Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ciniminisek píše:
A nebude ta zahnutá ze spodu vidět,když třeba zakloním hlavu?
Je to překvápko protože manžel s tím nesouhlasí tak s tím přijdu jako s hotovou věcí,ten mně asi zabijeMoc díky za reakce.
zespodu vidět není. Musí sednout a schováš ji do „důlku“ pod špičkou nosu. a plastová čirá není vidět vůbec. Ono když leží na stole, tak ji téměř není vidět.
Holky moc díky,tak já zkusím popátrat po obchodech po té průhledné.Zkusím nejdřív tu rovnou.
Moc díky.
Ahoj, kamarádka si chce dát piercing do nosu ale její rodiče s tím nesouhlasí. Tak přemýšlí že by si ho píchla tajně že by si ho nějakou dobu vyndávala a chci se zeptat po jaké době si piercing muže vyndat?
A to si kamarádka myslí, že ten vpich nebude vidět? A hlavně je to blbost z toho důvodu, že čerstvý vpich se hned zatáhne a naušnici tam už nedostane… Po píchnutí se musí naušnicí točit, aby nezarůstala a desinfikovat, aby místo nehnisalo. Jestli chce mít kamarádka zhnisaný nos hurá do toho
neni lepší si o tom s rodičema pořádně promluvit??
Pokud si nos píchne,tak to nesmí vytahovat,jinak to bylo zbytečné.Jak už bylo psáno s naušnicí se musí točit,aby nezarostla.Já mám více piercingu a nejvíce bolestvé a dlouhé hojení bylo právě s nosem.
Nikola 14448 píše:
Ahoj, kamarádka si chce dát piercing do nosu ale její rodiče s tím nesouhlasí. Tak přemýšlí že by si ho píchla tajně že by si ho nějakou dobu vyndávala a chci se zeptat po jaké době si piercing muže vyndat?
Nikolo, je to nesmysl, vidět to bude, po vytažení to sroste, velmi rychle. Raději bych počkala a rodiče přemluvila, domluvila se s nimi a počkala, až budou souhlasit, nebo až budu dospělá.
Pearcing nestojí za to, aby kamarádka měla rozbroje s rodiči a byla vystíhovaná z toho, jestli si toho nevšimnou. Protože všimnou ![]()
Hihi, ja si dala tolik piercingu tajne a pokazde na to prisli
at se na to vykasle a nebo si ho tam proste necha dat, pak uz stejne nic rodice nenadelaji
(teda to ode me neni moc vychovne) ![]()
takacek píše:
Hihi, ja si dala tolik piercingu tajne a pokazde na to prisliat se na to vykasle a nebo si ho tam proste necha dat, pak uz stejne nic rodice nenadelaji
(teda to ode me neni moc vychovne)
U mně právě taky
To byl sekec. ![]()
já mám piercing už přes 10 let, je mi 30. mě nejvíc vyhovuje naušnice s kuličkou na konci v nose a kamínek, řekla bych že jí budou mít v každém zlatnictví, kde prodávají i jiné piercingy. když si nos při smrkání nemačkám moc pevně, ani o ní nevím, jen se mi občas zachytí o kapesník,ale prostě jsem si zvykla smrkat opatrně, potom co jsem si jí párkrát kapesníkem vyrvala,až mi vytryskly slzy z očí ![]()
měla jsem i tu zahnutou,ale asi mám malej nos, často mi ten zahnutej konec koukal z nosu a to vypadá fakt úděsně.
a i jsem ho uvnitř v nose cítila…
Jojo taky jí mám,ale už uvažuju,že jí vyndám.je mi 33 a už mi to přijde divný
,no ale nechce se mi
.Hlavně to hrozně bolí,ty výměny.Ten můj nos si zvyknul na ty úzké z CaA a oni už je snad nedělají
,takže mi nezbude nic jiného,než to vyndat ![]()
Já si každý piercing taky dala na tajňačku,ale nejvíc jsem naštvala naše s jazykem.Myslela jsem,že to zatajím,ale bohužel jsme ten den měli řízky a ty jsem fakt nezvládla s nateklým jazykem pokousat
Týden semnou taťka nemluvil ![]()
ahoj mam prosbu od vcerejska mam pichnuty piercing a uz to neboli se zahnutym koncem a na druhe strane kaminek…ale kaminek mi vypadl a tak si chci piercing vymenit ale at tocim na jakou koliv stranu a taham silou ven nejde to nejde ven nevim jak na to…? dekuju ze odpovedi a za rady na ***@seznam.cz a jeste neco holka mi psala z ema pircing v nose na srouovani…je moznost takovy nekde koupit urceny do nosu ze vnitr dat a z venku sroubovat je to mozne koupit rovnou urcene do nosu..?
Dojdi si do toho salonu,doma to asi sama nedáš.Mě toteda nešlo ![]()
Ahoj, holky ktere jste si pierc po vypadnuti nebo pri vymene nausnice nandavaly zpet samy… Mate na to nejaky „grif“ ? Mela jsem pierc, ktery mi vypadl a po dlouhe namaze jsem ho zastrcila zpet, kdyz se mi to stalo po druhe, uz se mi nepovedlo ho tam nasadit. Ted (asi 5 mesicu) mam novy a rada bych si vymenila nausnici, ale obavam se, ze ji nenasadim. Nemate nejakou radu??
![]()
theodorku, tak to je vždycky problém, já piercing měním, protože mi často vypadává kamínek, a používám takový ten s kuličkou na konci. někdy mi to trvá i půl hodiny než to tam narvu, chce to hodně přemlouvání k tomu to tam rvát, prostě zatlačit a narvat to tam přes tryskání slz z očí.
naučnici i místo nejprve nastříkám desinfekcí, pak ji trošku naolejuji nějakým olejem (třeba kokosovým) a pak rvu, točím s ní a tlačím dovnitř ![]()
zlepšovák bohužel nemám.