Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máme značku imse vimse. Jsou právě podle váhy a krásně sedí kolem nožiček. Malej je taky spíš hubenější a hodně aktivní v té vodě a úplně v pohodě ![]()
Já bych raději počkala na začátek kurzu, po nás chtěla vyloženě plavky s nohavičkou(mají takovou manžetu) , právě proto, aby nic neuteklo. Sama nám je objednala, jen jsme nahlásili velikosti. Popřípadě poradí, kde koupit.
@BublinaL děkuji, hned na to mrknu:) a kolem bříška to měl váš mrňous taky dobrý? Tedy jestli odpovídají ty kg na internetu pak v reálu oblečený na postavě.
My máme tyto… jiné ani mít nesmíme. Neoprenové s nohavičkou. Drží pěkně, máme vel. M Syn má teď necelých 8kg a 71cm, kupovali jsme je před 2m,to byl menší a seděly, teď sedí taky…jsou hodně přizpůsobivé ![]()
@Aduš8 tomu úplně nerozumím. Já myslela, že musíme mít plavky už na tu první hodinu. Nebo vy jste měli nějaké informační setkání předem?
Tady bude zápis miminek a pak za tři dny už první lekce, tak jsem si říkala, že to by se nestihlo objednat z netu za ty tři dny. Nevěděla jsem, že se dají plavky někdy koupit i u nich.
já se koukala na nějaký takový typ. Nohavičku to má
https://www.nejbaby.cz/…nappy-vazka/?…
@Katus44 děkuji, něco takového jsem zrovna chtěla pořídit. Prima ![]()
@pani.fialka my jsme měli týden předtím informační schůzku, kde nám plavky objednala. Na první hodinu jsme si je vyzvedli. Ale ty, na které jsi hodila odkaz jsou přesně ony ![]()
@pani.fialka Ano, to jsou přesně ty co máme
Taky jsem je kupovala až na kurzu…mohla jsem je tam malýmu vyzkoušet…a cena stejná jako na netu. Zjisti si,jestli je u vás na kurzu taky prodávají, budeš je moc vyzkoušet ![]()
Samozřejmě, kdo je měl a nebo chtěl používat pleny, tak objednávat nemusel, byla jen ta možnost a určitě to nedělá každý ![]()
paráda, děkuju holky. A ještě jeden takovej dotaz - pod ty plavky se opravdu nic nedává? Jakože dát na holej zadek? Nějak si nedokážu představit, že to zadrží i čůrání.
@Aduš8 Tak u nás vše ostatní zakázané, striktně JEN tyto neoprenové ![]()
@pani.fialka Opravdu to zadrží vše, včetně čůrání
Proto musí být natěsno kolem nožek a bříška,aby nic neuniklo ![]()
Ahoj, mám po 12 letech dítě, tak už nevím jak to chodí. To už se do kurzů nenosí ty plenky určené do vody? Myslela jsem, že zachytí moč. V plavkách to asi poputuje všechno do vody ne? Kdysi musely být ty pleny ![]()
@Katus44 takže neoprenové plavky? To udrží moč? Nebo se tam ještě dává nějaká plenka? Jsem fakt už Out v tomhle, dík za info. A to se ta moč z těch plavek pak najednou vylije? ![]()