Plastika zadní strany poševní a konečníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
26.10.18 21:28

@sarusa4 Ahoj , je to dobry, pomohlo to hodne. Jestli mas potize, tak nevahej. Jsem rada, ze jsem na to sla. Poradne si procti recenze, nez se nekomu sveris pod kudlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
26.10.18 22:31

Děkuji, že ses ozvala. :mavam: No zrovna to taky řeším. Navrhli mi tu plastiku v jedné malé nemocnici, kde ale známí nemají moc dobré zkuššenosti a navíc doktor říkal, že to bude úspěšné na 60%, to mi přišlo divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.10.18 23:34

Radila bych zkonzultovat jeste urcite nekde jinde, do 60% a do male nemocnice kde maj lidi spatny zkusenosti bych asi nesla, ja bych raci chtela sebevedomeho lekare, co si veri, ze mi muze pomoct na 100% :) Samozrejme pokazit se muze vzdycky neco… Ale tohle se musi povest napoprve, predelavat to pak uz je problem. Zjisti, kolikrat to ten doktor delal a najdi jeho spokojene klientky. Rozhodne chces profika a ne nekoho, kdo se to na tobe bude ucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.2.23 20:09

Zdravím,

Jsem týden po zadni plastice (rektokela) a už teď po týdnu cítím odpoledne, když už jsem unavenejsi, zase tu „bouli“ mezi nohama, i ji vidím v zrcátku. Jen tedy neleze tolik ven, bo mi zuzili posevni vchod.

Jsem z toho úplně nešťastná! Neměla jste to tak některá? Šetříme se hodně, vůbec nic nezvedám, odpocivam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
1.3.23 13:54

@MissDetectiv já byla 16.2.a teda taky žádná pecka…mám pocit, že mám plnou vagínu, takovou jakoby těžkou, tlak na konečník neustále…je možné, že je to teprve krátce :nevim: první dny jsem měla neuvěřitelný průjem, cca týden, i u něho je tlak na spodek, tak snad se tam něco neuvolnilo, jinak si dávám fakt pozor.10.3.jdu na kontrolu k doc. Otčenáškovi, tak jsem zvědavá. :* :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.3.23 15:43

@jířa6 no ja už vím, že to bylo bez efektu :,( tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
2.3.23 19:16

@MissDetectiv To snad ne… :,( Tak to mě tedy moc mrzí, zase to úplně nelehtá, aby to byla zbytečná bolest… nehledě na ty důvody, co nás k tomu dovedli…byla jste u lékaře? Vysvětlil to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.23 07:17

@jířa6 no řeším to s nimi… nabízejí reoperaci a tváří se že je jim to líto, že to nevyšlo…uvidíme, co se ještě dozvím…

Právě jak říkáte…úplně to nelechtá no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.3.23 11:01

@MissDetectiv buďte tak hodná a dejte mi vědět, já to totiž taky nějak nevidím dobře 🤦 nehledě na tu bolest a důvody, proč jsme na to šly, tak taky nemůžeme přece trávit x měsíců na nemocenské, sakra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.23 15:25

@jířa6 no ja mám ještě dvě malé děti, z toho jedno mimino, takže se mnou byl asi 3 týdny na očr manžel, celá rodina se snažila, ať nemusím mimino a obecně nic těžkého zvedat, ale ze je to špatně vím už tak hned týden po operaci…

Dam vědět…v pondělí jdu ještě k tomu nejvyššímu na konzultaci.

Ale nedělám si moc iluze…na tom se toho asi moc nevymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.3.23 19:20

@MissDetectiv držím moc pěsti pro štěstí, ať to dobře dopadne..✊ ✊ ✊ ✊… Budu čekat s dám vědět, co já v pátek…jestli to bude na nějakou reopeaci, tak mě už v práci zastřelí :,( Pracuji ve škole v družině a protože jsem těžký astmatik a ve škole to byla jedna viróza za druhou, jsem doma už od ledna, doktorka nechtěla riskovat, že onemocním a budu čekat kdoví jak dlouho na další termín…po hysterktomii před třemi lety totiž došlo ke komplikacím a musela jsem se cévkovat, tak i tomu mělo během téhle operace pomoci…což se tedy alespoň částečně určitě povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.23 20:05

@jířa6 tak taky držím palce, snad je to u vás v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
15.2.24 03:52

@jířa6 dobrý den, jak jste na tom?

Ja jsem teď několik dní po druhém zákroku. Měla jsem to spatne, pořád hodně povolené, sesili to málo. Takže jsem si rok odbyla v neutesenem stavu, pořád špatná evakuace stolice, pocit vypadavani pochvy, i když trošku menší než před.

Měla jsem teď ale problémy při anestezii a mám to teda pevně sesite jako hrom. Cítím hrozný tlak okolo pochvy, jak je to utazene…bolí to víc než poprvé. Pokud to bylo zas zbytečný a ještě to nedělá paseku, tak už fakt v životě na nic podobného nejdu.

Jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria