Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím a prosím radu..
Před chvíli jsem poslala balíček, dost důležitý..
Akorát jsem hrozná kráva.
Spletla jsem ten kód na balíku.
Co se bude dít dál, v aplikaci mi hlásí že zasilka odeslána, převzali jsme vaší zásilku. ![]()
@Marika29 píše: Více
To je divný, že ti to vůbec vzalo. Máš apku? Podívej se na číslo zásilky, začíná to Z…a zavolej si do Zasilkovny..ale musíš mít v ruce aspoň to číslo zásilky…
Asi nespletla, když to funguje
Dělám na poště, ale ten způsob bude stejný. Špatným kódem balík nevydám, ani neodešlu. Myslím, že by se ti na špatný kód box vůbec neotevřel a nespároval by se balík s appkou.
@Fiducia píše: Více
Otevřel, přes aplikaci úplně normálně, vložila jsem balík do boxu a až doma jsem si všimla že jsem tam napsala blbý kód, vyfotila jsem si totiž ten balík.
Moc nechápu co se stalo. Balík je v boxu, tak se normálně doručuje? Je to vidět v aplikaci
@Marki1985 píše: Více
Ukazuje mi to převzali jsme vaší zásilku, ale to ukazuje ihned po vložení do boxu vždy..
@Marika29 píše: Více
Vyzvedávat to bude člověk, ten má určitý postupy, tak bych se nebála. Na webu Zásilkovny je podrobnější sledování, než v aplikaci, pod číslem Zxxx uvidíš trochu víc, co se s balíkem děje.
V práci mám Zasilkovnu. Když mi pošleš číslo toho baliku do soukr.zpr.,dokážu ti říct podrobnosti..