Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě přinesl manžel na jip miminko hned jak mě probudili. Bylo to krásný.
Nevim jak kde maji zavedeno, mne na JIP pustili manzela i nasledne tchyni uplne bez problemu.
2× sekce / Apolinar a Krc / ani v jenom pripade na jip navstevy nesmi..
Nemela bys lepsi podivat se na web porodnice nebo si tam zavolat?
Pustili manzela na chvilku.Byli jsme tam dve, tak aby nerusil. Ale ja bych asi stejne delsi nedala
@lisma píše:
Informuj sa v pôrodnici, všade je to inak.
Ano, mám to v plánu, jen jsem už hrozně zvědavá, tak mě zajímalo, zda je tu někdo se zkušeností z této porodnice.
Přišlo by mi to neomalené, kdyby ho poslali okamžitě pryč, ale také to tak může být.
Ono sa to mení aj v čase, takže ak tam niekto rodil pred rokom a viac, už to mohlo byť inak, než teraz. A bohužiaľ aj prístup jednotlivých zamestnancov nebýva konzistentný, takže často záleží, koho tam vychytáš… Držím palce, nech to máte čo najkrajšie.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám naplánovanou sekci se svodnou anestezií. Pustí za mnou na JIP hned manžela, pokud vše proběhne v pořádku? Budu v porodnici Mělník. Děkuji za info.
Před třemi lety mě manžel na Jip přivezl (rodila jsem na Mělníku), ale po 2 hodinách mi řekli, ať odejde, že si potřebuji odpočinout, tak prošel ještě odpoledne
. Za 2 týdny rodim znova a máme plán stejný ![]()
Rodila jsem na Melniku 2019 a muz me na jip ze salu vezl
mohl zustat jak dlouho chtel, ale bylo to proto, ze tam se mnou nikdo jiny nelezel. Byli jsme tam i s mimcem, pak kdyz muz odjel domu, maleho mi vozili.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, mám naplánovanou sekci se svodnou anestezií. Pustí za mnou na JIP hned manžela, pokud vše proběhne v pořádku? Budu v porodnici Mělník. Děkuji za info.