Piercing do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
28.2.11 13:30
ciniminisek píše:
A nebude ta zahnutá ze spodu vidět,když třeba zakloním hlavu?
Je to překvápko protože manžel s tím nesouhlasí tak s tím přijdu jako s hotovou věcí,ten mně asi zabije :mrgreen:Moc díky za reakce.

zespodu vidět není. Musí sednout a schováš ji do „důlku“ pod špičkou nosu. a plastová čirá není vidět vůbec. Ono když leží na stole, tak ji téměř není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
28.2.11 15:35

Holky moc díky,tak já zkusím popátrat po obchodech po té průhledné.Zkusím nejdřív tu rovnou. :-D Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikola 14448
6.1.12 21:39

Ahoj, kamarádka si chce dát piercing do nosu ale její rodiče s tím nesouhlasí. Tak přemýšlí že by si ho píchla tajně že by si ho nějakou dobu vyndávala a chci se zeptat po jaké době si piercing muže vyndat?

• Citovat
  • Upravit
737
6.1.12 21:43

A to si kamarádka myslí, že ten vpich nebude vidět? A hlavně je to blbost z toho důvodu, že čerstvý vpich se hned zatáhne a naušnici tam už nedostane… Po píchnutí se musí naušnicí točit, aby nezarůstala a desinfikovat, aby místo nehnisalo. Jestli chce mít kamarádka zhnisaný nos hurá do toho 8o :) neni lepší si o tom s rodičema pořádně promluvit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
6.1.12 21:58

Pokud si nos píchne,tak to nesmí vytahovat,jinak to bylo zbytečné.Jak už bylo psáno s naušnicí se musí točit,aby nezarostla.Já mám více piercingu a nejvíce bolestvé a dlouhé hojení bylo právě s nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.1.12 21:59
Nikola 14448 píše:
Ahoj, kamarádka si chce dát piercing do nosu ale její rodiče s tím nesouhlasí. Tak přemýšlí že by si ho píchla tajně že by si ho nějakou dobu vyndávala a chci se zeptat po jaké době si piercing muže vyndat?

Nikolo, je to nesmysl, vidět to bude, po vytažení to sroste, velmi rychle. Raději bych počkala a rodiče přemluvila, domluvila se s nimi a počkala, až budou souhlasit, nebo až budu dospělá.
Pearcing nestojí za to, aby kamarádka měla rozbroje s rodiči a byla vystíhovaná z toho, jestli si toho nevšimnou. Protože všimnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
6.1.12 22:14

Hihi, ja si dala tolik piercingu tajne a pokazde na to prisli :-) at se na to vykasle a nebo si ho tam proste necha dat, pak uz stejne nic rodice nenadelaji ;-) (teda to ode me neni moc vychovne) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.1.12 22:38
takacek píše:
Hihi, ja si dala tolik piercingu tajne a pokazde na to prisli :-) at se na to vykasle a nebo si ho tam proste necha dat, pak uz stejne nic rodice nenadelaji ;-) (teda to ode me neni moc vychovne) :oops:

U mně právě taky :) To byl sekec. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7297
6.1.12 23:22

já mám piercing už přes 10 let, je mi 30. mě nejvíc vyhovuje naušnice s kuličkou na konci v nose a kamínek, řekla bych že jí budou mít v každém zlatnictví, kde prodávají i jiné piercingy. když si nos při smrkání nemačkám moc pevně, ani o ní nevím, jen se mi občas zachytí o kapesník,ale prostě jsem si zvykla smrkat opatrně, potom co jsem si jí párkrát kapesníkem vyrvala,až mi vytryskly slzy z očí :mrgreen:
měla jsem i tu zahnutou,ale asi mám malej nos, často mi ten zahnutej konec koukal z nosu a to vypadá fakt úděsně. :zed: a i jsem ho uvnitř v nose cítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.1.12 10:03

Jojo taky jí mám,ale už uvažuju,že jí vyndám.je mi 33 a už mi to přijde divný :mrgreen: ,no ale nechce se mi :mrgreen: .Hlavně to hrozně bolí,ty výměny.Ten můj nos si zvyknul na ty úzké z CaA a oni už je snad nedělají 8o :pocitac: ,takže mi nezbude nic jiného,než to vyndat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
7.1.12 10:48

Já si každý piercing taky dala na tajňačku,ale nejvíc jsem naštvala naše s jazykem.Myslela jsem,že to zatajím,ale bohužel jsme ten den měli řízky a ty jsem fakt nezvládla s nateklým jazykem pokousat :jazyk: Týden semnou taťka nemluvil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saw
21.1.12 14:11

ahoj mam prosbu od vcerejska mam pichnuty piercing a uz to neboli se zahnutym koncem a na druhe strane kaminek…ale kaminek mi vypadl a tak si chci piercing vymenit ale at tocim na jakou koliv stranu a taham silou ven nejde to nejde ven nevim jak na to…? dekuju ze odpovedi a za rady na ***@seznam.cz a jeste neco holka mi psala z ema pircing v nose na srouovani…je moznost takovy nekde koupit urceny do nosu ze vnitr dat a z venku sroubovat je to mozne koupit rovnou urcene do nosu..?

• Citovat
  • Upravit
5453
21.1.12 17:06

Dojdi si do toho salonu,doma to asi sama nedáš.Mě toteda nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodorek
22.1.12 20:41

Ahoj, holky ktere jste si pierc po vypadnuti nebo pri vymene nausnice nandavaly zpet samy… Mate na to nejaky „grif“ ? Mela jsem pierc, ktery mi vypadl a po dlouhe namaze jsem ho zastrcila zpet, kdyz se mi to stalo po druhe, uz se mi nepovedlo ho tam nasadit. Ted (asi 5 mesicu) mam novy a rada bych si vymenila nausnici, ale obavam se, ze ji nenasadim. Nemate nejakou radu?? ;) :-)

• Citovat
  • Upravit
7297
23.1.12 13:58

theodorku, tak to je vždycky problém, já piercing měním, protože mi často vypadává kamínek, a používám takový ten s kuličkou na konci. někdy mi to trvá i půl hodiny než to tam narvu, chce to hodně přemlouvání k tomu to tam rvát, prostě zatlačit a narvat to tam přes tryskání slz z očí. :? ;) naučnici i místo nejprve nastříkám desinfekcí, pak ji trošku naolejuji nějakým olejem (třeba kokosovým) a pak rvu, točím s ní a tlačím dovnitř ;)
zlepšovák bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast