Platí se očkování TBC?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
16.3.12 20:57
peggy.sl píše:
1024 píše:
peggy.sl píše:
katka 84 píše:
Nadji: neboj dokáži se řídit i sama sebou a to, že dám dítě očkovat snad ze mě nedělá nějakou špatnou mámu :? . Ve svém okolí nemám nikoho kdo by po očkování měl nějaké trvalé následky a ani od nikoho jsem to neslyšela, tak nevím kolik bych musela znát lidí aby se to počítalo do tvé většiny.
Škoda, že nebydlíš blíž. Já bych ti jedno zničené dítě po očkování proti TBC ukázala..Mám ho doma..
peggy a co se mu stalo,já totiž přemýšlela nad tbc ale jak to tu čtu 8o
Měla zhnisané podpažní uzliny, vředy a teď má v podpaží keloidní jizvy. Jednu uzlinu má stále centimetr velkou už přes rok, tak nám hodní doktoři nabízí vyoperování v narkoze. Takhle si bezpečnou vakcínu opravdu nepředstavuji… :poblion:

Tak to je mi líto :hug: a řekli vám,že je to z tbc vakcíny. Mě taky připadá,že to doktoři dělají jen kvůli penězům.Pokud si pamatuju,tak se hl.hygienik nechtěl nejdříve nechat naočkovat myslím že chřipkou?Asi věděl proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.3.12 20:59

Holky proč se rozčilujete, vždy se najde nějaký prudič a dělá mu dobře že reagujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.3.12 20:59
1024 píše:
peggy.sl píše:
1024 píše:
peggy.sl píše:
katka 84 píše:
Nadji: neboj dokáži se řídit i sama sebou a to, že dám dítě očkovat snad ze mě nedělá nějakou špatnou mámu :? . Ve svém okolí nemám nikoho kdo by po očkování měl nějaké trvalé následky a ani od nikoho jsem to neslyšela, tak nevím kolik bych musela znát lidí aby se to počítalo do tvé většiny.
Škoda, že nebydlíš blíž. Já bych ti jedno zničené dítě po očkování proti TBC ukázala..Mám ho doma..
Měla zhnisané podpažní uzliny, vředy a teď má v podpaží keloidní jizvy. Jednu uzlinu má stále centimetr velkou už přes rok, tak nám hodní doktoři nabízí vyoperování v narkoze. Takhle si bezpečnou vakcínu opravdu nepředstavuji… :poblion:
Tak to je mi líto :hug: a řekli vám,že je to z tbc vakcíny. Mě taky připadá,že to doktoři dělají jen kvůli penězům.Pokud si pamatuju,tak se hl.hygienik nechtěl nejdříve nechat naočkovat myslím že chřipkou?Asi věděl proč

Jo jo máme na to doklad, že je to po očkování. Takže žádné další očkování nehrozí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.3.12 21:00
peggy.sl píše:
1024 píše:
peggy.sl píše:
1024 píše:
peggy.sl píše:
katka 84 píše:
Tak to je mi líto :hug: a řekli vám,že je to z tbc vakcíny. Mě taky připadá,že to doktoři dělají jen kvůli penězům.Pokud si pamatuju,tak se hl.hygienik nechtěl nejdříve nechat naočkovat myslím že chřipkou?Asi věděl proč
Jo jo máme na to doklad, že je to po očkování. Takže žádné další očkování nehrozí… :mrgreen:

Tak to je blbý,hlavně ať je malá v pořádku a uzlinka se spraví i bez operace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
16.3.12 21:02

Příspěvek upraven 20.03.12 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucrezia2
17.3.12 01:11

co se TBC týká - vy co tak strašně dáte na rady lékařů ohledně očkování - asi před měsícem hovořila v Sama doma lékažka z Thomayerovi nemocnice, kde je centrum léčby pro TBC pro celou ČR - výslovně několikrát zdůraznila děti neočkovat, že rizika převyšují pozitiva. Klidně si to ve videoarchivu najděte…a když už lékař na takovéhle úrovni řekne ne, tak to asi musí mít závažný podklad :!

• Citovat
  • Upravit
1907
17.3.12 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.3.12 19:56

Tak jsem odkazy zkoukla a budu asi ještě dlouho přemýšlet,jestli očkovat nebo ne.nejdřív jsem chtěla,ale vůbec jsem netusila,ze očko nechrání před nákazou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.3.12 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.3.12 23:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
20.3.12 12:11

Příspěvek upraven 20.03.12 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
20.3.12 16:02

eLenaF tahle diskuze se nejmenuje neočkujte děti proti TBC.. už jsi s tím trapná.. my nezodpovědné matky co očkujeme a očkovat budeme ti děkujeme a už to asi stačí ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
20.3.12 19:00
aajulinka píše:
eLenaF tahle diskuze se nejmenuje neočkujte děti proti TBC.. už jsi s tím trapná.. my nezodpovědné matky co očkujeme a očkovat budeme ti děkujeme a už to asi stačí ne..

Myslím,že tahle diskuze byla původně o tom jestli se očkování platí a kolik.Jinak je to podle mně zbytečné se dohadovat,kdo chce očkovat-má možnost,kdo nechce-nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
20.3.12 19:23
aajulinka píše:
eLenaF tahle diskuze se nejmenuje neočkujte děti proti TBC.. už jsi s tím trapná.. my nezodpovědné matky co očkujeme a očkovat budeme ti děkujeme a už to asi stačí ne..

Umis napsat jediny prispevek bez urazky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
20.3.12 20:19

Loki01 tak ti nevim, co jsem napsala urážlivého :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...