Pitbull na dětském hřišti

399
8.8.11 21:17

Pitbul na dětském hřišti

Ahoj holky, zajímá mě váš názor, jak byste se dívaly na pitbula na dětském hřišti. Nedávno se na našem hřišti objevila paní s kočárkem a pitbulem. Pitbul tedy bývá u lavičky, ale já z toho nějak nemám dobrý pocit. Navíc u nás je hřiště oplocené a je tam zákaz psů jasně vyznačený. Jsem možná až moc zblblá těmi zprávami, jak pes pokousal malé dítě, ale nemůžu si prostě pomoct. Jak paní vidím, odcházíme po chvilce většinou domů, protože mi to pořád leží v hlavě. Vadil by vám takový pes na dětském hřišti nebo ne? Díky moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
8.8.11 21:20

Tak me vadi jakykoliv pes na detském hrišti. A ještě jestli je tam zákaz, tak bych pani nekompromisně ukázala východ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.8.11 21:21

Ahoj
ano vadi a pokud je tam primo u vas vyznaceno, ze pes dovnitr nesmi tak bych to pani jasne rekla!
At ho necha uvazaneho pred plotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377

vadil by mi jakykoliv pes, uz kvilu ocuravani, navic kazde druhe ditko je dneska alergicke, navic je to otazka slusnosti a respektovani..

proste bych ji to rekla, ze se necitim dobre, ze tam psi nesmi, pokud neumi cist a bude jeste „drza“ bez milosti bych zavolala policajty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Tak to by mi teda vadilo :cert: A to i kdyby to byl pudl, pes prostě na hřišti nemá co dělat, ona těžko ohlídá, že to tam nebude ochcávat a navíc pitbul :pocitac: Já sama se docela bojim psů, takže bych jí možná i řekla, že pes nemá na hřišti co dělat. Nikdy nevíš kdy mu rupne v bedně a vystartuje :cert: :pocitac:

Příspěvek upraven 08.08.11 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.8.11 21:22

Kdybych videla, ze je majitel zodpovedny, ma kosik, pevne voditko a tak dale, mozna bych to az tak moc neresila. Kdyby mi to bylo neprijemne, asi bych byla vice ostrazite, nebo sla domu.
Kdybych ale mela jakekoli podezreni, ze majitel nema psa dostatecne zajisteneho, nedejboze navolno nebo bez ksoiku, asi bych volala policii.
Nemyslim si, ze je to „udani“, jen u psu opravdu nikdy nevis :-( Muze se zdat vse v poradku a je to minuta.
Sama mam doma mirumilovneho oriecha po kolena - a NIKDY nenechavam dcerku se psem samotnou, protoze ji muze ublizit - i kdyz treba nechtene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
8.8.11 21:24

Ahoj, já přesto, že jsem majitelkou pitbula, tak na dětském hřišti nemá co dělat!!!! Třeba naše Eliška nemá děti ráda a pitbulové jako takový vůbec nemaj děti moc rádi, ale jsou i vyjímky! Taky záleží jestli je pes alespoň na vodítku, nebo je tam puštěný volně!!
Já bych určitě pani poprosila ať nechává pejska doma, nebo bych na ní zavolala policii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629

Ahoj, nejde to úplně zevšeobecnit. Já bych se řídila přímo chováním toho psa. Sama psa mám, nevím, jestli ty z toho něco poznáš, jestli máš zkušenost se psy. Pitbul bývá k lidem a zejména dětem opravdu hodný (je dominantní a to bývá problém mezi psi), navíc když je ten pes na vodítku, a nenecháš dítě, aby na něj sahalo, nemělo by se nic stát. Doufejme, že je paní soudná a předpokládám, že sama má děti, se kterými na hřiště chodí a jsou se psem v pohodě.
Každopádně, pokud je tam zákaz, paní tam nemá se psem co dělat. Hodně záleží i na tom, jak má psa zvládnutého páníček, což takhle těžko určit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304

Pitbulové jsou zlatí psi, znám pár kousků a s dětma žádný problém, někteří můžou mít problémy s jinými psy. To, že je na hřišti by se mně nelíbilo, pokud tam je zákaz psů, tak tam rozhodně nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.8.11 21:25

aha, tak je vidět, že názory se různí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
8.8.11 21:25

Tak to bych zasáhla, i když psa mám, na dětské hřiště, kór, když je tam zákaz, bych ho nevzala.
Nikdy nevíš, kdy vystartuje, když př. nějaké dítko práskne lopatkou to její po hlavě a pes v domnění, že je mu ubližováno, ho bude bránit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.8.11 21:27
Saroya píše:
aha, tak je vidět, že názory se různí :)

Je to hodne o lidech a treba o tom kdo ma psa.
Taky nerikam, ze je to v poradku, ale pokud vidim, ze je majitelka zodpovedna, a tak dale, asi bych to fakt „nehrotila“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
8.8.11 21:29

Mě by to vadilo jen proto, že tam pes nemá co dělat. Bude očurávat a hrajou si tam malé děti. Taky znám dost psů co jsou bojová plemena a jsou strašně hodní a páníčci jim můžou věřit, že neublíží, ale ani ti na dětské hřiště nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
8.8.11 21:29
liška píše:
Tak to bych zasáhla, i když psa mám, na dětské hřiště, kór, když je tam zákaz, bych ho nevzala.
Nikdy nevíš, kdy vystartuje, když př. nějaké dítko práskne lopatkou to její po hlavě a pes v domnění, že je mu ubližováno, ho bude bránit. :nevim:

souhlas, já bych tam psa taky nevzala, když je tam zákaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.8.11 21:31

Pokud je na hřišti zákaz, tak tam nemá co dělat.

Krom pokousání jde asi taky spíš o to, že se tam pes může vyvenčit a děti by si v tom pak mohly hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí