Placení popelnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
26.7.13 16:45

No od te doby co nebydlim u matky jsem jeste neplatila za sebe an za malou. nam vychazi prvni platba az do pristiho roku do 4 nebo 5 mesice. A u nas ve meste se plati 500 kc.

Příspěvek upraven 26.07.13 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.7.13 16:45

@Jasněnkaa
jo, pekny darecek ke zletilosti, ze? predstav si, ze za nekoho to rodice neplatili celych 18 let, k tomu naskakane uroky a poplatky, plus pripocti naklady exekutora… a jsme na statisicovych castkach, ktere to dite (ktere uz tak ma "holy zadek) nema sanci nikdy splatit. to je start do zivota :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
26.7.13 16:46

Bohužel je to tvůj dluh, nedávno zrovna byl článek že děti co vyjdou z dětského domava tak hned mají dluh právě na popelnicích ptž to jejich rodiče samozřejmě neplatili, což mi teda přijde dost krutý!!!
A jak psali holky i za miminko se platí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.7.13 16:47

@sjuzenn
hele, dluhu, co ti nasekala matka, je mi lito.
ale ty si rychle zjisti, jestli uz nedluzis i sama za sebe a dite. ja za prcka musela platit uz tyden po prichodu z porodnice a ty od 18let jsi zodpovedna za svoje platby, tezko muzes mit prvni platbu nekdy pristi rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
26.7.13 16:48
@Jindřiš píše:
to u nás ano, ještě nás nepustili z porodnice a na poště už byl dopis, že nemáme zaplacený popelnice za dceru, která se před pár dny narodila

8o to je přivítaní občana

Příspěvek upraven 26.07.13 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.7.13 16:48
@sjuzenn píše:
No od te doby co nebydlim u matky jsem jeste neplatila za sebe an za malou. nam vychazi prvni platba az do pristiho roku do 4 nebo 5 mesice. A u nas ve meste se plati 500 kc.

dcera se narodila na konci dubna a museli jsme zaplatit popelnice i za ní za tu čast roku, pomalu 1.cesta z porodníce byla vyzvednout dopis na poštu, kde byla upomínka o nezaplacení popelnic za malou, jak jsem psala, byl tam dřív než nás stihli propustit z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
26.7.13 16:50
@nicolle24 píše:
8o to je přivítaní občanaPříspěvek upraven 26.07.13 v 16:49

ovlivněná hormonama jsem ten přístup hodně dlouho rozdýchávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.7.13 16:52

@Jindřiš jo, když jsem měla první dítě, tak byla složenka doma dřív než já z porodnice :lol: po letech udělali, že do 6 let se neplatí, což je podle mě blbost, protože mimino má víc odpadu než já, ale dobrovolně jim to posílat nebudu :lol:

@Ali-Ali píše:
@Jasněnkaa
jo, pekny darecek ke zletilosti, ze? predstav si, ze za nekoho to rodice neplatili celych 18 let, k tomu naskakane uroky a poplatky, plus pripocti naklady exekutora… a jsme na statisicovych castkach, ktere to dite (ktere uz tak ma "holy zadek) nema sanci nikdy splatit. to je start do zivota :roll:

ale to by mělo být nějak ošetřené :nevim: přeci nemůžu za to, že mám rodiče odpad, vždyť už takhle to má to dítě těžký, se pak nedivím že tolik dětí z DD končí v krimu, kde jako mají chudáci sehnat peníze :zed:

• Citovat
  • Upravit
2383
26.7.13 16:53

@Jindřiš to se nedivím, ale na jednu stranu nám ani ten dopis nepošlou, a když bych nepřišla na netu na to že se tady poplatky zvedali, tak už taky dlužíme, a zjištovala sem zda nedlužím ještě na starém bydlišti, ale maminka s tatínkem za mě platili ještě loni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
26.7.13 16:55

@Jasněnkaa četli jste ten článek? http://www.ceskatelevize.cz/…hy-za-odpad/ sem otravná co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
26.7.13 17:04

Je to dost, ale mohlo by být hůř, zaplatíš 2 000 a máš pokoj ;) kdyby to bylo 20 000 tak to už je průšvih

jinak holky mají pravdu, je to na tvoje jméno a bohužel je to asi tak že je nezajímá že jsi byla nezaopatřena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.7.13 17:04
@nicolle24 píše:
@Jasněnkaa četli jste ten článek? http://www.ceskatelevize.cz/…hy-za-odpad/ sem otravná co? :mrgreen:

né nejsi :mrgreen:

Fakt je to hrozný :roll:

• Citovat
  • Upravit
7211
26.7.13 17:05

@Jasněnkaa ty ty profilovky měníš častěji než já ponožky (čili víc jak 1× denně :P:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
26.7.13 17:08

@Jasněnkaa jestli se můžu zeptat? zajímalo jak vložit gif do profilovky?? Prosím prosím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.7.13 17:20
@nicolle24 píše:
@Jasněnkaa jestli se můžu zeptat? zajímalo jak vložit gif do profilovky?? Prosím prosím :*

sem já tady nějaký ajťák či co :roll: :mrgreen: vložíš jako fotku, ale musíš zkoušet, některý nejdou :roll: takže stáhneš do PC, nahraješ, nejde, stáhneš, nahraješ, nejde… :mrgreen: beru tady http://bestpage.cz/gif_obsah.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný