:31

Měla jsem sedm piercingů v obličeji svýho času, piercing v nose z obou stran, jednu dírku píchnutou 3×, piercing mezi vočima-bridge, nosní přepážku, horní ret-medusu píchnutou 2×, po ní mám dírku, spodní ret propíchlej naskrz-banána a jazyk :lol:.. nos (myslim ze strany, ne přepážku), bylo asi nejmenší zlo :lol: Takže do toho jdi a moc nerozmýšlej, já jsem šla dycky kolem studia a řekla jsem si, nechám si něco píchnout, a už to bylo, žádný velký přemejšlečky :mrgreen: A jediný, po čem mi zůstala dírka je horní ret, ale měla jsem tam tlustší piercing, měla jsem to roztahované. Joa v uších jsem měla tunely 28mm, roztahovaní byla největší bolest ze všech bolestí, když nepočítám kérování :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.6.14 22:51

@Terrinka93
Tři hodiny celý záda??? To neni možný, co tam máš za motiv? Můj bejvalej je tatér, trávila jsem s nim ve studiu celý hodiny, dny, měsíce, roky, nikdy jsem neviděla, že by kluci zvládli za tři hodiny tak obrovský plochy. Já sama mám ruce, nohy i záda v kérkách, ale třeba jen noha od kolene dolů trvala 10 hodin ve třech sezeních. A to jsem to měla zadarmo, takže vo honění peněz z tatérovi strany fakt nešlo. Tim nechci říct, že to neni možný, ale to musel bejt ten Tvůj tatér teda pořádnej řezník!! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.6.14 08:10
@ciniminisek píše:
Ahojky,chtěla jsem se jen zeptat na víc otázek :-D .Kamarádka mi pořád radí at si splním takový ten svůj „dětský“ sen si nechat píchnout nos.Chtěla bych fakt jen malou kuličku co není skoro vidět a mně zajímá.
  • Nebude to na mámě od dvou dětí vypadat blbě? (Jsem mladá 23 let)
  • musí být naušnice rovná nebo zahnutá?
  • po vyndání zaroste dírka nebo ne?
Moc díky za rady,já furt tápu a kamarádka mně furt přemlouvá. :mrgreen:

Já mám piercing v nose už několik let, je mi 25, taky mám dítě (a druhé čekám) a taky jsem ho vždycky chtěla :mrgreen: tak jsem si ho nechala dát- bolelo to hrozně, omdlela jsem, nehnisalo ani trošku, ale nechala jsem si to dát na orl :cert:, určitě by to po vyndání zarostlo, ale já si ho určitě vyndavat nebudu, mám růžovou hvězdičku, je nenápadný, hodně decentní, v mojí práci (právník), to ani jinak nejde :mrgreen: tak mám piercing v pupíku :pankac: :cert: ten je taky moooooc fajn :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.6.14 08:16

Asi tak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
23.6.14 09:13

@Timma nemám celý zada jako celý zada :mrgreen: mám od krku na zadek jakoby ze strany na stranu protkany zada ostnanym drátem :mrgreen: nechtělo se mi to tak rozvádět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.6.14 21:32
@Terrinka93 píše:
@elis1991 fakt? Mno tak na to prdim asi.. Škoda :mrgreen: :zed:

Nechci vás odradit, ale opravdu to bolelo..Hlavnš pak to vytahování jehly jakoby drhlo :/ A hlavně mi to hrozně vylezlo nahory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.6.14 13:21

@elis1991 pro krásu se musí trpět. :mrgreen: a po vyndani piercingu to zarostlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.6.14 13:27

Můžu se zeptat holky, při shánění práce, byl nějaký problém? S tetováním? Viditelným piercingem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.6.14 20:21
@Terrinka93 píše:
Můžu se zeptat holky, při shánění práce, byl nějaký problém? S tetováním? Viditelným piercingem?

Ačkoli jsem právník, nikdo s tím (piercingem v nose) neměl sebemenší problém nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
26.6.14 20:26

@enny3 njn protože asi jsi si vlastním panem ne? Nebo tě někdo zaměstnáváa nevadí mu to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.6.14 20:30
@Terrinka93 píše:
@enny3 njn protože asi jsi si vlastním panem ne? Nebo tě někdo zaměstnáváa nevadí mu to? :mrgreen:

Jsem zaměstnanec..nikdy to nikoho ani nenapadlo komentovat :mrgreen:, natož aby to někomu vadilo, mám ten piercing ale nenápadný, růžový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
2.7.14 14:23

Máte někdo zkušenosti s porodem a piercingem? Mám piercing v bradě a doslechla sem se, že k porodu musí být všechny tyhle věci zasahující do pusy pryč. Mám tu tyčinku totiž silikonovou, tak drží nastálo, nejde šroubovat a musela bych jí stříhat a zničit. Tak se ptám jestli mám být připravená a vyndat to už doma. Nebo ste někdo rodil s piercingem? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.15 18:58

Ahoj, mám druhý den piercing a dneska mi vypadl, dala jsem ho tam, ale myslím že není skz, dívám se dovnitř a nikde nevidím že by něco trčelo. Mám to radči vydělat nebo nechat. :? :? :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.17 16:56

Ahoj, sháním piercing do nosu. Potřebuji rovnou tyčinku s kuličkou na konci a s maličkým kamínkem, chci aby to vypadalo jako třpytivá tečka. Poradí mi někdo, kde sehnat? Beroun a okolí. Uvítám i typ na internetový obchod. Děkuji!!!

• Citovat
  • Upravit
20767
9.11.17 16:57
@Anonymní píše:
Ahoj, sháním piercing do nosu. Potřebuji rovnou tyčinku s kuličkou na konci a s maličkým kamínkem, chci aby to vypadalo jako třpytivá tečka. Poradí mi někdo, kde sehnat? Beroun a okolí. Uvítám i typ na internetový obchod. Děkuji!!!

Všechna zlatnictví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast