Piercing do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
8.4.13 16:00

Boulička

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Už asi měsíc mám piercing v nose, bohužel předčasně vyměněný ze zahnutého na kuličku, protože mi vypadl kamínek. Do té doby jsem neměla žádné problémy a od té doby co mám ten vyměněný s kuličkou se mi okolo piercingu udělala boulička. Někdy je menší a někdy se naopak zase zvětší. Udělá se mi na bouličce taková ta suchá kůže a když se to sloupne tak boulička stále přetrvává. Potírám Alpou a heřmánkem min. 3× denně ale pořád se to nelepší. Je to už můj druhý pokus o piercing ale moje tělo ho nějak nesnese..nemáte někdo ještě nějakou dobrou radu? Opravdu ho nechci dát pryč :-( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.4.13 21:52

@LuciiNKAAA Nevím.. Mám piercingy i na mnohem citlivějších místech:D. A ty se zahojily hned úplně bez problému. Za to ten nos mě taky pořád trápí. Stačí zatrhnout- zřejmě jak se porušila kůžička, tak se ti zas udělala boulička. Já to potírám Betadinkou- roztokem. A zlepšuje se to, dost to pomáhá, ale chce to holt hodně času. :nevim: A to jsem ho neměnila. Ale párkrát jsem ho málem vyndala zatrhnutím:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.4.13 22:55

Děkuji moc za radu, zkusím tedy ten roztok, protože už fakt nevím co by pomohlo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.4.13 18:28

@LuciiNKAAA BEtadin mi právě poradil piercer přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.13 20:20

Dobře děkuji a kolik tak stojí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.4.13 20:33

@LuciiNKAAA Stojí lahvička asi stovku a vydží ti to na dlouho:)… ředím to převařenou vodou, vždycky pár kapek do nádobičky, troška vody, aby to bylo hnědý- ne moc, jinak se popálíš. To je v návodu:). A za pár dní zas vyměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.4.13 01:17

A seženu to normálně v lékárně jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
10.4.13 01:24

Za mě - vypadat blbě to bude :roll:.

@ciniminisek píše:
Ahojky,chtěla jsem se jen zeptat na víc otázek :-D .Kamarádka mi pořád radí at si splním takový ten svůj „dětský“ sen si nechat píchnout nos.Chtěla bych fakt jen malou kuličku co není skoro vidět a mně zajímá.
  • Nebude to na mámě od dvou dětí vypadat blbě? (Jsem mladá 23 let)
  • musí být naušnice rovná nebo zahnutá?
  • po vyndání zaroste dírka nebo ne?
Moc díky za rady,já furt tápu a kamarádka mně furt přemlouvá. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11
10.4.13 12:17

@Larr já myslím že na tom nic není, slečna je mladá a když jí to táhne tak proč by to nemohla zkusit :-)Kdyby jí bylo 40 tak to pochopím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
10.4.13 13:26

Mně se nelíbí piercing ani tetování - ať je mladá nebo stará :roll:.
Když jsem se přestěhovala z Prahy do Ostravy a nikoho jsem tu neznala, šla jsem z nudy - abych byla mezi lidma - do tetovacího salónu a nechala si nacvakat dírky do uší - už ani nevím, kolik jich mám - 6,7 :roll: :?: - ale nikdy jsem v nich nic nenosila, zarůstají :mrgreen:.

@LuciiNKAAA píše:
@Larr já myslím že na tom nic není, slečna je mladá a když jí to táhne tak proč by to nemohla zkusit :-)Kdyby jí bylo 40 tak to pochopím ;-)
  • Citovat
  • Upravit
11
10.4.13 14:09

@Larr Tak každému se líbí něco jiného že :-)…mě se nelíbil piercing nikdy nikde…ale v nose mi to přišlo hezké :-)Samozřejmě takový ten maličký :D Jinak se mi to taky nelíbí no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.4.13 20:12

Larr: to je asi každýho věc. Pokud si někdo chce dát piercing nebo udělat tetování, základem je, aby o tom byl přesvědčený on sám. Tak pravdou akorát je, že je asi blbost se na to někoho ptát.

Já jsem taky mamina dvou dětí a rozhodně mi to nepřijde divný. A potkávám i starší ženský s piercem v nose a náramně jim sluší a vystihuje jejich ženskost. Takže co názor to…

Tu dezinfekci seženeš v lékárně Luci, jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.4.13 10:56

Však jasný - je to každého věc - proto jsem napsala za ty, kterým se to nelíbí
a vůbec to nepovažují za vystihnutí ženskosti.

@Lakynka píše:
Larr: to je asi každýho věc. Pokud si někdo chce dát piercing nebo udělat tetování, základem je, aby o tom byl přesvědčený on sám. Tak pravdou akorát je, že je asi blbost se na to někoho ptát.

Já jsem taky mamina dvou dětí a rozhodně mi to nepřijde divný. A potkávám i starší ženský s piercem v nose a náramně jim sluší a vystihuje jejich ženskost. Takže co názor to…

Tu dezinfekci seženeš v lékárně Luci, jojo
  • Citovat
  • Upravit
11
15.4.13 19:01

Boulička

Tak jsem si dnes koupila ten Betadin a doufám teda, že už konečně bude mít něco účinek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 19:39

@LuciiNKAAA Nebo zkus framykoin. Já když jsem si nechala nastřelit piercing tak mi to dělala těmi kleštěmi na nastřelování do uší musela jsem tu náušnici tam mít 3 tejdny a udělal se mi kolem otok a strašně to bolelo a když jsem šla na výměnu tak zjistila že to mám přecvaklé přes závit a že normálně by jí nevyndala tak mi tu náušnici musela rozštípnout aby mi jí z toho nosu dostala. A měla jsem to podebraný a oteklí známá mi poradila mazat to framykoinem a furt to čistit lihem(já si ho čistila slivovicí :lol: ) a krásně se mi zahojil ten nos.Ale ten framykoin je jen na předpis. Už budu mít piercing 4 rok a plně vpohodě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml