Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to mám asi zázračného pana dr. Je to příjemný, milý a hlavně zkušený gynekolog a neplatím za nic. Mám několik fotek z ultrazvuku zdarma, dokonce jsem v ordinaci 2×léky dostala zdarma. Dokonce se i povedlo, že jsem ho měla u porodu. Mezi operacemi v přízemí si odskočil do 2 patra
. Jinak před porodem mi dal své mobilní číslo s tím, že pokud ho budu chtíl u porodu mimo jeho službu v nemocnici, můžu zavolat nebo si ho nechat zkusit zavolat, ale musím počítat s tím, že v nemocnici v pokladně na mě budou chtít 6000Kč.
Naštěstí byl přítomen, takže jediné co jsem zaplatila byla přítomnost tatínka u porodu ![]()
to je zajímavý, co tady čtu…jak je možný, že někteří doktoři chcou peníze a člověk se u nich cítí hrozně a nemajou žádný pořádný vybavení a někteří nechcou nic a návštěva u nich je „příjemnou“ událostí? Já su v 37. tt a asi před měsícem mi můj doktor řekl, že mu pojišťovna v těhotenství platí jenom 4 prohlídky a že zbytek mi financuje on sám (cca dalších 9 prohlídek). Takže se mám rozmyslet a „dobrovolně“ mu dát sponzorský dar ve výši 1000 Kč. Když jsem mu řekla, že mu to nedám, že jsem se byla ptát v pojišťovně, jak to s tou úhradou je (tam mi samozřejmě řekli, že hrazený jsou všechny prohlídky), tak mi řekl, že moje důvěra v něho je jiná, než by měla být, a ať si seženu jinýho doktora… No řekněte, chodili byste k takovýmu doktorovi? Chápu, že některý výkony nejsou hrazený. Taky jsem ráda dala 50 Kč za fotku z ultrazvuku - ale jenom proto, že to není nezbytně nutný (ostatně i na blbej ultrazvuk musím chodit do nemocnice, protože on žádnej nemá). Přece ať mi nikdo neříká, že by mi to ten doktor opravdu hradil ze svojeho - tomu prostě nevěřím…
Já chodím k dr. který je soukromý, lze tam zaplatit nadstandartní péči(gynekologická, tehotenská, ta má dvě fáze), jinak se u něj pltí 50 kč za zrcadla. Myslim, že Klea možná chodí ke stejnému jako já…
Co se týče jednotlivých ukonů ty jsou přehnané, pohlaví za 200, fotka myslim50-80 ted nevim atd. to si pak fakt je lepší zaplatit nadstandartní péči
krtecek_Hanka píše:
to je zajímavý, co tady čtu…jak je možný, že někteří doktoři chcou peníze a člověk se u nich cítí hrozně a nemajou žádný pořádný vybavení a někteří nechcou nic a návštěva u nich je „příjemnou“ událostí? Já su v 37. tt a asi před měsícem mi můj doktor řekl, že mu pojišťovna v těhotenství platí jenom 4 prohlídky a že zbytek mi financuje on sám (cca dalších 9 prohlídek). Takže se mám rozmyslet a „dobrovolně“ mu dát sponzorský dar ve výši 1000 Kč. Když jsem mu řekla, že mu to nedám, že jsem se byla ptát v pojišťovně, jak to s tou úhradou je (tam mi samozřejmě řekli, že hrazený jsou všechny prohlídky), tak mi řekl, že moje důvěra v něho je jiná, než by měla být, a ať si seženu jinýho doktora… No řekněte, chodili byste k takovýmu doktorovi? Chápu, že některý výkony nejsou hrazený. Taky jsem ráda dala 50 Kč za fotku z ultrazvuku - ale jenom proto, že to není nezbytně nutný (ostatně i na blbej ultrazvuk musím chodit do nemocnice, protože on žádnej nemá). Přece ať mi nikdo neříká, že by mi to ten doktor opravdu hradil ze svojeho - tomu prostě nevěřím…
to je blbost, naprostá, pokud dr. nemá UZ ani bych k němu nešla
Taky bych asi neplatila, sla jsme ke gynekologovi a ta mi bylo receno ze se dava 1000kc/rok aby si mohl udrzet tu peknou ordinaci, lze to davat jako sponzorsky dar a odecist to z dani, ale ja mu nikdy nic nedala, platila jsme jen jendorazove plastove pomucky asi 20kc. kdyz jsme byla tehotna tak mi delal UZV pokazde kdyz jsme tam byla a obrazku mi taky par dal. pro sebe je delal vzdy.
Svagrova platila rocne nevim kolik (jinde v Praze) a za tehotenstvijako z anatstandartni pci chteli tusim 5000kc. to byhc je rovnou poslala nekam, problem je v tom, ze dokud to lidi budou platit tak to tady bude existovat.