Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sarusa4 Ahoj , je to dobry, pomohlo to hodne. Jestli mas potize, tak nevahej. Jsem rada, ze jsem na to sla. Poradne si procti recenze, nez se nekomu sveris pod kudlu.
Děkuji, že ses ozvala.
No zrovna to taky řeším. Navrhli mi tu plastiku v jedné malé nemocnici, kde ale známí nemají moc dobré zkuššenosti a navíc doktor říkal, že to bude úspěšné na 60%, to mi přišlo divné
Radila bych zkonzultovat jeste urcite nekde jinde, do 60% a do male nemocnice kde maj lidi spatny zkusenosti bych asi nesla, ja bych raci chtela sebevedomeho lekare, co si veri, ze mi muze pomoct na 100%
Samozrejme pokazit se muze vzdycky neco… Ale tohle se musi povest napoprve, predelavat to pak uz je problem. Zjisti, kolikrat to ten doktor delal a najdi jeho spokojene klientky. Rozhodne chces profika a ne nekoho, kdo se to na tobe bude ucit.
Zdravím,
Jsem týden po zadni plastice (rektokela) a už teď po týdnu cítím odpoledne, když už jsem unavenejsi, zase tu „bouli“ mezi nohama, i ji vidím v zrcátku. Jen tedy neleze tolik ven, bo mi zuzili posevni vchod.
Jsem z toho úplně nešťastná! Neměla jste to tak některá? Šetříme se hodně, vůbec nic nezvedám, odpocivam…
@MissDetectiv já byla 16.2.a teda taky žádná pecka…mám pocit, že mám plnou vagínu, takovou jakoby těžkou, tlak na konečník neustále…je možné, že je to teprve krátce
první dny jsem měla neuvěřitelný průjem, cca týden, i u něho je tlak na spodek, tak snad se tam něco neuvolnilo, jinak si dávám fakt pozor.10.3.jdu na kontrolu k doc. Otčenáškovi, tak jsem zvědavá.
![]()
@MissDetectiv To snad ne…
Tak to mě tedy moc mrzí, zase to úplně nelehtá, aby to byla zbytečná bolest… nehledě na ty důvody, co nás k tomu dovedli…byla jste u lékaře? Vysvětlil to nějak?
@jířa6 no řeším to s nimi… nabízejí reoperaci a tváří se že je jim to líto, že to nevyšlo…uvidíme, co se ještě dozvím…
Právě jak říkáte…úplně to nelechtá no ![]()
@MissDetectiv buďte tak hodná a dejte mi vědět, já to totiž taky nějak nevidím dobře 🤦 nehledě na tu bolest a důvody, proč jsme na to šly, tak taky nemůžeme přece trávit x měsíců na nemocenské, sakra ![]()
@jířa6 no ja mám ještě dvě malé děti, z toho jedno mimino, takže se mnou byl asi 3 týdny na očr manžel, celá rodina se snažila, ať nemusím mimino a obecně nic těžkého zvedat, ale ze je to špatně vím už tak hned týden po operaci…
Dam vědět…v pondělí jdu ještě k tomu nejvyššímu na konzultaci.
Ale nedělám si moc iluze…na tom se toho asi moc nevymysli.
@MissDetectiv držím moc pěsti pro štěstí, ať to dobře dopadne..✊ ✊ ✊ ✊… Budu čekat s dám vědět, co já v pátek…jestli to bude na nějakou reopeaci, tak mě už v práci zastřelí
Pracuji ve škole v družině a protože jsem těžký astmatik a ve škole to byla jedna viróza za druhou, jsem doma už od ledna, doktorka nechtěla riskovat, že onemocním a budu čekat kdoví jak dlouho na další termín…po hysterktomii před třemi lety totiž došlo ke komplikacím a musela jsem se cévkovat, tak i tomu mělo během téhle operace pomoci…což se tedy alespoň částečně určitě povedlo…
@jířa6 dobrý den, jak jste na tom?
Ja jsem teď několik dní po druhém zákroku. Měla jsem to spatne, pořád hodně povolené, sesili to málo. Takže jsem si rok odbyla v neutesenem stavu, pořád špatná evakuace stolice, pocit vypadavani pochvy, i když trošku menší než před.
Měla jsem teď ale problémy při anestezii a mám to teda pevně sesite jako hrom. Cítím hrozný tlak okolo pochvy, jak je to utazene…bolí to víc než poprvé. Pokud to bylo zas zbytečný a ještě to nedělá paseku, tak už fakt v životě na nic podobného nejdu.
Jak se máte vy?