Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rachel_cz píše:
Musíte říct, že nevíte jak se dostal ke klíčům a že samozrejme sám jezdit nesmí. Já takhle jezdila na SŠ autem a měli jsme takovou dohodu - kdyby něco, tak jsem si auto vzala bez dovolení a vědomí rodičů.
Jezdila jsem od 12ti po polnackach a viskach. Pak do školy až od 17ti teda
A kdyby ses bývala zabila, tak si rodiče sami sobě řekli, ze ti to vlastně oficiálně nedovolili. Úžasná rodina!
@Netopýr1 Ano, ale pokud si to mladej hnal max 45, jak píše zakladatelka, po cestě, kde jezdí auta, kola, motorky a chodí maminky s dětma, tak to je fakt rozdíl. Oproti tomu, že s tebou někde na polní cestě trénoval táta a nebo kluci jezdí s traktorem nebo na motorce někde na vlastním poli za barákem.
@Anonymní píše:
Proc by nekoho prejel on jel po ceste kde jezdi auta kola motorky maminyk s kocarem dava si bacha to same na druhe ceste a nejezdi rychle to se nebojte ono mu to vic jak 45 nejede nekdy to tlaci celou cestu pustila jsem ho protoze jel pak ke kamaradovo tatovi na opravu pionyra abyla jsem s nim domluvena a syn poucen jinak bych mu to endovolila a jel jen proto ze mel vyucovani kdy mu nejel ani bus nic tak to vzal prijednom
Ty jsi intelektuální výkvět. Myslím, ze by tu měl zasáhnout admin, protože se zde veřejně schvaluje porušování zákona o provozu na veřejných komunikacích.
@MP Krista píše:Žejo? Já tomu už ani nevěřím. Úroveň projevu je strašná, o obsahu nemluve
Ty jsi intelektuální výkvět. Myslím, ze by tu měl zasáhnout admin, protože se zde veřejně schvaluje porušování zákona o provozu na veřejných komunikacích.
@g.sandova píše: Žejo? Já tomu už ani nevěřím. Úroveň projevu je strašná, o obsahu nemluve
Celkově tu nestacim zírat, ze je asi „v poho“, když deti řídí motorky, auta a traktory.
@Anonymní píše:
Proc by nekoho prejel on jel po ceste kde jezdi auta kola motorky maminyk s kocarem dava si bacha to same na druhe ceste a nejezdi rychle to se nebojte ono mu to vic jak 45 nejede nekdy to tlaci celou cestu pustila jsem ho protoze jel pak ke kamaradovo tatovi na opravu pionyra abyla jsem s nim domluvena a syn poucen jinak bych mu to endovolila a jel jen proto ze mel vyucovani kdy mu nejel ani bus nic tak to vzal prijednom
Takže z polní cesty je najednou veřejná komunikace, kde se fakan bez papírů prohání se svolením matinky. U nás by ho z té motorky někdo hodně rychle sundal a tak by mu zflákal pozadí, že by si čtrnáct dní nesedl. A policii by se ani nikdo neobtěžoval volat. Hlavně ať se mládí vydovádí…
. No, o tvě inteligenci se vyjadřovat nebudu, protože tady už si každý obrázek udělal ![]()
Halejte myslim ze je to vec nase a ze je to na nas co dovolime a co ne co jsme mluvila s lidni mokumu to nevadi pokud si bude davat pozor a neni to verekna kominikace jen cesta kde se da projet a a nebo objet kdyz nechces jet po silnici motorky tam jezdi normalne nikomu to nevadi co se nasi vesnice tyce takze pac a pusu
Je videt ze kdyz se nekomu neco nelibi hend ho clovek nahlasuje kdyby se staral kazdej sam o sebe nic rusim celou tuhle diskuzy nema to cenu kazdej se tady akorat hada atd resit veci budu s lidmi kolem sebe a ne s lidmi co me neznaj jen podle zprav mejte se blaze zbohem
Tak já i když nesouhlasím se zakladatelkou jsem taky byla nahlášena nějakou místní soudruzkou, pac jsem napsala, ze asi holky nemají v životě moc legrace… 🤷♀️ Tady se to kádruje jak o život, a přitom je to pouhá anonymní internetova diskuze, kterou nelze brát příliš vážné, takže fakt nerozumím co tady kdo na koho hlásí a proč… Připomíná mi to uderne domovnice ze starých filmu a říkám si, že je v ty naší zemi fakt blaze, když pro někoho je vrcholem pohoršení, že někdo někam napíše něco jiného, než by se někomu jinemu líbilo… Si představte, ze se takhle bavíte spolu u stolu. ![]()
@lebambule no tak zřejmě tě někdo nahlásil proto, že mu vadilo tvoje urážení pod anonymem. Používání anonymu tady má svoje pravidla a pokud se ti to nelíbí, tvůj boj. Ty tady porušuješ pravidla diskuzí, ale pohoršuješ se nad ostatními. To je chuťovka…
@lebambule píše:
Tak já i když nesouhlasím se zakladatelkou jsem taky byla nahlášena nějakou místní soudruzkou, pac jsem napsala, ze asi holky nemají v životě moc legrace… 🤷♀️ Tady se to kádruje jak o život, a přitom je to pouhá anonymní internetova diskuze, kterou nelze brát příliš vážné, takže fakt nerozumím co tady kdo na koho hlásí a proč… Připomíná mi to uderne domovnice ze starých filmu a říkám si, že je v ty naší zemi fakt blaze, když pro někoho je vrcholem pohoršení, že někdo někam napíše něco jiného, než by se někomu jinemu líbilo… Si představte, ze se takhle bavíte spolu u stolu.
Vrcholem pro mě je to, ze se tady vesele schvaluje prekracovani zákona. A to je proti pravidlům. Tecka.
@Janli píše:
@lebambule no tak zřejmě tě někdo nahlásil proto, že mu vadilo tvoje urážení pod anonymem. Používání anonymu tady má svoje pravidla a pokud se ti to nelíbí, tvůj boj. Ty tady porušuješ pravidla diskuzí, ale pohoršuješ se nad ostatními. To je chuťovka…
Koho a jak jsem urazila??? Jen jsem napsala, ze plamenne dodrzovacky zákonů se asi v životě moc nenasmaly, plk jako tisíc jiných tady a ty a Trojlístek jste málem vylitly z kůže, což teda, sorry, je váš problém. Tady se běžně v diskuzích ozývají otázky typu jsi tak blbá doopravdy nebo to jen hraješ apod, to bych pochopila, že se ti nelíbí, ale spíš to bude o tom, ze jsem tak trošičku uhodila hřebíček na hlavičku, což? Mně je upřímně úplně jedno, co na mě kdo hlásí, já se mentálně těchhle zabomysich válek nezúčastním, a to tedy hlavně proto, ze i když u příspěvku svítí nějaká přezdívka, pořád a stále se jedná o pouhopouhy anonym, at uz tu na sebe vykecate cokoliv. Věřit tomu všemu bez kousku nadhledu může jenom blázen. Pro tebe konkrétně upřesňuji, že mluvím obecně, tzn. nikoliv přímo o tobě. ![]()
@Netopýr1 ona ale vubec nekontaktovala me ona rovnou zavolala policajti a ty rekli ze to resit nebudou a to ho napominali uz nekolikrat oni nekteri nejsou takovi svin* jako nekteri a reditelka synovi dela problemy uz delsi dobu co dela reditelku reditel co byl za dcery drive tohle neresil a jezdila zrovna z dceriny tridy slecna s chlapce celou 7 a 8 s 9 po celou dobu po silnici 3 km ma pitbikovi a nikdo to neresil nikdo problemy nedelal jen tahle z toho dela kdovi co