Pionýr- cesta do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
6.10.19 23:54
@MP Krista píše:
Vrcholem pro mě je to, ze se tady vesele schvaluje prekracovani zákona. A to je proti pravidlům. Tecka.

Ano, dovedu pochopit smysl pro spravedlnost. Ale nedovedu pochopit, co čekáš od toho, že něco nahlásís adminovi. Tomu opravdu nerozumím. Jakej to jako ma mit efekt… 🤷‍♀️
Smaže to? Nebo někdo díky tomu dostane rozum?

• Citovat
  • Upravit
10942
7.10.19 00:19
@lebambule píše:
Ano, dovedu pochopit smysl pro spravedlnost. Ale nedovedu pochopit, co čekáš od toho, že něco nahlásís adminovi. Tomu opravdu nerozumím. Jakej to jako ma mit efekt… 🤷‍♀️
Smaže to? Nebo někdo díky tomu dostane rozum?

Tak proč se tak plameně vztekáš :lol: když to nedovedeš pochopit a mentálně jsi se odprostila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.10.19 00:22

@lebambule na to, že se těchhle válek nechceš zúčastňovat, jsi se tu rozohnila celkem dost :mrgreen:. A proč jsi tu začala rýpat do ostatních jen z toho důvodu, že mají jiný názor, to jsem taky nepochopila… Holka, kážeš vodu, piješ víno :mrgreen: Neber si to tak, vždyť je to jen anonymní diskuze na internetu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3265
7.10.19 12:59
@MP Krista píše:
A kdyby ses bývala zabila, tak si rodiče sami sobě řekli, ze ti to vlastně oficiálně nedovolili. Úžasná rodina!

Kdyby kdyby… To se můžu zabít i teď.
Naopak dřív jsem jezdila bezpečněji.
Já bych stejně jezdila i kdyby byl zákaz. Když ne naším, tak auty kamarádů. Tomu nezabranite, když člověk něco chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.10.19 14:22
@Rachel_cz píše:
Kdyby kdyby… To se můžu zabít i teď.
Naopak dřív jsem jezdila bezpečněji.
Já bych stejně jezdila i kdyby byl zákaz. Když ne naším, tak auty kamarádů. Tomu nezabranite, když člověk něco chce.

To ne, ale schvalovat mu to s tím, že to všichni taky dělali, a že jede max 45, to fakt není ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová