Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak já hlásím, že co mám pierc od listopadu, tak až dnes! jsem koukla a po bouličce ani stopa. Konečně je kolem dírky čisto a krásno:D. A to jsem s tím nedělala nic, prostě to chtělo čas.
Ahojky přemýšlím že bych si nechala dát piercing do nosu ale strašně se bojí že to tam musí bolet, měla jsem tenkrát v jazyku ale to mě nebolelo ale už ho nemám.
Neboli. Měla jsem ho už v třinácti. Dokonce dvakrát za sebou do jednoho místa když mi vypadl a ja ho neuměla vrátit, pac to zarostlo. Padne na to jedna slza z oka té strany, na které je to pichnuté. Ale to je pichnutim do nějakého budu. Nebolí to vůbec. Když máš dobrého mastera. Ja bych chtěla do rtu, ale tam se teda bojím. V jazyku ho mám už skoro šest let. V nose už mi to přijde,,starý,,
teda pokud to není hezkej kroužek.
Mám ho v nose už hodně dlouho a píchnutí nijak extra nebolelo.
Umrtvovací injakce u zubáka bolí mnohem víc. ![]()
A když jsem byla na kérce, tak vedla na křesle byla slečna na piercingu a umrtvovali jí to nějakým sprejem. ![]()
Když jsem vydržela tři hodiny na kerce přes celý zada tak těch pár vteřin vydrzis jak nic
a jakypak umrtvovani
chceš být krásná, tak trp
i když u tohohle se tom bavit nemusime. Bodance od komara me bolí víc.. Nenávidím komáry ![]()
@Terrinka93 já sem hroznej strašpitel
u jazyku jsem byla taky vyklepaná a pak sem ani nevěděla že už je to píchnutý.. ale ten nos no budu vám věřit že to nebolí ![]()
Nos opravdu nebolí. Jen vytryskne slzička, jak se trefí nějaký bod. Mám v nosu,2× v jazyku a rtu a nejvíc bolel ten ret..
@pavla.velova vážně věř. Vůbec nic to není. Ja mám,,panickou,, hrůzu z očekávané bolesti (doufám, že to je srozumitelné) a šla jsem dvakrát na nos, jazyk a tetování
o několika dírách v uších a roztahovaní uši pro flashe nemluvím
divná co ![]()
@pavla.velova ahoj, pichala jsem si nos i pupik sama a ani to nebolelo;-) a kdyz ti to bude pochat nekdo jinej, tak to urcite skoro ani nepostrehnes;-) to bude hned
@veronika6913 určitě sama ne bych se mohla i složit
nemohu se dívat ani na odebírání krve hned se mě dělá špatně
takže bych šla do nějakého salonu
@pavla.velova jj to urcite, ja bych dnes uz taky radsi sla do salonu no tenkrat vedla puberta
ale nebala bych se, bude to jen pidi pigarko, ani si nevsimnes a piercing mas v nose;-)
@pavla.velova nebolí, já si ho píchala sama, a páč mi to nešlo, tak jsem to ryla snad na čtyřikrát, ještě jsem k tomu musela přizvat i sousedku. Musela jsem teda zvenku, chtěla jsem tomu jít naproti zevnitř, a to bolelo příšerně. Kupodivu to ani nezhnisalo, to až tak měsíc po tom, co mi ho malá vytrhla, od tý doby tam mám šroubovací labretku, která vyrvat nejde a zase se to relativně dobře zahojilo - léčila jsem řepíkem a dubovou kůrou, Framykoin a desinfekce mi na to dobře nedělaly.