Maso v Albertu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
22.10.24 13:25

maso v Albertu

Ahoj holky :kytka:
jsem tady nová a nevím jestli jste už toto téma náhodou neřešili. Každopádně.. chodim pravidelne nakupovat do Alberta pro celou rodinu, pro svoji malou dceru, ktere se snažim dopřávat to nejlepsi jídlo. V albertu nakupujeme vse od zeleniny, ovoce, maso, dětskou stravu. Dneska mi kamaradka ukazovala nějaké video, kde byly zubožené kurata ktere pry prodává albert.. JA JSEM Z TOHO ZDĚŠENA!!! 8o vcera jsem dělala kuře na paprice a samozrejme jsem to dala i mé dceri!! Je to hnus, ta kvalita musi byt přišerná!! Takze to dneska leti do kose a už tam nikdy maso nekoupím!! Bylo mi těch kuřatek tak líto.. jak to muže albert dopustit?!! Z jejich reklam v tv jsem měla vždy pocit že ta kvalita je dobrá :(( Dávejte si na to bacha, v dněšni době fakt nemuzeme verit ničemu.. co si o tom myslite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.24 13:30

Myslim si o tom, že pokud chceš mít aspoň 90% jistotu kvalitních surovin, budeš si muset vše pěstovat a chovat doma :think:

• Citovat
  • Upravit
2002
22.10.24 13:33

Promiň, ale ty si myslíš, že v jiných obchodech je to maso z lepších kuřat? Ti ochránci zvířat samozřejmě ukazují ty nejhorší záběry, ale na Albert plivou hlavně kvůli toho, jak se prezentují v reklamě, jiné obchody reklamu nemají, takže jim nikdo nic neřekne. Každopádně to je realita. Lidi chtějí levné kuřecí, takže se chovají kuřata v co největším počtu (ale tak aby to vyhovovalo legislativě) za co nejkratší dobu, proto ty kuřata trpí. Jestli chceš kvalitní maso, musíš k farmáři, který bude chovat kuřata třeba 2 měsíce nebo si vybírej kuřata, která mají na obale napsáno „delší chov“ a nejlépe, aby tam byl počet dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.24 13:35

To je jasné, ale v Praze to uplně mozné neni :( Myslela jsem že na albert se mužu spolehnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
22.10.24 13:37

Spadla jsi z Marsu? Tys nikdy neslyšela o velkochovech? Jak myslíš, že tam ty kuřata vypadají? Přesně tak, jak jsi viděla na tom videu. Je jedno, kde ho koupíš. A to si ještě zjisti čím je krmí, aby jim narostla prsa, která jsou nejžádanější. Normální, zdravé kuře má prsa poloviční. Pokud chceš zdravé maso, nakupuj na prověřené farmě.
Myslím, že Albert se hájil svého času tím, že reklama se šťastnými kuřátky je na Albertovo zlaté kuře, které je údajně z jiných podmínek. Hnus to je v každém případě.

Příspěvek upraven 22.10.24 v 13:39

• Citovat
  • Upravit
35696
22.10.24 13:37

Jako myslíš, že v Kauflandu mají kuřátka co žila skvělý život a byly happy? :mrgreen: a pozor, jsou to i ostatní zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
22.10.24 13:39
@laura.nov77 píše: Více

Jde jen o cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.24 13:42

Holky jak tohle můžete obhajovat?? Vzdyt ty kurata silene trpi a pak to prodávají v obchodech a lidi to kupuji a dávaji svym dětem! Vědela jsem o velkochovech, ale ne že to je tak příšerný a že i albert tohle podporuje.. vždyt se s tím musi dát něco dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.10.24 13:44

@pikola A to jako podle tebe obhajuje Alberta? Jakože ja to taky videl a od tý doby nechodim do Alberta. nenecham si lhat - a uz vubec to (věčně smradlavé) maso nebudu kupovat dětem. fuj. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.10.24 13:46

@LiduNe Já nevim, ale fakt mi přijde docela blbý tohle obhajovat. Radši jsem proto podepsal albertovakrutost.cz. V Belgii a Německu prej už Albert tahle kuřata neprodává, tak proč by to jako nemělo jít i tady :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45683
22.10.24 13:46
@laura.nov77 píše: Více

Myslelas snad, že Albert je nějaká výjimka mezi supermarkety? :mrgreen: Zřejmě jsi jim naletěla na nějakou reklamu. Tady to nikdo neobhajuje, jen se konstatuje, že maso od lépe chovaných kuřat seženeš jen na farmách, ne v supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.24 13:47

@ERik96 taky už tam ani nevkročim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967

A jéje… zase tu dlouho nebyla hádavá diskuse… tak nám čistě náhodou přiskákali dva nováčci, budou se vzájemně klepat po ramínkách a vykřikovat buditelská hesla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45683
@ERik96 píše: Více

A kde tedy kupuješ maso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45683
22.10.24 13:48