Platby po porodu - Ostrava Vítkovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
6.6.12 15:28

@Lenk-am a smím vědět co máš za pojištovnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.6.12 19:28

213 revirní bratrskou, ale bylo mi řečeno,že to dneska už proplácí skoro všechny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
17.6.12 23:19

@Lenk-am takže pokud to chápu dobře, tak za pobyt v nemocnici se musí platit hned jinak mě nepropustí? já myslela že tam bude nějaká lhůta nebo něco.. a otec u porodu ještě než vleze na sál?? a s tou pojistovnou to musí být moje pojistovna nebo od tatínka? já mám 205 a ja si tam už totiž vybrala svych 1500 na 3D ultrazvuk a screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.6.12 10:09

Nedali by mi vystupní papíry z nemocnice:(..a otce jsme platili až mě propouštěli. no a s tou pojištovnou…vybírá si to otec, takže pojištovna otce…a nevím teda jak je to u 205 ale u 213 se screening a 3D ultrazvuk proplácel zvlášt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
18.6.12 12:25

@Lenk-am aha, tak to potěší. díky moc. to abych si odložila balík peněz.. :( mám termín přesně před výplatou :-D tak jsem myslela že bych to zaplatila hned z výplaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.6.12 21:34

A počkej..ty budeš rodit ve Vítkovicích? protože jinde to jde na složenku do 8 dnu od propuštění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
18.6.12 21:41

@Lenk-am jojo vítkovice.. sakra, ty vítkovice mě ale štvou..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.6.12 16:59

Njn soukromá nemocnice:)..a to jsem ani nevěděla…to že jsou soukromá mi řekli až když jsme se ptali proč máme platit za otce u porodu:)a ještě si mě tam nechávali o den dýl takže v závěru jsme zaplatili 1300…je to mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.12 00:09

Holky, ja tam rodila na konci kvetna a po manzelovi nic nikdo nechtel, tak nevim jestli zapomneli nebo jestli jako prijde slozenka, ale rozhodne se nebudu po tom pidit. Jinak mel v te dobe byt poplatek 800 a od 1.6 pak 500 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
29.7.12 12:11

Ahoj holky :mavam:, taky se chystám už každou chvíli rodit ve Vítkovicích a hodně by mě teda zajímalo, jak to s těmi poplatky je :think: …na kurzu, který jsem absolvovala nám PA, sdělila, že se jedná o soukromou nemocnici, tudíž poplatek za otce u porodu zůstává. Ale na otázku, jak se tyto služby a pobyt v nemocnici potom hradí, už mi nedokázala odpovědět. Akorát říkala, že se zeptá na pokladně. Nakonec jsme v dalších lekcích nějak toto téma pozapomněli, takže se mi vlastně odpovědi nedostalo. Moje chyba :zed:. Pročítala jsem teda vaše příspěvky, a rozumím tomu tedy tak, že jelikož se jedná o soukromou nemocnici, tak mi to na složenku nedají, ale budu muset vše uhradit při propouštění z nemocnice??? Je to tak? :?: No každopádně, je to trochu na pytel, jelikož žijeme víceméně z výplaty do výplaty…tak když to příjde nečekaně, tak to bude srandy kopec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.12 17:40

Tak to ti muzeme poradit leda vybrat si jinou porodnici, ale to by zase byla skoda. No, nevim jestli na nas tenkrat zapomneli, ale my neplatili nic. Ostatni vsichni jo. Ale uz to je jen 500, ne 800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
3.2.13 18:55

Ahojky holky oživuji diskuzi. Takže poplatek ve Vítkovicích je stále?
A proplácí to i OZP?
Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková