Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@pajda12 dospět, naučit se psát a sehnat souhlas rodičů, bez toho to nejde.. a nebo to risknout sama a připravit se na krušné chvilky při komplikacích.
@Anabellka píše:
Pokud je ti 13 tak ti to stejně nikdo nepíchne.
Tak to neni pravda, ja mela piercing ve 13 v pupiku! Uz je to 12 let nazpatek a delali mi to v renomovanem salonu.
@Anabellka píše:
Pokud je ti 13 tak ti to stejně nikdo nepíchne.
Já byla v 15ti letech na piercu v pupíku a matka musela být se mnou.
@Anabellka píchne, bez problémů i 10ti letému, pokud má souhlas rodičů…
Tak pokud má souhlas rodičů tak asi jo. Ale mě s tím přijít děcko domů, tak to bude mít tak rychle venku, že se nebude stačit divit. Já už jsem mladýho varovala ![]()
Já si nechala v 15-ti nastřelit nos a paní se mě jen ptala, jestli to mám dovolené od rodičů, já řekla, že samozřejme a ona nic víc nechtěla ![]()
No, pochopitelně jsem to dovolené neměla ![]()
Holky, mám pierc v nose cca 4 týdny- podařilo se mi o něj zatrhnout a udělal se mi kolem té dírky jakoby takový věneček nateklý. Nevím co s tím…:(. Potřela jsem framykoinem.. Ale co víc nevím, dezinfikuju klasika sůl s vodou
Cistit, mazat (ale ne nutne framykoinem, staci bepanthen krem) a co nejmin se dotykat. Proste pece jako o novy piercing
@Petulinaxx díky, to dělám. Tak snad to splaskne. Paradoxně po píchnutí jsem neměla žádný problém, ani potom. až teď… asi se ta kůže natrhla a to je horší…
@popelka666 píše:
Bolí to propíchnutí hodně?
propíchnutí vůbec ne.
Jen se mi stalo, že mi za to už x krát někdo zatrhl nebo já ručníkem froté.. A to je jau:D.
ale furt mám kolem té dírky jakoby vystouplý kráter nebo jak to popsat:(. nevím co s tím… Nic nepomáhá.
To jsem měla u obočí… hnis.. propichovala jsem to, aby vytekl.. ![]()
@Monny jENŽE já to propíchla několikrát a nejde to. Nic z toho neteče. Max krev. Je to jakoby tkáň mi to přijde. Kůže navíc. ![]()