Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No od te doby co nebydlim u matky jsem jeste neplatila za sebe an za malou. nam vychazi prvni platba az do pristiho roku do 4 nebo 5 mesice. A u nas ve meste se plati 500 kc.
Příspěvek upraven 26.07.13 v 16:50
@Jasněnkaa
jo, pekny darecek ke zletilosti, ze? predstav si, ze za nekoho to rodice neplatili celych 18 let, k tomu naskakane uroky a poplatky, plus pripocti naklady exekutora… a jsme na statisicovych castkach, ktere to dite (ktere uz tak ma "holy zadek) nema sanci nikdy splatit. to je start do zivota ![]()
Bohužel je to tvůj dluh, nedávno zrovna byl článek že děti co vyjdou z dětského domava tak hned mají dluh právě na popelnicích ptž to jejich rodiče samozřejmě neplatili, což mi teda přijde dost krutý!!!
A jak psali holky i za miminko se platí…
@sjuzenn
hele, dluhu, co ti nasekala matka, je mi lito.
ale ty si rychle zjisti, jestli uz nedluzis i sama za sebe a dite. ja za prcka musela platit uz tyden po prichodu z porodnice a ty od 18let jsi zodpovedna za svoje platby, tezko muzes mit prvni platbu nekdy pristi rok.
@Jindřiš píše:
to u nás ano, ještě nás nepustili z porodnice a na poště už byl dopis, že nemáme zaplacený popelnice za dceru, která se před pár dny narodila
to je přivítaní občana
Příspěvek upraven 26.07.13 v 16:49
@sjuzenn píše:
No od te doby co nebydlim u matky jsem jeste neplatila za sebe an za malou. nam vychazi prvni platba az do pristiho roku do 4 nebo 5 mesice. A u nas ve meste se plati 500 kc.
dcera se narodila na konci dubna a museli jsme zaplatit popelnice i za ní za tu čast roku, pomalu 1.cesta z porodníce byla vyzvednout dopis na poštu, kde byla upomínka o nezaplacení popelnic za malou, jak jsem psala, byl tam dřív než nás stihli propustit z porodnice
@nicolle24 píše:
to je přivítaní občanaPříspěvek upraven 26.07.13 v 16:49
ovlivněná hormonama jsem ten přístup hodně dlouho rozdýchávala
@Jindřiš jo, když jsem měla první dítě, tak byla složenka doma dřív než já z porodnice
po letech udělali, že do 6 let se neplatí, což je podle mě blbost, protože mimino má víc odpadu než já, ale dobrovolně jim to posílat nebudu ![]()
@Ali-Ali píše:
@Jasněnkaa
jo, pekny darecek ke zletilosti, ze? predstav si, ze za nekoho to rodice neplatili celych 18 let, k tomu naskakane uroky a poplatky, plus pripocti naklady exekutora… a jsme na statisicovych castkach, ktere to dite (ktere uz tak ma "holy zadek) nema sanci nikdy splatit. to je start do zivota
ale to by mělo být nějak ošetřené
přeci nemůžu za to, že mám rodiče odpad, vždyť už takhle to má to dítě těžký, se pak nedivím že tolik dětí z DD končí v krimu, kde jako mají chudáci sehnat peníze ![]()
@Jindřiš to se nedivím, ale na jednu stranu nám ani ten dopis nepošlou, a když bych nepřišla na netu na to že se tady poplatky zvedali, tak už taky dlužíme, a zjištovala sem zda nedlužím ještě na starém bydlišti, ale maminka s tatínkem za mě platili ještě loni ![]()
@Jasněnkaa četli jste ten článek? http://www.ceskatelevize.cz/…hy-za-odpad/ sem otravná co? ![]()
Je to dost, ale mohlo by být hůř, zaplatíš 2 000 a máš pokoj
kdyby to bylo 20 000 tak to už je průšvih
jinak holky mají pravdu, je to na tvoje jméno a bohužel je to asi tak že je nezajímá že jsi byla nezaopatřena ![]()
@nicolle24 píše:
@Jasněnkaa četli jste ten článek? http://www.ceskatelevize.cz/…hy-za-odpad/ sem otravná co?
né nejsi ![]()
Fakt je to hrozný ![]()
@Jasněnkaa ty ty profilovky měníš častěji než já ponožky (čili víc jak 1× denně
) ![]()
@Jasněnkaa jestli se můžu zeptat? zajímalo jak vložit gif do profilovky?? Prosím prosím ![]()
@nicolle24 píše:
@Jasněnkaa jestli se můžu zeptat? zajímalo jak vložit gif do profilovky?? Prosím prosím
sem já tady nějaký ajťák či co
vložíš jako fotku, ale musíš zkoušet, některý nejdou
takže stáhneš do PC, nahraješ, nejde, stáhneš, nahraješ, nejde…
beru tady http://bestpage.cz/gif_obsah.html