Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Evísek1 Mno, tak to vydrž. Protože cca v tuhle dobu se mi taky ještě dělal hnis občas… Teď už ne. Fakt pečlivě se o to starej, zase znovu klidně sůl s vodou nebo tu Betadine s vodou. Ráno a večer. Já ho mám od listopadu.
Solí s vodou to čistím v průběhu dne několikrát a pak když je to už fakt škaredé tak mažu Bactrobanem(antibiotická mast která mi byla doporučena piercerem).Dokonce jsem si už i objednala pierc z bioplastu tak uvidíme. Opět děkuji za rady ![]()
@Evísek1 Zas bych to nepřeháněla s tím čištěním:). 2× denně, víc ne ![]()
Myslím, že to okolí piercu chce spíš vysušit, než mazat ATB mastičkou- to asi úplně jako poslední možnost. Když tak se poraď i s lidma z Hellu… Obecně jsou proti mazání Framykoinem a jinýma mastičkama
. Uvidíš časem:)
Já to taky zkoušela mazat Framykoinem teda, ale účinek nula.
Mě právě ta mastička pomáhá maximálně. Po dvou dnech je zase vše ok ale zase se mi to nechce moc často matlat. Uvidíme..taď se mi to zase začíná po masti pěkně hojit tak snad už to bude ok. Ještě taková otázečka co je Hell?? ![]()
@Evísek1 Hell.cz je asi jedno z největších tetovacích a piercingových studií v Praze. Mívají i velké akce jako je Hell Party ![]()
Ach jo tak jsem měla radost že už je konečně vše ok a zase se mi u piercingu objevil puchýřek, kolem místo zarudlé a vytéká hnis
Myslíte že se mi to někdy ztratí??Mám ještě vydržet? Bioplast bohužel nepomohl a tak ještě přemýšlím o titanu.Budu moc ráda za Vaše názory a zkušenosti. Předem děkuji.
Evísek1: Ahoj, já mám piercing už asi 3 měsíce a bouličku u toho mám stále s hnisem…vždycky zeschne a když to odloupnu tak pod tím je stále pořád a pořád dookola. Myslím že se toho už nezbavím, takže jsem se s tím už smířila i když to moc hezky nevypadá no…potírala jsem to už vším možným..líhem, alpou, betadine..stále potírám ale bez výsledku…
Tak to jsi mě moc nepotěšila
Já jsem právě používala antibiotickou mast Bactroban a pokaždé se to krásně zhojilo ale po užívání se mi to opět udělalo a to na tom samém místě. No uvidíme jak to dopadne. A máš to také kolem malinko zarudlé??
No já mám akorát u toho piercingu zvenčí takovou bouličku červenou… bohužel se mi to zatím nikdy nezahojilo ať to mažu čímkoliv no…taky jsem z toho už zoufalá ale dělám si naděje že to snad jednou zmizí..
@LuciiNKAAA já jsem to teda začala 2×-3× denně potírat zředěným Tea Tree olejíčkem a zadá se mi že je to malinko lepší. Solný roztok mi vysloveně nedělal dobře a i jsem někde četla že může sůl působit jako velký alergen.Tak budu pokračovat v potírání olejíčkem a uvidíme jak uspěji. Přeji brzké vyhojení ![]()
Tak jsem musela nechat dirku v nose zarůst. Pořád mi to hnisalo a dělalo neplechu. Teď mám ale dilema. Piercer mi nabídl že mi to po zahojení píchne znova zdarma a pro začátek mi tam dá Titan. Prý je to pro prvovpich nejlepší materiál. Ale já se bojím aby to nebylo to samé. Zjistila jsem že mám na obou stranách nosu u direk takové ty červené pidi žilky a tak jestli to nemůžu být příčina toho že se mi hned po píchnutí udělala sraženina a pak se mi tam neustále dokola dělal ten puchýřek ze kterého šla pouze krev.Budu ráda za každý názor a radu.
Ahoj lidi, já bych si ráda nechala dát piers do nosu ale tak znáte to rodiče.. ![]()
Mamka by souhlasila jenže taťka ten je i proti tomu že jsem si nechala udělat druhou dírku do ucha ale že mám tunel to mu neva tak já nevím… No je mi 14 a ráda bych si to nechala udělat jenže kde??
Asi bych počkala ještě. Taky jsem ho chtěla od 14ti. Ale řekla jsem si, že jestli ho budu chtít i za pár let, jdu do toho:). A nakonec ho mám až od 26-ti.
Pečlivě vybírej studio, nejen proto, kde Ti to udělají, ale spíš koukej na reference, čistotu atd…