Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj vsichni, mate nekdo zkusenost s platbou na dobirku na eshopu odkarla.cz? V kosiku mam nove umele rasy a 2 pouzite korzety. Chtela bych si to dat na zasilkovnu a platit dobirkou. Mam to risknout nebo ne? Po tom co jsem si procitala recenze se trosku bojim.😅 Predem dekuji, hezky den.
Kupovala jsem tam něco v létě, už nevím jestli jsem platila dopředu, nebo dobírkou. Věci v pohodě došly, nicméně jedna z nich, v popisu označena jako pouzita, byla rozbitá. Reklamaci jsem vyřešila obratem mailem, ani to nechtěli poslat zpátky, peníze na účtu do pár dnů. Takže fungování obchodu ok, zboží bída.
@Janli Ja nic o duvere nepsala? Bylo to mysleno tak, ze v recenzich jsem nasla par prispevku od lidi, kterym prislo treba zamenene zbozi a tak. Takze se ptam jestli nahodou nekdo nema podobnou zkusenost nebo je to jen o nahode. Uprime se mi nechce nic vyrizovat. Tak se radai ptam, jestli je to v poradku. ![]()
@Janli Asi jsem to špatně napsala ale myslela jsem spise zbozi jestli me chapete. V recenzich co jsem cetla bylo ze jim treba prislo zamenene zbozi, poskozene zbozi a nebo neprislo vubec jak u karty tak nekomu i u dobirky
@smile_xxx Asi jsem napsala špatně otázku, nevím jak vám vysvětlit na co jsem se chtela zeptat, ale jedna pani v komentarich to pochopila tak se muzete juknout. Pardon a neberte me prosim za slovo, je to muj prvni prispevek a moc s tim emiminem zatim neumim. Chtela jsem to upravit nebo smazat a napsat znovu ale nikde tu nic takoveho nemam, tak to budu muset nechat takto.
@nela14 píše: Více
Teoreticky si můžeš před dopravcem balíček rozbalit a zkontrolovat, v praxi to tak nefunguje a pokud balík na dobírku nezaplatíš, rozhodně ti ho žádný z dopravců nedovolí cupovat na kusy
Vlastně ti ho ani nedá, dokud nezaplatíš.
@nela14 píše: Více
Jako ze jsi koupila nosene korzety? To je spodni pradlo prece..
Obchod mají tady u nás, pár věcí jsme brali, manžel kupoval i dražší věc, airtrack pro holku a naprosto v pořádku všechno..
@lilith1 : Je to dejme tomu sekac a zaroven preprodej. Ty korzety jsou stahovaci na hubnuti. Ne ty ktere myslite.