Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Holky, ráda bych obnovila diskuzi. Čeká mě plánovaný císař v Jihlavě kvůli poloze kp. Chtěla bych se zeptat, jestli jste měly po tomto zákroku z rány přidělaný drén? Dost se toho všeho bojím. Kdy jste po operaci dostaly nastálo miminko? Děsím se toho, že mi ho odnesou, mě nechají někde na jip a prcka uvidím bůh ví kdy…
Dren jsem nemela, a dite mi dovezli hned po prevozu ze salu na pokoj a uz ho neodvezli.
Mela jsem to tam takhle 2× (jednou KP (2017), podruhe (2019) proto, ze uz jsem mela za sebou 2sekce).
Ahoj, rodila jsem v Jihlave plánovaným císařem, dren jsem nemela a miminko semnou bylo už i tu hodinu nás JIPce a pak celou dobu na pokojisamozřejmě ti ho ukážou hned na operačním sale. @Anonymní píše:
Holky, ráda bych obnovila diskuzi. Čeká mě plánovaný císař v Jihlavě kvůli poloze kp. Chtěla bych se zeptat, jestli jste měly po tomto zákroku z rány přidělaný drén? Dost se toho všeho bojím. Kdy jste po operaci dostaly nastálo miminko? Děsím se toho, že mi ho odnesou, mě nechají někde na jip a prcka uvidím bůh ví kdy…