Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
myslím, že je ten olejíček je pro mě jen psychická podpora, ale třeba pomůže
no ![]()
Mozne to je
ale za zkousku nic nedam
Pri nejhorsim si zajdu za svym piercerem a ten mi ho tam snad nejak narve ![]()
Ahojky,naušnici si nech klidně píchnout.
Tak jak to tady psalo už hodně mamin,naušnici mají a dítko taky.
Já ji mám už od 19ti let.Tedka je mi 32 a mám 2 děti.(mám dokonce i tetování a určitě taky nejsem jediná matka.Měla jsem naušnici i v jazyku,ale tu jsem už vyndala).Z toho nosu,ale nehodlám vyndávat.Těch naušnic je více druhů,jsou rovné na konci s malou slzičkou(tu mám já) nebo ty zakroucené a dokonce i na zašroubování…
Po vyndání zaroste,někdo může mít maličkou jizvu(jako mini tečku)
Jo a ještě by jsi neměla být nachlazená,když si ji půjdeš nachat píchout(kvuli infekci).
Já mám na levé straně asi 6 let, píchnutý ve 24, nevidím důvod, proč by mamči nemohly nosit piercingy. Mému tříletému chlapečkovi to teda nevadí
Nosím malou pecičku původně do ucha zahnutou do L, ty s kuličkou jsem často omylem vytáhla. Dokonce se mi vždycky libily podkovičky v septu, tak jsem si takovou menší o víkendu nechala píchnout, a jsem nadšená. Myslela jsem, že si pak tu pecku na straně vytáhnu, ale teď spíš uvažuju, že si dám symetricky ještě stejnou napravo.
A to jsem si dycky říkala, že jedna ozdoba v obličeji rozhodně stačí.
Uvažujete takyo septu nebo o obou stranách?
Septum je ta přepážka mezi nosními dírkami. Piercing se píchá do nejtenčího místa hned pod tu tvrdou chrupavku (ne do ní), takže kolem 5 mm od spodku nosu. Schválně nahmátni. Může to znít drsně, ale mě tohle určitě míň bolelo než na straně nosu. Myslím, že s decentními šperky to u žen vypadá perfektně, naopak u chlapů se mi to moc nezdá. Já za těch 6 dní sklidila jen pochvaly. ![]()
Třeba tady je obrázek, dá se zvětšit, skoro přesně tak to teď mám:
http://www.thepiercingjewelry.com/septum-rings/
Slunčulka píše:
Septum je ta přepážka mezi nosními dírkami. Piercing se píchá do nejtenčího místa hned pod tu tvrdou chrupavku (ne do ní), takže kolem 5 mm od spodku nosu. Schválně nahmátni. Může to znít drsně, ale mě tohle určitě míň bolelo než na straně nosu. Myslím, že s decentními šperky to u žen vypadá perfektně, naopak u chlapů se mi to moc nezdá. Já za těch 6 dní sklidila jen pochvaly.Třeba tady je obrázek, dá se zvětšit, skoro přesně tak to teď mám:
http://www.thepiercingjewelry.com/septum-rings/
hmmm zajímavé, ale já bych si to nedala, asi jsem staromódní ale připominá mi to kravičku
ale na ostatních by mi to asi nevadilo, jsem tolerantní… ![]()
No, extravagantní to samozřejmě je. Taky jsem se k tomu odhodlávala pár let. Když jsem se s tím měla v pondělí poprvé objevit v práci, skoro jsem umřela
. Třeba v Americe nebo Francii je to ale docela běžný piercing. Ještě si dám tu pecičku na druhou stranu nosu, jiné piercingy ale nemám ani neplánuju, skončím takhle se třemi v nose a 2×2 dirkami v uších
.
jo věřím, že někdo je na to prostě typ a fakt mu to sluší, jenže já mám takovej jemnej ksichtík, a tak mě stačí malinký piercing s kamínkem ![]()
Tinuš (a ostatní), a myslíte, že je to společensky přijatelné, aby měla 30letá mamča tři piercy v nose? Pořád jsem trochu nerozhodná, jestli si nechat jen to nové septum a pecičku na straně vyndat, nebo si naopak přidělat tu druhou pecku na druhu stranu. Píchání se rozhodně nebojím. Mě by se to hrozně líbilo, u manžela mám podporu, ale v práci (jsem šéfová kanceláře) a na veřejnosti… Možná ten kontrast s mým elegantnějším oblečením bude zajímavý. Co myslíte?
noo asi je to všeobecně divný když šéfová kanclu, má tři piercingy v nose, i když nevím jak moc důležitý je to post zrovna u tebe ve firmě…U mě by to autoritu teda nijak nenarušilo, a já bych naopak měla k takové šéfové blíže a vážila bych si ji za to, že si nehraje na něco víc a že je to prostě pohodářka… ![]()
ale nevím jak se na to budou dívat zrovna u tebe ve firmě, jak podřízení tak vedení ![]()
klidně do toho jdi, vypadá to, že to máš v hlavě srovnané a žádná puberťačka taky nejsi, aspoň ukážeš trochu alternativní přístup k životu. jestli lidi kolem zvládli to septum, zvládnou i tohle
. Septum se mi osobně líbí dost, k pěknému obličeji teda, taky mám …
Příspěvek upraven 07.02.12 v 12:19
Dík za komentáře! My jsme firmička sama pro sebe, takže nadřízení jsou kamarádi. Jinak jedna slečna u nás má piercing v pupíku a pár jich má víc náušnic v uších, jiná zas teď nosí jako fashion dvoje malé hodinky na jedné ruce - tak ty to asi zvládnou
. Možná to moc řeším, jsem od malička stydlivka
.
To s olejickem mne nikdy nenapadlo. Vyzkousim a dekuji