Platí se druhý screening?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1785
25.8.21 09:58

No ok, takže za screeningy zřejmě budu platit.

Ale vyplatí se teda nějaký ten balíček navíc? A co to vyšetření na štítnou žlázu? U nás nikdo takové problémy nemá a já jsem taky nikdy neměla. Nejsou to jen vyhozené peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
25.8.21 10:11

Já jsem platila test z krve za 600 na VV, to bylo navíc. První screening 900 (Roudnice nad Labem) - pojišťovna proplatila (VZP), druhy screening v nemocnici zdarma (v rámci genetiky). Jinak ho děla můj gynekolog taky zdarma. V nemocnici se neplati. Nebo teda ne Usti a Teplice, co jsem slyšela. Ale za mě lepší zaplatit je úplně jiný přístup a podrobnější. Nic dalšího kromě fotek jsem neplatila, žádný balíček u gyneloga taky ne. Jsem 21 tt. Co se týká štítné žlázy vzala mi krev obvodní lékařka v rámci těhotenské prohlídky, zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
25.8.21 10:23

@Malineka ono záleží jak bude vypadat vyšetření a péče bez toho balíčku. U nás je klasika každou návštěvu utz a fotky zdarma odeslané na mail, případné dotazy v mailu nebo po telefonu atd…pokud bez balíčku udělá jen 3utz za celé těhotenství, tak bych ten balíček zvažovala..spousta mých známých ze skupinek si takové balíčky platí…jinak odběr na štítnou žlázu mi brali v počátku těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
25.8.21 10:28

Já jsem platila oba screeny 1500 Kč 👍🏻a jinak u mojí dr neplatim za nic.. Každá návštěva v tehu sem měla dva ult plus fotku a zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
25.8.21 11:08

No to jste az levnějších krajů asi :D já jsem v Brně a zřejmě moje centrum, kam chodím, to tak má.
Za fotku z utz navíc je to stovka, takže si říkám, že za ty dvě tři fotky navíc, které bych potenciálně chtěla, mě to nezruinuje. Ale dávat 2 tisíce za nějaké výhody, že mi i pošlou sms s datem vyšetření, to mi přijde jako rejžování.

Ještě to zvážím ten balíček navíc. Přecházet k jinému gynekologovi teď už nebudu. Druhé těhotenství třeba zvážím, kde mi nabídnou stejné služby a nebudu muset za to dávat větší částky navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí