Piercing do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
15.4.13 19:47

Anonymní: uf, kde ti to píchali? Tedy nastřelovat piercing (/tj. roztrhnout v místě vpichu kůži- tím tlakem se prostě roztrhá na pidi trhlinky, proto se to hojí hůř.

Ale asi to někde dělají no. V Hell by asi kulili očima:).
Framykoin ale nevysušuje zas, to je dobrý, když jsi v tom měla hnis. ale ta boulička, co jsem třeba měla já, byla jakoby tkáń. :think: (ještě stíle ji tam teda mám, i když daleko menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.4.13 22:20

Jj no vím že je jen na předpis, proto mi ho v lékárně nedají že :D já už zkusila líh, alpu, heřmánek a nepomáhá mi pořád nic :-P Tak snad ten Betadin pomůže no…pokud ne tak jsem přemýšlela zkusit tu bouličku vypíchnout a pořádně namazat líhem…třeba by se už neobjevila..ale ještě tomu nechám čas v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.4.13 22:29

@LuciiNKAAA Jestli to máš jak já, tak krve jak z vola a boulička furt:D. Musela bych to snad vyříznout a nechat zahojit a zas takovej masochista nejsem. Dřív bych omdlela, než bych to vyoperovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.4.13 11:53

Boulička

Mám přesně to jak to popisuješ :-P jednou jsem do toho zkoušela píchnout a tekla krev tak jsem se na to vybodla taky bych omdlela :D Takže bouličku máš taky pořád a piercingu se nechceš vzdát co :D Jako já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.4.13 10:40

bouličky u u piercingu

Ahoojky, moc prosím o rady. Mám už cca 3měsíce pierc v nose a vytvořily se mi už na začátku bouličky jak v nose tak na vrchní straně u šperku. Zevnitř je to spíše tvrdá boulička(kolem vpichu) a navrchu to vypadá spíš jako malý mozol. Místo kolem šperku mám stále zarudlé a nejvíce po ránu. Nevypadá to vůbec hezky.Jsem už tak zoufalá že jsem raději kuličku vyndala ale nechci se piercingu vzdát. Myslíte že se mi boulička-mozol ztratí?
Děkuji za rady a názory co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.4.13 17:22

@Evísek1 Ty jo, vůbec bych to nevyndávala. Prý to rychle zarůstá i dle slov piercera.
Střídám roztok soli a tu Betadine.
Osvědčilo se mi to spíš čistit takto, než to různě nípat a nimrat:D.

Bouličku mám pořád, i když o dost menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.4.13 19:46

Lakynka a používáš klasickou sůl nebo mořskou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.4.13 19:53

@Evísek1 mořskou, ale nad tou otázkou jsem se sama nepozastavila, přijde mi to fuk, ale toť jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.4.13 20:00

Já tu mám právě jen obyč..tak myslíš že to neva??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.4.13 20:21

@Evísek1 určitě neva… Kámoška si normální solí čistila i bradavky:D. Roztokem teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.4.13 20:32

Mám piercing z oceli(jsem alergická na zinek tak že stříbro nesnesu tak že jsem ho ani do nosu nezkoušela)ale jaký máš názor na bioplast? Můj pierser říkal že ho občas taky poušívá ale že je dost náročnej na nandavání. Je teda fakt že jsem měla aplikovanej piercing se spirálkou a jak jsem ho vyndala jsem si ho už nebyla schopna nandat tak mi ho chlap uštípnul a mám jen rovnou tyčku. Teď jsem si volala s piercerem a říkal že bude asi nej řešení to nechat zarůst a pak že mi to zdarma píchne znova ale všechno to absolvovat znova se mi fakt nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.4.13 20:48

@Evísek1 Nevím, jestli by to pomohlo… Ale je to možné. Bioplast je myslím fajn. A ta spirálka- jedině když zatrhnu, tak je pierc skoro celý venku, ale nevyndala jsem to pořádně nijak ještě:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.5.13 21:07

Už jsem opravdu zoufalá…opět se mi vytvořil nad šperkem puchýřek a tentokrát s trochou hnisu. Vymáčkla jsem ale pak se mi tak opět vytvořil bolák. myslím že už to asi vzdám a nechám to zarůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.5.13 21:25

Já si zas pierc zatrhla při líčení make-upem :P :P… Ale strčila jsem zpět a i když to lehce krvácelo, tak dobré. Bouličku mám jen pidi, vím o ni jen já, je pod tím spíš. Ale co jsem se zrovna bavila s kamarádkou, prý ji to trvalo asi rok, než se vše ustálilo, hrozně ji pierc v nose taky zlobil:(. Zrovna včera jsme to probíraly. Jooo, kdyby se to tak hojilo jako piercy jinde:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.5.13 21:27

Tak myslíš že to mám ještě vydržet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie