Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jseš normální? Co se mi to tady snažíš podsunout. Žádné dítě samo bez doprovodu nešlo. Jak velký pes a dítě bylo? K čemu to potřebuješ vědět? Tu situaci ti dal vůbec nebudu popisovat. Policie jednoznačně rozhodla a vina byla jasná, bez debat. Nekonstruuj kraviny.
Já nic nepodsouvám, ty ses sama ptala, proč mě nezajímá to dítě, situaci mi popisovat nemusíš, ale tak ten kluk byl úplně blbej, že najede do lidí.
A tahle debata je pro tebe natolik osobní, což chápu, že nemá smysl v ní pokračovat.
Ale ještě si tedy jednu věc neodpustím. Syn je už dospělý, na motorce má spoustu let bez nehody odježděno, ale jel ve městě, kde jel tak dvacet, protože chtěl zabočit k obchodu apřed ním jel osobák, kterej v tu chvíli na to hamt, protože nějaká čúza čučela do mobilu a do silnice ji vběhl pes. Vedle na chodníku šli děti ze školky, a i přes tak malou rychlost, by to už bez smyku nedobrzdil. Nezkušený řidič by to pravděpodobně narval do toho osobáku a v horším případě do těch dětí. Ale protože měl tu možnost od mala se vyřádit na poli, našem, naučil se motorky ovládat i za smyku, a podobných situací, problesklo mu hlavou, jak to udělat, aby se nikomu nic nestalo a motorku položil tak, že to odnesl jen on sám. A polciajti ho chválii, že fakt jinej by to nemusel tak zvládnout, protože čas a prostor byl hrozně malej. A ta s tím psem? Myslíš, že se šla podívat jestli kluk nepotřebuje pomoct? Naopak se syn ještě staral o tu paní v tom osobáku, protože byla v šoku.
Holky, tady neobstojíte, před 20-ti lety řádil na pinckovi kde kdo a když ho chytli policajti, dostali kluci max. za uši… Dnes se všechno řeší, jiná doba… Možná tak na Ukrajině a v Rusku to pořád neřeší
.
Tak pro maminky co resi zakony atd hlidejte si deti a pejsky jelikoz muj syn bude jezdit i nadale a pro vas spokojeny vecer naseru vas jeste vic v rinu jedem koupit motorku pitbike.
Lidicky drzte si klobouky praca jizda prave zacina
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Tak pro maminky co resi zakony atd hlidejte si deti a pejsky jelikoz muj syn bude jezdit i nadale a pro vas spokojeny vecer naseru vas jeste vic v rinu jedem koupit motorku pitbike.
Lidicky drzte si klobouky prava jizda prave zacina
@Anonymní píše:
Tak pro maminky co resi zakony atd hlidejte si deti a pejsky jelikoz muj syn bude jezdit i nadale a pro vas spokojeny vecer naseru vas jeste vic v rinu jedem koupit motorku pitbike.Lidicky drzte si klobouky prava jizda prave zacina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
White trash!
@kočkadomácí přečti si ty zákony pořádně. Zvláště paragraf 3, odstavec3. Tam máš definováno, kdo může vozidlo řídit, ale nemáš specifikováno kde. To znamená, že pokud nesplňuješ podmínky tohoto paragrafu, tak ho nesmíš řídit nikde.
@Anonymní píše:
Tak pro maminky co resi zakony atd hlidejte si deti a pejsky jelikoz muj syn bude jezdit i nadale a pro vas spokojeny vecer naseru vas jeste vic v rinu jedem koupit motorku pitbike.Lidicky drzte si klobouky prava jizda prave zacina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě nenasereš, dokud se to nebude týkat mé rodiny. V opačném případě se těš… Vůbec necítíte památku s ohledem na čísi rakovinu, jen tvůj žvást. Tobě jde pouze o to se předvést a vedeš k tomu i své dítě. Nejde ti o čest a památku jde ti jen o divadlo, tak ti přeji abyste měli ty správné diváky a pochlebovače. A nepřeji tomu jezdci nic zlého… dosaď si co chceš, jak to může s tvým přístupem dopadnout.
@Janli píše:
Tak znovu i pro ty méně chápající! Bez platného řidičského oprávnění nesmíš jezdit ani na zahradě! Maximálně na cvičišti k tomu určeným a pod dohledem instruktora!
Já jsem hroznej zvídálek a všechno potřebuju vědět přesně.
Podle tohohle nemáš pravdu.
Na zahradě i polní cestě si můžeš jezdit, jak uznáš za vhodné i bez instruktora a policii do toho nic není. Nesmíš tam ovšem nikoho přejet. ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hele, neboj se toho, kup mu pořádnou krosku nebo ještě líp enduro čtyřstovku! ![]()
Zdá se, že pohřby se ve vaší famílii těší mimořádné oblibě. ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
copak jsi nám tímhle chtěla říct? ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na každou svini se voda vaří
…
@Makca87 píše:
Na každou svini se voda vaří…
Myslm ze kdyz bude jezdit tak jak ma a nikomu nic neprovede tak neni problem mam na to svuj nazor nektery sve jsou i tady na diskuzy a voda se vari porad tak asi tak az se neco stane zodpovednost ponesu nemam s tim problem do te doby je do toho kazdymu hoo a ostatni at se stavi na hlavu a picu*ou si dal
@Anonymní píše:
Myslm ze kdyz bude jezdit tak jak ma a nikomu nic neprovede tak neni problem mam na to svuj nazor nektery sve jsou i tady na diskuzy a voda se vari porad tak asi tak az se neco stane zodpovednost ponesu nemam s tim problem do te doby je do toho kazdymu hoo a ostatni at se stavi na hlavu a picu*ou si dal
10-ti letý taky nepatří za volant a může umět řídit od 3 let!
@Anonymní píše:
Jestli nejsi troll, tak mě děsí, že lidi jako ty vychovávaji deti
Přesně, mně je zle hlavně z toho překrucování zásadních hodnot a faktů.