Pierre Franckh pro příznivce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky,
jsem ráda za oživení téhle diskuse ![]()
Mě se třeba naposled nezadařilo, přála jsem si nějaké peníze a asi udělala chybu, nicméně nevím jakou a kde, ale možná jsem na to šla moc křečovitě a to bylo kamenem úrazu..Na nějaký čas jsem si nyní dala od vědomých přání oddech a rovnám si věci v hlavě..
Moje mamka mi nedávno řekla, že na takovéhle „čarování“ si mám dát pozor..Já jí na to řekla, že dle mého to čarování není, neb je to přirozené chování (přání si a vyplnění přání), akorát to denně děláme nevědomě a takhle se na to akorát zaměříme vědomě..Pak mi přiznala, že už poněkolikáté čekala na spoj (zapomněla jsem jakého dopravního prostředku) a vždy si řekla „kéž už by to jelo“ a ono to hned pak jelo..
Nicméně mi nejdou do hlavy stále některé věci z kvantové fyziky - jak ona říká, nic není hmota, je jen energie a to, že něco vidíme a cítíme v hmotě je výsledek toho, jak si to v mysli zpracujeme..
No, je mi ale divná třeba taková věc - dám příklad - jdeme s kamarádkou anebo nejlépe i s více lidmi pohromadě a proti nám jde člověk s křivým nosem. Jak je tedy možné, že všichni shodně vidíme na tom člověku křivý nos? Každá z nás by si přeci mohla vzhled onoho kolemjdoucího vyložit jinak a tak někdo by ho viděl s křivým nosem, někdo s rovným atd…
![]()
Některé věci jsou očekávané a společensky zakotvené, např. jak vypadá strom atd..ale u takto nepředvídatelných věcí nevím, jak si to vysvětlit.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky. dá se „přát si“ zdraví svého blízkého, nemocného človka, když šance na uzdravení je velmi malá? a jak to formulovat? v knížce jsem to nenašla…
- Citovat
- Upravit
Kdysi jsem četla, že záleží, o koho se jedná. Jestli je to Tvé dítě, tak ano, mělo by to prý jít. Vždy ale záleží i na jiných věcech.
Jestli je to dospělý člověk, tak už to asi moc nejde.
Já osobně si myslím, že asi záleží na tom, jestli se člověk chce uzdravit a na dalších věcech. Řekla bych taky, že bys mohla mít jeho svolení si to přát.
A formuloval bych to asi jednoduše „uzdravuje se“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, knížky Pierra Franckha jsou výborné, ale ještě lepší (aspoň pro mě) je si k němu přečíst Tajemství přitažlivosti srdce. Nebo moc moudrá a taky povzbudivá Požádej a je ti dáno, i když ten začátek tady v té knížce byl pro mě trochu bizarnější… A ano, výsledky to fakt má a nebo - někdy by mohl říct, že se dějí náhody jako blázen:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit