Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ERik96 píše: Více
Tak az prosadis ty zmeny v Albertu, tak taky budou drahe. ![]()
@Tarena já nevim… to jako, že na Západě mají jen drahé maso? pochybuju
@pikola no na facebooku k tomu mají dvě vyjádření a to je všechno. o změně dodavatele nic,
Ani na farmě nemusí být vše ok.
My jsme dneska zjistili, že nebudou husy. Manžel jel dopoledne na farmu, že si zamluví husu, aby koupil, jak každý rok. Prý je chřipka, tak musí vše zlikvidovat.
@ERik96 8€ za kilo prsou píšou v Lidlu v Německu koukám -19%. To je 200kc. V Čechách 109. Už máš lepší pocit?
@laura.nov77 píše: Více
Ne, tohle nemůže myslet příčetná osoba, která má dokonce dítě, vážně. Ty jsi jako PŘEKVAPENÁ z podmínek ve velkochovech čehokoliv? Kde jsi žila doteď? Na Marsu?
@mado píše: Více
To nemůže být aktivista, ti by takhle pitomě fakt nepsali. Buď je fakt cvok, nebo je to něco proti Albertu (jakože třeba v Penny či Lidl nebo Tesco maj' asi kvalitku, háhá).
@laura.nov77 píše: Více
Copak Albert prodává jen jedny kuřata? Je jich tam více, v reklamě je samozřejmě řeč o těch „jejich“ tuším Královské kuře nebo tak nějak. Že je lepší než kuře z Vodňan apod. je vidět nejen na ceně, ale i na jejich barvě například.
Sorry, ale tahle diskuze naivy, co doteď žila v nějakém pro mě nepochopitelném bludu, je úplně k ničemu. Normální člověk nevěří na reklamy, ani je nesleduje, spíše sleduje co kupuje, čte etikety atd. Že u nás nejsou informace o původu masa nebo o tom z jakých slepic pochází vejce, jako jsi psala výše, je lež.
@milenialka píše: Více
Oni na tom západe totiž nejsou na mateřské 3 roky, to je pak těžko…
@ERik96 píše: Více
To není docela blbý, to je hrozný a neobhajitelný. Já to taky podepsala. Ale tyhle kuřata neprodává jen Albert, prodávají je všichni.
Včera jsem viděla koutkem oka zprávičku v tv o martinských husách, že jich je letos dost atd. Pak tam byl střih na jejich přepravu na jatka a udělalo se mi zle. Husy nášlapané po několika v malých klecích, jedna na druhé. Skrčené bez možnosti pohybu.
@Amalthea píše: Více
Jde o to, ze je vubec prodava.. kde se prosimvas na obalu kurete doctu, v jakych podminkach zilo?
Jsem zhnusena z toho, kolik nenavistnych komentaru se tady objevilo…
Ne kazdy vi o vsem co se kde sustne. Prisla jsem si tady pro rady a pochopeni, ne pro hnusny hejty