Maso v Albertu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
22.10.24 15:09
@milenialka píše: Více

Albert chová kuřata? A co Josef, ten prasata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
22.10.24 15:10

@Ivan PPZ tady chvíli zůstanu, tady bude sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
22.10.24 15:13

Prosím tě, hlavně nebuď " zděšená", na to už má patent Mirka Němcová :D. No, to víš, s jatečními zvířaty se holt ve velkochovech nikdo nemazlí. Neříkám, že se mi to líbí, jaké tam mají podmínky, ale zase kvůli tomu se vegetariánem nestanu. Jestli máš opravdu zábrany, pak je jediné řešení chodit nakupovat maso a drůbež na farmářské trhy nebo do nějaké malé masny, i když ani tam nemůžeš vědět, odkud je a z jakého prostředí. Nejlepší asi bude moc nad tím nepřemýšlet a zkrátka nekupovat to nejlevnější maso z Polska a omezit jeho spotřebu. Nic jiného asi neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.10.24 15:16

@mado řikam; nemyslel jsem si nic, jen jsem nečekal takové lži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
22.10.24 15:18
@ERik96 píše: Více

Tak když věříš reklamě, tak v životě zažiješ ještě mnohá zklamání.
Reklamy jsou pohádky a těm taky věříš nebo si myslíš, že jsou nereálné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
22.10.24 15:18
@ERik96 píše: Více

Já se veganem nestanu, na to mám maso a masné výrobky a mléko a mléčné výrobky moc ráda. Ale to neznamená, že budu obhajovat tady to kruté zacházení. Jsem ráda, že ochránci tyto záběry zveřejňují a doufám, že to k něčemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.10.24 15:19

@Meggiska no právě… mam to stejně. I proto jim radši podepíšu petici a budu doufat, že s tim něco udělaj. než pak jen tady nadávat a obhajovat to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17670
22.10.24 15:27

Idealni by bylo maso nejist vubec, maso ke zdrave vyzive neni nutnost. Vyvazena vegetarianska strava je plnohodnotna. To potvrzuju jako dlouhodoby vegetarin.
Ale chapu, ze ne kazdy muze a chce vyhodit maso z jidelnicku, pokud jses normalni, vnimavy, soucitny clovek, je prirozene, ze ti je tech zvirat lito… a muzes neco udelat pro ta zvirata, muzes omezit maso, napriklad jeden - dva krat tydne, zalezi od tebe a kupovat jen drahsi maso z overene farmy, kteru si videla na vlastni oci. I mensi krok pomuze. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
22.10.24 15:32

Albert si sam chova kurata? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.10.24 15:33
@veria píše: Více

Nikoli, to je Franta, to je informační šum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35715
22.10.24 15:34

Ale Albert ty kuřata nechová, on je jen kupuje od chovatele. V jakým jiným zahraničí je Albert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.10.24 15:36

@ERik96 píše: mam to stejně. I proto jim radši podepíšu petici a budu doufat, že s tim něco udělaj. než pak jen tady nadávat a obhajovat to

Chtělo by to založit ligu/ komisi. Petice je málo. Vzor máme:
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti“.
Eh, má to jednu nevýhodu - zkratka je „K. L. I. T. O. R. I. S.“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
22.10.24 15:38
@laura.nov77 píše: Více

No je to provazane, chces levne ale kvalitou z farmy. To se ponekud vylucuje. Proc nenadavas na ty farmare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25

@pikola v Nizozemsku a Belgii - a tam všude prý tato kuřata už neprodává, jen eticky chovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
@pikola píše: Více

Albert je Holandsko origin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...