Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@siminek123 píše:
Myslím dovolenou v Evropě. Italie, Španelsko, Chorvatsko. Něco takového.
nikdo, vážně nikdo Ti nedá záruku, že tam v létě nic nebude.Do léta času dost, uvidíme, zda a jak se bude epidemie rozlézat do Evropy.
@siminek123 píše:
Milé maminky, stojíme před rozhodnutím letní dovolené a já mám trošku obavy v souvislosti se současnou situací, proto bych se vás chtěla zeptat, zda plánujete v létě dovolenou a kam. Myslím tím v souvislosti se současnou situací v Číně… Vím, že řešením je počkat, jak se situace vyvine, ale my se musíme rozhodnout nyní… Děkuji vám za názory.
Dvakrát v Čechách. t toho jednou kempování na jihu Čech a dělání čehokoliv jen ať se něco děje a podruhé České Švýcarsko a to turistika. Ta třetí akce bude pár dní ve Slovinsku a budeme se koupat a někde courat. Nesnášíme válení se u moře po několik dní a jinak nic. To se můžu válet u rybníka na chatě.
Týden termály v Maďarsku a týden rakouské Alpy. Už se těším na Dachstein
Ubytování jsem zajišťovala v září
a rušit to nehodlám. Těším se
hlavně na hory ![]()
Teď jsme byli týden na horách (ale jen ČR), v létě dva týdny Slovinsko&Chorvatsko, v září Španělsko (asi). Vzhledem k tomu že celou mánii s koronavirem považuju za sranda podnik, by mě nenapadlo tomu podřizovat dovolenou. Pravda, asi bych neletěla do Wuchanu ![]()
Prazdniny zacneme pobytem v Praze dva tydny. Letos si beru i moje deti a planujeme Italii.
V dubnu do Gruzie a o prázdninách karavanem po Slovinsku, jezera, hory, možná more…
Z té Gruzie mám trochu strach, i když já mám strach z lítání všeobecně, takže nějaký ten virus se v tom ztratí… 😅