Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lebambule píše:
Ano, dovedu pochopit smysl pro spravedlnost. Ale nedovedu pochopit, co čekáš od toho, že něco nahlásís adminovi. Tomu opravdu nerozumím. Jakej to jako ma mit efekt… 🤷♀️
Smaže to? Nebo někdo díky tomu dostane rozum?
Tak proč se tak plameně vztekáš
když to nedovedeš pochopit a mentálně jsi se odprostila.
@lebambule na to, že se těchhle válek nechceš zúčastňovat, jsi se tu rozohnila celkem dost
. A proč jsi tu začala rýpat do ostatních jen z toho důvodu, že mají jiný názor, to jsem taky nepochopila… Holka, kážeš vodu, piješ víno
Neber si to tak, vždyť je to jen anonymní diskuze na internetu ![]()
@MP Krista píše:
A kdyby ses bývala zabila, tak si rodiče sami sobě řekli, ze ti to vlastně oficiálně nedovolili. Úžasná rodina!
Kdyby kdyby… To se můžu zabít i teď.
Naopak dřív jsem jezdila bezpečněji.
Já bych stejně jezdila i kdyby byl zákaz. Když ne naším, tak auty kamarádů. Tomu nezabranite, když člověk něco chce.
@Rachel_cz píše:
Kdyby kdyby… To se můžu zabít i teď.
Naopak dřív jsem jezdila bezpečněji.
Já bych stejně jezdila i kdyby byl zákaz. Když ne naším, tak auty kamarádů. Tomu nezabranite, když člověk něco chce.
To ne, ale schvalovat mu to s tím, že to všichni taky dělali, a že jede max 45, to fakt není ok
Ano, dovedu pochopit smysl pro spravedlnost. Ale nedovedu pochopit, co čekáš od toho, že něco nahlásís adminovi. Tomu opravdu nerozumím. Jakej to jako ma mit efekt… 🤷♀️
Smaže to? Nebo někdo díky tomu dostane rozum?