Pláč u novorozence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
14.9.10 21:13

Jj, zavinout násilím… :lol: Ale né těma rychlozavinovačkama, z těch se hned vykopal, chce to klasickou se třemi šňůrkami, oni chtějí být stísněni jako v bříšku, prostor je děsí…U Toba jsem to zjistila dá se říct pozdě, teď už budu snad zkušenější…Jinak fakt nekojit víc jak po 2 hodinách, jinak se míchá staré mlíčko s novým a mají bolesti…Taky ze zkušensoti, měla jsem ho na koze nonstop a děsně jsem se divila, že pořád řve… :oops:

Jó to se to radí s klidného domova, ale až mi tady buide v lednu Fík řvát budu škemrat o rady a pomoc taky..... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.9.10 21:19

no, tak sem zkusila ješzě to prso, beztak už je to dlouho ale moc tomu nedala, pak ššš a chování a dudlík a zatím neřve, díky za každou minutu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
14.9.10 21:36

Taky radím zavinout :palec: Já jsem ručičky vázala plenou složenou na cíp :wink:
Zabralo to téměř vždy když malá nemohla zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
14.9.10 21:49

Ahoj zkus zavinout ale úplně i ručičky.Můžou to být prdíky,růstový spurt,nebo jen nemohla zabrat. :nevim: Vydrž!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
15.9.10 09:25

Takz jsem měla ptakový problém se svým klučinou…
Pak jsem zjistila, že je to tím, že má ještě v břiše vzduch…i když jsem ho dala vždy odříhnout, tak za chvíli, se začal mlet, hejbal jazykem, otvíral pusu…myslela jsem si, že je to normální, ale až mamka mi řekla, že je potřeba ho ještě zvednout na odříhnutí…a opravdu, ještě tam nějaká bublina byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6418
15.9.10 12:59

Vodu jí nedávaj, novorozenci vůbec nepatří. Přední MM je dost řídké na žízeň. Můžeš ještě zkusit zacvičit s nožičkami, teplo na bříčko a zavinovačku už ti radili. Nám ještě pomáhal na usnutí bílý šum. Třeba zapnutý fen, tichá digestoř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.9.10 13:37

ahojky, tak u nas je to podobny :zed:
mala by nejradsi spala pricucnuta k prsu, jak ji ho vezmu tak do ctvrt hodiny spusti vyrval…
s tim mlikem jsem to vubec netusila tkz na to dam bacha a budu zkouset co jste tady jmenovali, snad neco zabere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MMaruš
20.9.10 19:23

Pláč

Ahoj,já mám taky problém s pláčem,se kterým si nevím rady. Mám už větší mimčo - 3měs a 3dny - a z doteď hodného a spokojeného miminka se stal před 3 dny uplakanec. Nevím si s tím rady a trápí mně to, protože si myslím,že to není jen tak nějaký pláč z nudy, nebo vztekání. Pláče z ničeho nic, pláče z leknutí (leká se teď snad všeho, chodím k němu po špičkách a pomalu,aby se mně nelek)pláče na ruce, pláče,když ho položím. Je to takový pláč jakoby stěžování, někdy to přejde po pár vteřinách, někdy přejde v řev, který se však do minuty také utiší. Nepláče furt, ale dost poplakává. A navíc víc spí. Přes den mi spával 2-3hodinky, teď spí víc (dneska např už popáté po hodinách). V noci je to stejné, spí cca 11-12 hodin s 3 buzeními na jídlo. Trochu mně to znepokojuje.Teplotu nemá, rýmu nemá, kašel taky ne. Co by to mohlo být???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure