"Pipkoidní" chování holčiček

2536
9.4.19 19:41
@Lynette píše:
Ahoj všichni. Čekám holčičku a mám obavy jestli to zvládnu. Odjakživa nemám pochopení pro pipkoidni chování u holek. Díky tomu jsem si vždycky daleko víc rozuměla s klukama. S holkama jsem si nějak neměla co říct a vždy jsem si prišla jako outsider ve třídě až dokud jsem se nezačala kamarádit s klukama. S klukama jsem trávila i čas na střední i na vysoké. Nechci aby byla moje dcera taky outsider ale chování jako pipka bez mozku mě irituje. Strašně se na ni těším, mám koupený růžový dudlíky a růžový šatičky - v tomhle problém není. Dnes jsem byla se synem v parku a tam si hrály tři holčičky od něj že školky - dvě se chovají otřesně - ujecený, namyšlený, trapný nápady, nosanky nahoru jedna z nich mi vždy přišla v pohodě ale bylo vidět jak prostě se z ní při hře s pipinama stává taky pipina. :( Mám z toho špatný pocit.

Právě proto ti pán bůh nadělil holčičku, aby si se díky ní konečně naučila být ženou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
9.4.19 19:42

@Průzkumník Myslím si že ženskost nespočívá v tom chovat se jako Milka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
9.4.19 19:43

Já teda pipinu doma nemám :mrgreen: třeba z ní vyroste, ale teď je to normální holka co má nohy plný modřin a je jí v 5 letech nějak jedno co má na sobě. Já bych řekla, že to dělají maminky jak se ty holky chovají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@Lynette píše:
@Průzkumník Myslím si že ženskost nespočívá v tom chovat se jako Milka.

Kdo je Milka? Sousedovic Miluška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735

Neboj. Tvá dcera zdědí tvé geny a bude mít tvou výchovu. Nemusí z ní být pipka. Moje dcera taková taky vůbec není, taky si spíš hraje s klukama a doufám, že se z ní nikdy nestane povrchní stvoření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 19:44
@baimoli píše:
Neboj. Tvá dcera zdědí tvé geny a bude mít tvou výchovu. Nemusí z ní být pipka. Moje dcera taková taky vůbec není, taky si spíš hraje s klukama a doufám, že se z ní nikdy nestane povrchní stvoření.

A co z ní tedy bude? Antimilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 19:44
@pikola píše:
Já teda pipinu doma nemám :mrgreen: třeba z ní vyroste, ale teď je to normální holka co má nohy plný modřin a je jí v 5 letechnějak jedno co má na sobě. Já bych řekla, že to dělají maminky jak se ty holky chovají.

Má ráda černou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
9.4.19 19:45

@Lynette Verim, ze hodne okopiruje od tebe, styl komunikace, gesta, …nech to plavat a nemaluj certa na zed. Jeste se ani nenarodila, a ty si uz vytvaris problemy… :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
9.4.19 19:46
@Průzkumník píše:
A co z ní tedy bude? Antimilka?

To nevím, ale je rozhodně drsnější než můj syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
9.4.19 19:48

:roll: tve starosti na mou hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
9.4.19 19:49
@Průzkumník píše:
Má ráda černou?

Má ráda všechny barvy. Růžovou samozřejmě taky. Černé oblečení má z praktického hlediska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
@pikola píše:
Já teda pipinu doma nemám :mrgreen: třeba z ní vyroste, ale teď je to normální holka co má nohy plný modřin a je jí v 5 letech nějak jedno co má na sobě. Já bych řekla, že to dělají maminky jak se ty holky chovají.

A sourozenci. Ja takhle jednou sedela na hristi a litala tam takova jedna „divozenka“ a vlitla hlavou primo na nejaky sloup…ja vylitla, ze to musi bolet a jeji mama vedle mne: to je dobry, ona ma tri bratry.....no a mala vazne vyskocila, zatrepala hlavou a utikala se smichem dal. Udelalo to na me vazne dojem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@baimoli píše:
To nevím, ale je rozhodně drsnější než můj syn.

No vidíš to. Chtěly jste vládnout, tak budete. My si hodíme nožky na stůl dodáme sperma a budem sledovat cvrkot, tak jak to dělají kucí v povodí Amazonky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
9.4.19 19:50
@pikola píše:
Má ráda všechny barvy. Růžovou samozřejmě taky. Černé oblečení má z praktického hlediska

A na to přišla sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
9.4.19 19:50

Mám dcery dvě. Jedna má 8 let, druhá bude mít dva roky. Taky se mi to pipkoidní chování příčí. Řekla bych, že dost se dá ovlivnit výchovou. To znamená, že když se tak nechováš ty, tak se tak nebude chovat ani dcera. Neuvidí to. Ovšem rovněž je důležité s kým se budete potkávat. Ony ty holky se ve větší skupině chovají pipkoidně. Stačí aby s tím začala jedna. Taky druh trávení volného času bude dost důležitý. Starší dcera má 3× až 4× týdně gymnastiku, to potom ani ona není na pipkoidní chování zvědavá a přijde jí divné. I ve škole se takovým skupinám straní a má kamarádky v pohodě, nicméně rovněž jsou to holky sportovně vytížené. Mladší taky není uječená, dáváme jí dost najevo, že ječením se s námi nedomluví… Takže omezit se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí