Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jinak mimochodem cesta do skoly je 1km jel prvne protoze mel vyucovani do 14:20 a nechtel cekat do 5 na pus a jit pesky taky ne tak jel s kamaradem jinak policajti mu rekli ze oni v mladi jiny nebyli a ze z toho aferu delat nebudou jen at radsj jezdi lesem nebo nekde kde ho nevidi nikdo okolo
Takže podle tebe je v pořádku jezdit bez papírů? Až si udělá řidičák a bude mu 15, může si jezdit jak chce. Takhle zatím může chodit pěšky nebo jezdit na kole. Jako úřady udělají maximálně tytyty, ale já bych na dítě ječela fest. Zákony se dodržují a kdy jindy to chceš dítě naučit než v dětství, teda u vás v pubertě… Tak trochu mám pocit, že jsi mu to i dovolila, že?
@Ester13 mel i helmu i jsme o tom vedela pustila jsem ho a mame na vesnici plno deti mladsi nez syn a jezdi taky syn jezdi od 4 let na ctyrkolce co mel od mala ma do ted plno deti jezdi na crossce a nikdo to neresi plno deti kouri chlasta nikdo to neresi myslim ze tohle je zavaznejsi na socialku nez pionyr. A v tehle dobe i normalni ze dite doma na uzde neudrzis chtela bych videt vase deti jestli na motorce jezdi nebo ne plno otcu deti podporuje v motorce ctyrkolce auta atd
@Anonymní píše:
@Ester13 mel i helmu i jsme o tom vedela pustila jsem ho a mame na vesnici plno deti mladsi nez syn a jezdi taky syn jezdi od 4 let na ctyrkolce co mel od mala ma do ted plno deti jezdi na crossce a nikdo to neresi plno deti kouri chlasta nikdo to neresi myslim ze tohle je zavaznejsi na socialku nez pionyr. A v tehle dobe i normalni ze dite doma na uzde neudrzis chtela bych videt vase deti jestli na motorce jezdi nebo ne plno otcu deti podporuje v motorce ctyrkolce auta atd
Jj, taky jsem ve třídě měla takhle osvícenou matku. Dopadlo to tak, že kluk ze čtyřkolky sletěl a chybělo půl cm a přeřízla mu stehenní tepnu. Zřejmě to nechápeš co? To přece není o socialce, ty jsi za dítě zodpovědná. A nechápu tvoje argumenty, že druhé děti dělají něco jiného. S tím těžko uspějes až kluk někoho přejede a nebo se stane něco jemu. Od ženy, která přišla o muže, bych čekala, že si o to víc bude vážit života dítěte.
Mimochodem, pionýr není sk. AM od 15, ale A1 od 16let. Kvůli rychlosti.
A nejvíc mě baví takový to - co kdyby se mu/někomu něco stalo. Když si v 15 udělá papíry a koupí nějaký prdítko, nebo dokonce ten AIXAM, to nikomu nic neudělá? Jakože kolem něj bude potom už celý život bezpečnostní bublina?
@Petula306 píše:
A nejvíc mě baví takový to - co kdyby se mu/někomu něco stalo. Když si v 15 udělá papíry a koupí nějaký prdítko, nebo dokonce ten AIXAM, to nikomu nic neudělá? Jakože kolem něj bude potom už celý život bezpečnostní bublina?
To ne, ale podporovat ježdění bez papírů u kluka, který nemá ani občanku je fakt mimo. A hlavně dneska už je potřeba na ty papíry něco umět. To, že jí umí nastartovat neznamená, že jí taky umí ovládat.
@Anonymní píše:
Kouřením mi žádnej fakan na fichtlu dítě nezmrzačí. Jsem z vesnice, ale děcka na čtyřkolkách a motorkách netoleruju. Pokud nemají řidičák, tak smůla. Ani na polních cestách nemá co dělat. Zákon platí stejně pro dálnice jako pro polní cesty. A uvědom si, že pokud způsobí jakoukoliv nehodu, zaplatíte to komplet! Máš pár milionů. Používej hlavu. Děcko bez řidičáku nemá na motorce co dělat!
@Petula306 píše:
Baví? Mě zas nebaví takový názory. Ono jde hlavně o povinný ručení, víš? On je rozdíl, jestli platíš milion za léčení poškozenýho ty nebo pojišťovna ![]()
@Janli Tak co jsem četla, vy žijete neomylně naprosto v souladu se všemi zákony, takže určitě nebudete nic platit ze svých peněz. Já nemám fichtla, takže platit nebudu taky.
@Petula306 píše:
@Janli Tak co jsem četla, vy žijete neomylně naprosto v souladu se všemi zákony, takže určitě nebudete nic platit ze svých peněz. Já nemám fichtla, takže platit nebudu taky.
Prosne tak pani dodrzuje vsechny zakony je to dite a stat se muze cokoliv a komukoliv a kdykoliv kdyz si vy nedate poroz a prejedete nekoho autem nebo nabourate to neni asi vase vina kazdopadne syn si vzdy daval pozor a byl vzdy vedenej k tomu ze ma davat pozor na druhe a vzdy jsem ho mela pod kontrolou a ja jezdim na motorce od 10 let a nikomu jsem nic neudelala syn jezdi motocros od 8 let nikomu nic neudelal kamaradovo syn ma papiry na motorku a zabila ho zena co mela cerstvy pqpiry a jela jako hovado takze si kazdy zamette pred svym prahem ju polni cesty tu jsou i pro motorky tam kde je zakaz on nejezdi tam kde neni jezdi normalne 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
@Anonymní píše:
Prosne tak pani dodrzuje vsechny zakony je to dite a stat se muze cokoliv a komukoliv a kdykoliv kdyz si vy nedate poroz a prejedete nekoho autem nebo nabourate to neni asi vase vina kazdopadne syn si vzdy daval pozor a byl vzdy vedenej k tomu ze ma davat pozor na druhe a vzdy jsem ho mela pod kontrolou a ja jezdim na motorce od 10 let a nikomu jsem nic neudelala syn jezdi motocros od 8 let nikomu nic neudelal kamaradovo syn ma papiry na motorku a zabila ho zena co mela cerstvy pqpiry a jela jako hovado takze si kazdy zamette pred svym prahem ju polni cesty tu jsou i pro motorky tam kde je zakaz on nejezdi tam kde neni jezdi normalne 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
No tak tohle je už fakt výblitek. Dělej si co chceš, vychovávej syna jak chceš. Pak se ale nediv, že zodpovědnější lidé mají potřebu upozornit na nezákonné chování. Ředitelka s vámi asi má jisté zkušenosti, proto věc oznámila. Ber to jako varování.
@Anonymní píše:
Bez řidičského oprávnění nesmí jezdit ani po zahradě, ale to bohužel někdo tvé inteligence neumí pochopit. Ředitelce evidentně došla s povedenou rodinkou trpělivost! Před svým prahem mám zamezeno dost. Mě sednout dítě bez řidičáku na čtyřkolku, co máme doma, tak mu zflákám pozadí tak, že se na něj neposadí.
P. S. Nedostatek rozumu smajlíkama nedoženeš ![]()
@kočkadomácí píše:
Tak do školy teda jezdit neměl, to se dá předpokládat, že ho někdo uvidí. Víte kdo bourá nejčastěji? Ti, kteří hezky čekají až na ty papíry a bez jakýkoliv zkušeností, ale přeci mají za sebou autoškolu, si pořídí nejlépe tisícovku silničák. Pořád lepší, když se kluci vyřádí a naučí na malý motorce někde na poli.
a takovejhle frajírek se nám nedávno rozmáznul na pozemku kde neměl co dělat a víš co mohl se zabít protože vyjížděl na navážku
@Anonymní píše:
Nejel po silnici jel po polni ceste je z jedne prejel na druhou delas z toho jako by jel celou cesth jezdi na motorce i 5 lety deti tak se vrat zpatky do doby krale klacka asi nemas deti hlavne kluka kdyz pises tohle a jeste jednou rekni o mim diteti fakan
Seš docela hloupá, promiň. A nezodpovědná