Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
14.3.15 06:47

@Ivouš88

Já teď koupila v Kaufu Wickies a jedna vyjde na 3,03 to je podle mě pěkny peníz za 4 plenu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.3.15 08:22

Holky pokud byste někdo chtěli 50 Kč slevu na bílé Pampersky 1 (Premium care newborn), tak napište SZ - mám dva kupony z balíčků z porodnice a těhotenského, kupony na dvojky jsem využila, ale jedničky už nepotřebujeme… Platí do 30.6.2015 v Globusu, Intersparu, Rossmannovi a nové Tetě.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.3.15 13:26

3,03 to je hodně dobrá cena, ale nemám plenky vyzkoušené tak nemůžu říct jestli i kvalitně jsou dobré. Například někdo tady chválí huggies a já si je koupila jednou a už víckrát ne protože malý byl téměř při každé plence pročůraný a o stolici ani nemluvim a s plenkami pampers se mi to ještě nikdy nestalo, ale už jsem po těch z kauflandu koukala ale pokaždý je vrátím zpátky, protože pokaždé když jsme vyzkoušeli nějaké jiné tak jsem se nakonec stejně vrátila k pamperskám a řekla jsem si už nic zkoušet nebudu, zkoušeli jsme i ty zelené z tesca taky nám vyhovovaly akorát nám pokaždé nějak neodpovídala velikost, byly o dost větší a když jsem na ně včera koukala tak stály stejně jako ty pampersky v akci tak to už radši vezmu ty pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.15 13:31

Já teda kupuju plenky jedině v DM drogerii, většinou se mi podaří natrefit na nějakou akci. Ty nejmenší jsem kupovala Pampers NEwborn, ale teď už jsem přešla na ty DMplenky. Je to jistota. I když bych třeba na některých ušetřila pár korun, opruzený zadeček nebo protečená moč až na bodíčko mi za to nestojí. Tyto jsou fakt dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.3.15 10:42

Ahoj holky, nevite jestli jsou ted nekdy v akci plenky babydream z Rosmannu? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
19.3.15 13:53

Ahoj, ted jsou v akci Pampers v supermarketu Tesco za 309,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16267
19.3.15 14:02

V Bille mají teď Bella Happy za 309,–Kč (vel.3-82ks, vel.4-70ks). Já nakoupila v kombinaci se slevovým kuponem za natankování (manžel tankuje u Shellu, a za 30l je sleva 50Kč do Billy za nákup nad 500Kč), jeden balík tak vyšel na 284,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
19.3.15 14:05

@Pomka A jak velké balení? Ode dneška je akce na Pampersky i v Kauflandu tak nevím kam jet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
19.3.15 14:51

@Habinka to zakladni baleni, nejsou to ty jumbo pack apod. Nevim pocet v baleni, ja na to mrkla v letu, ale asi je tam koupim, protoze mam ty same z alberta za 329,–, tam byly taky ty nejmensi baleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
19.3.15 20:11

Ahojky tak v kauflandě v Prostějově jsem dnes kupovala ve slevě pampersky 3 82 ks za 289 kč a mají zatím všechny velikosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.15 18:00

Maminky, které plenky mi doporučíte pro miminko? Uvažuji že koupím pampers premium care kolik jste jich kupovali do začátku? A jaké vlhčené ubrousky jsou dobré? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.3.15 19:02

@Kenzí do zacatku jsem koupila dva baliky jednicek a stacily, pak jsem presla na dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
21.3.15 19:35

@Kenzí taky tak, dva balíky jedniček pampers PC a pak dvojky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.15 21:50

@stříbřenka @Pomka holky a jaké vlhčené ubrousky doporučujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.3.15 21:55

@Kenzí Pamperskama jistě nic nezkazíš, ale třeba Bella Happy jedničky jsou taky fajn, mají takový výkroj na horním rantlu na pupíček, než se zahojí.

Vlhčené ubrousky jsou fajn třeba z DM drogerie ta jejich značka Babylove, nebo poslední dobou jsou hodně v akci a taky mi přijdou fajn od zn. Linteo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí