Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
Byla jsem zatím ve třech a všude doprodavají zbytky. Takže s malinkým kamínkem jsem nesehnala.
Prosím tedy někoho, kdo takovou s malinkým kamínkem má, at poradí
Zakl.
Ahoj,
tak asi budeš muset obejít vícero zlatnictví, protože opravdu jsou běžně k dostání. Větší výběr mívají v těch, která jsou v nákupních centrech, nebo třeba jen přenosný stánek u kasy (u nás třeba v Tescu jsou).
Jen bych doporučila pak měnit, nosila jsem asi dva roky a neobměnovala jsem a po vyndání mám tmavou tecku v míste vpichu - kuze se obarvila ![]()
Díky za tip na zlatnictví v nákupních centrech. Zkusím. Jinak klidně prosím o další tipy
Zakl.
Já mám normálně přes internet, kupovala jsem už dávno, ale neměla jsem problém sehnat, kazdej interetovej obchod nabízí
A jak poznám, aby ten kamínek byl fakt malinký? V popisu často píší 1 až 2 mm což je asi dost rozdíl… ![]()
Zakl.
Ahoj , mám dotaz . Mám piercing v nosu cca týden a ve spaní jsem si s ním trhla. Mám ho lehce natržený ,ale nehnisa ani není zarudlý . Má to nějaký vliv na hojení ? A srovná se to ? Děkuji za odpověď .
@Teeri___
Taky jsem mela… zahoji se to. Pokud by to neprimerene bolelo nebo se to nehojilo tak to řeš ale to bys videla za par dni. Ale desinfikuj si to…
Srovna se to.Ja zadrhavala porad.Akorat to budeš nejakou dobu cejtit.Ja ho budu mit v dubnu rok a cejtim to občas i teď,třeba při smrkani,nebo nedejboze nejaky bolavy stroupek.
@Teeri___ taky jsem mela piercing v nose.. a taky jsem si s nim obcas v noci trhla ale po skoro dvou mesicich jsem ho musela vyndat.. asi jsem si spatne vybrala osobu ktera mi ho pichla a to jeste na dvakrat.. nejdriv ho pichla moc od spicky nosu tak ze mi vylejzal a tak ho musela prepichnout kousek vedle.. zustala mi bulka a dira jak tam kam slunce nesviti.. byt tebou mazala bych hemagelem ten mi dost pomohl.. udela takovy povlak a zaschne proto se mi ten nos tak leskne.. ![]()
Ahoj mohla bych se zeptat? Mam jit dneska na propichnuti nosu, ale jako naschval se mi spustila ryma. Ma to nejaky vliv? Dekujj
@Monushka.27 určitě má, jsou to prostě viry, takže i větší pravděpodobnost, že se to zanítí, budeš si to dráždit smrkáním,…
domluvila bych se s piercerem, ale radši bych to odložila být tebou…o ten týden dva už se to nezblázní ![]()
@Mar__tanka1983 no smrkam vetsinou jen po ranu pak uz ne a proplachuji dutiny mineralni vodou coz je i antibakterialni, tak i presto myslite, ze mam radsi pockat?
@Monushka.27 nejsem odborník, jen „uživatel“ ![]()
Fakt bych se domluvila s piercerem. Já ti tu můžu říct co chci a on tě pak pošle do háje, když uvidí, že máš červenej nos od rýmy.
Pořád je to díra do těla a ta by se měla dělat jen v dobrém zdravotním stavu ![]()
@Lakynka Mam septum, takže bouličky nejsou videt, myslite ze je to nejak nebezpecne a je dulezite aby boulicky splaskly a nebo se s tim da “zit”? O boulickach jsem ani nevedela dokud jsem si do nosu nesahla, bojim se hlavne ohledne doktoru, aby me neservali.
Byla jsem zatím ve třech a všude doprodavají zbytky. Takže s malinkým kamínkem jsem nesehnala.
Prosím tedy někoho, kdo takovou s malinkým kamínkem má, at poradí
Zakl.