Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
2.9.14 16:22

@Petka.84 vadí, když není vidět na nehtové lůžko, kontroluje se na něm dostatečné prokrvení při celkové anestezii. Proto doktoři nevidí rádi nalakované nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 16:33

@Fikta Ahaaa, diky za info ;-) Vidis, je to logicky a me, blondynu, by to nenapadlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
2.9.14 16:34

@Petka.84 však mě taky ne, ale už jsem byla poučena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 16:47

@Fikta A musely dolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
2.9.14 16:49

@Petka.84 kamarádka měla rudý lak a ten musela odlakovat. Pokud máš pod gelovkama vidět nehtové lůžko, tak bych je pryč nedávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 17:00

@Fikta tak ted momentalne luzko nemam, ale super typ na priste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 17:45
@Malvajs píše:
@kamo2601 takze jsi mela planovanyho cisare na 36+5tt? No ja si rikam, jestli mi to nechaji taky co nejdyl to pujde. Nebo jak, tak jsem si to spocitala na ten den D, ze 36+1tt, tak uvidim. Ve ctvrtek, presne tyden hospitalizace jsem mela krvacivou prihodu. Tak se ted desim, jak se zase blizi tyden. Vubec nevim co mam cekat..

Ano, mela jsem naplanovanyho cisare na 36+5tt. Chtela jsem „rodit v klidu“ a necekat az prijde znova krvaceni a bude to akutka :| Doktori me premlouvali at dam jeste tyden. Ale po te zkusenosti s Ilonkou, to co jsme videly, uz ani den navic :) Treba to uz bude dobry a zadny krvaceni uz nebude :dance: Ale to je ono : clovek nevi co muze cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 17:48
@Malvajs píše:
utz… Tady pri prijmu..

V Hradci me hnali nejdriv na magnet. rezonanci a potom na utz. Magnet potvrdil, ze prirostla a utz to zase vyvratil :D Nakonec se doktori shodli na tom, ze uvidej az vevnitr :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 18:42
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Pockej, ted trosku nestiham, jak jsi myslela to stehovani? :-D Takze rizikovka v HK dobry? To vis, uzili jsme si pri ivf, prvni trimestr pohoda, druhy nervy s krvacenim a ted kdyz jsem za pulkou tehu, tak se uz o prcky hrozne bojim. Uz jsou to chlapaci, ale jsou jeste prtaty. Vidis, ani nevim, jak jsou velci. Prostouchne me spodem kvuli kontrole placky a vrchem kontroluje jen ozvy, nechce to moc drazdit ;-) A myslis, ze na rizikovce sijou? Ja myslela, ze je to „jen“ poradna, ze tam neni luzkovy :-( To ja jen tak sonduju s tou wifi, kdybych si musela nedejbóze jit lehnoit, abych si nudou neohlodala ty gelovky :-D Hele, nevim, proc s tim maji v Nachode problem. Neter sla rodit a mamka ji tam vezla pry manikuru i pedikuru, tak jsem si rikala, jestli to je vsude tak :-( No, pointu nechapu :-( Kdybych mela drapaky az do Kyjeva, pochopim, ze se jim to nebude libit. Ale takhle nevim :-( Ty jsi rikala, ze jsi rodila v celkovy narkoze? My chcem porod absolvovat spolecne, cisari se asi nevyhnu. V Rychnove (kam bych nikdy nesla) ani v Nachode k cisari v castecny narkoze nepousti, nevis, jestli v HK jo? Kdyz by to bylo v celkovy narkoze, tak mame smulu, to je mi jasny :-(
Jinak, devcata, dnes nam prisel kocarek :srdce:

V dobe kdy me prvne pustili z hospitalizace, jeste v Pardubicich, a ja mela lezet a lezet a lezet… jsme se s pritelem stehovali. Slusne jsem si makla, jela jsem jak sroub. No a taky komplikace na sebe nenechaly dlouho cekat… V Hradci jsem lezela na oddeleni rizikoveho tehotenstvi, cele patro je plne luzek :D A za me rizikovka POHODAAAA :palec: Jak jsem psala, horsi byly laktacni sestry na oddeleni 6.ti nedeli :jazyk: No hele, ja myslim, ze by si asi sla na oddeleni rizikoveho tehotenstvi. Lehnout si primo do porodnice, to mas jeste cas ;) No ale uvidis, co bude :hug:
Jojo, ty kokntroly chapu, do nas uz taky radsi nic nestrkali, aby se nic nerozjelo :)
My nemely na vyber, proste celkova anastezie a tecka. Ale moji rodice, pritel a tchyne byly vedle v mistnosti a hned po porodu videli malou. Tu jim privezli ukazat. Ale musela do inkubiku na dopeceni, na 2.dny ;) Jakmile jsem se probrala z narkozy, tak je po jednom, pustili i za mnou. Takze to bylo moc fajn, mne malou privezli kolem pulnoci. Ale nevim, jak to funguje u castecne anestezie. Az tam pujdes, zeptej se :) Na JIPce to bylo taky super. Strasne hodny, mily, ochotny sestricky, lidskej pristup :andel:
Jakej mate kocarek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 18:53

@kamo2601 Já si hlavně ani neumím představit, jak to bude fungovat. Jako jestli si mě tam rovnou nechají, nebo mě objednají na jindy :-( Ono se to může dělat do 24tt a my jsme už 23+1, takže je za pět minut dvanáct. Kočárek ti pošlu do zpráv. Prostě luxus, můj chlap tady nadšeně pobíhal a hrál si s ním a drandil a tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 18:53
@Malvajs píše:
ty vado - magneticka retonance jo? to tady asi ani nemaji, no z nich taky vypadlo nakonec, ze se vlastne uvidi az pri cisari. Taky se pry uvidi, jestli mi vezmou delohu nebo ne, souhls jsem musela podepsat uz ted

Jojo, magnet byl silenej. Z puvodni 15ti minutovky se vyklubala 40ti minutovka :jazyk: Hrozna zkusenost, uz se nedivim, ze detem daji radsi slabou narkozu :zed:. :mrgreen: jo souhlasy k operacnim zakrokum. Tak ty jsem podepisovala temer kazdy tyden… vzdycky prisli s nejakym novym scenarem :pocitac: Defakto na nas vybalili ty nejhorsi mozny scenare, ke kterym by mohlo eventuelne dojit. Dela se to pro sychr, jejich… Pravdou opravdu je, ze dokud te neriznou, jisti si nebudou v nicem. Takze prekvapeni do posledni chvile. Prvni moje veta, co me probudili z narkozy, byla : „mam kotvu na brise“? Kotva- se rika te jizve po odebrani delohy. Ma tvar kotvicky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 18:55
@Malvajs píše:
@Petka.84 v Rychnove jsem se narodila ja :-) ale to bude pristi rok uz 40 let :-))

My mame kousek od Rychnova chatu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 18:57

@kamo2601 vydrz, trva nahravani priloh… Taky di rvu vlasy, ze jsem to zavinila ja. Jak jsi rikala, stehovala jsi, kmitala a uz to jelo. Ja se cely tyden nezastavila, uklizela, myla okna…a uz me vezl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 18:59

@kamo2601 fakt? A kde? Ja u Rychnova pracovala, svet je fakt malej :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 19:03
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Já si hlavně ani neumím představit, jak to bude fungovat. Jako jestli si mě tam rovnou nechají, nebo mě objednají na jindy :-( Ono se to může dělat do 24tt a my jsme už 23+1, takže je za pět minut dvanáct. Kočárek ti pošlu do zpráv. Prostě luxus, můj chlap tady nadšeně pobíhal a hrál si s ním a drandil a tak :-D

No, tak to to mate fakt za par… Hele, taky nevim, jak to bude probihat :nevim: Ale asi si te objednaji, myslim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí