Piercing do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.17 17:15

Byla jsem zatím ve třech a všude doprodavají zbytky. Takže s malinkým kamínkem jsem nesehnala.
Prosím tedy někoho, kdo takovou s malinkým kamínkem má, at poradí ;)
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
16944
9.11.17 17:29
@Anonymní píše:
Byla jsem zatím ve třech a všude doprodavají zbytky. Takže s malinkým kamínkem jsem nesehnala.
Prosím tedy někoho, kdo takovou s malinkým kamínkem má, at poradí ;)
Zakl.

Ahoj,

tak asi budeš muset obejít vícero zlatnictví, protože opravdu jsou běžně k dostání. Větší výběr mívají v těch, která jsou v nákupních centrech, nebo třeba jen přenosný stánek u kasy (u nás třeba v Tescu jsou).

Jen bych doporučila pak měnit, nosila jsem asi dva roky a neobměnovala jsem a po vyndání mám tmavou tecku v míste vpichu - kuze se obarvila 8o

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.17 17:36

Díky za tip na zlatnictví v nákupních centrech. Zkusím. Jinak klidně prosím o další tipy :) Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1108
9.11.17 19:01

Já mám normálně přes internet, kupovala jsem už dávno, ale neměla jsem problém sehnat, kazdej interetovej obchod nabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.17 19:17

A jak poznám, aby ten kamínek byl fakt malinký? V popisu často píší 1 až 2 mm což je asi dost rozdíl… :nevim:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
3
13.2.19 22:07

Ahoj , mám dotaz . Mám piercing v nosu cca týden a ve spaní jsem si s ním trhla. Mám ho lehce natržený ,ale nehnisa ani není zarudlý . Má to nějaký vliv na hojení ? A srovná se to ? Děkuji za odpověď .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.2.19 22:50

@Teeri___
Taky jsem mela… zahoji se to. Pokud by to neprimerene bolelo nebo se to nehojilo tak to řeš ale to bys videla za par dni. Ale desinfikuj si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
13.2.19 22:50

Srovna se to.Ja zadrhavala porad.Akorat to budeš nejakou dobu cejtit.Ja ho budu mit v dubnu rok a cejtim to občas i teď,třeba při smrkani,nebo nedejboze nejaky bolavy stroupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.2.19 10:49

@Teeri___ taky jsem mela piercing v nose.. a taky jsem si s nim obcas v noci trhla ale po skoro dvou mesicich jsem ho musela vyndat.. asi jsem si spatne vybrala osobu ktera mi ho pichla a to jeste na dvakrat.. nejdriv ho pichla moc od spicky nosu tak ze mi vylejzal a tak ho musela prepichnout kousek vedle.. zustala mi bulka a dira jak tam kam slunce nesviti.. byt tebou mazala bych hemagelem ten mi dost pomohl.. udela takovy povlak a zaschne proto se mi ten nos tak leskne.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 07:43

Ahoj mohla bych se zeptat? Mam jit dneska na propichnuti nosu, ale jako naschval se mi spustila ryma. Ma to nejaky vliv? Dekujj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.3.20 10:14

@Monushka.27 určitě má, jsou to prostě viry, takže i větší pravděpodobnost, že se to zanítí, budeš si to dráždit smrkáním,…
domluvila bych se s piercerem, ale radši bych to odložila být tebou…o ten týden dva už se to nezblázní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 10:35

@Mar__tanka1983 no smrkam vetsinou jen po ranu pak uz ne a proplachuji dutiny mineralni vodou coz je i antibakterialni, tak i presto myslite, ze mam radsi pockat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.3.20 11:27

@Monushka.27 nejsem odborník, jen „uživatel“ :D
Fakt bych se domluvila s piercerem. Já ti tu můžu říct co chci a on tě pak pošle do háje, když uvidí, že máš červenej nos od rýmy.
Pořád je to díra do těla a ta by se měla dělat jen v dobrém zdravotním stavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.23 16:21

@Lakynka Mam septum, takže bouličky nejsou videt, myslite ze je to nejak nebezpecne a je dulezite aby boulicky splaskly a nebo se s tim da “zit”? O boulickach jsem ani nevedela dokud jsem si do nosu nesahla, bojim se hlavne ohledne doktoru, aby me neservali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí