Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kurník, tady je naráz přenováčkováno ![]()
A všechny zrovna spadly z Marsu a do teď si myslely, že levné výrobky v supermarketech jsou eko, Bio poctivé, zdravé a bez nahrážek. Až se z toho snu probudily a založily agitku a nicky na emiminu. Čímž to vyřeši ![]()
@mado já osobně jsem viděl tu konverzaci na googlu - zrovna jsem to taky řešil, tak sem píšu. A co jako? nemusim se obhajovat.
@mado píše: Více
Tohle uz je fakt na psychiatra.
https://www.emimino.cz/…ruhu-538780/
Pry jmeno Albert by nedala, kvuli kurat
![]()
Tohle je nejaka silena kampan
@ERik96 mě je nějaká konverzace na Googlu co jsi viděl, úplně fuk. Vůbec nechápu co píšeš a proč mi to píšeš.
@Tarena nějaký aktivista sem naběhl plevelit a šířit svoje přesvědčení. Ono ho to zas přejde.
@ivašot. píše: Více
bohuzel ne kazdy si muze dovolit maso z farem.. kde maji teda nakupovat normalni lidi za normalni ceny aniz by podporovali tohle utrpeni?
A jestli řešíš kuřecí maso, tak se podívej na nové záběry z velkochovů dobytka a jak nás vegani přesvědčují, abychom nejedli mléčné výrobky a nepili mléko.
Albert je obecně hnusnej obchod. Řetězce zajímá jen zisk, úroveň chovu a kvalita masa je jim u zádele. Makro je plný ukrajinských kuřat a už jsem je viděla i v Lidlu, tam nemusí dodržovat vůbec žádné standardy a vesele se to tu prodává.
@laura.nov77 píše: Více
Souhlas, já jsem před rodičákem pracovala v neziskovce, nemám našetřeno nakupovat na scuku. A tady v okolí je Albert jedinej supermarket. Prostě nechápu, když Albert v zahraničí ty hnusný kuřata nechová, proč je v Česku chová?
@mado Nic jsem si nemyslel, jen by mě nenapadlo, že nebude Albertovi blbé takhle otevřeně lhát. a prijde mmi úplně ujeté, že to je někomu takhle moc jedno… cynismus level 1000
@Meggiska já vim, že to asi někde jinde nebude lepší, ale tak jako co máme jíst… vegany z dětí asi jen tak neudělam, ale pěkně mě štvou ty lži.
@Hanney7 píše: Více
Přesně, Albert je hnusnej obchod fakt. Kvalita průměrná a vysoké marže.
Hl. se nepřibližovat okraji země, hrozí pád.
Koukám, že se někdo probudil z vlhkýho sna o tom, kde se kuřata berou v obchodech. Na podestýlce se respawnou už v krabicích (obvykle).
Ale ano, reklama Albert ukazuje tuším šťastná prasátka ![]()
Příspěvek upraven 22.10.24 v 15:10
@ERik96 píše: Více
A do včera sis myslel, že ta kuřata ze supermarketu ještě včera běhala po trávníku pod Alpami? Naivo ![]()