Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Kenzí tak malýmu vyhovujou skoro všechny ubrousky.. Já moc nemusím babylove, přijdou mi málo mokrý a huggies jsou zase moc tenoučky, takový jakoby papírový a protrhavali se mi ![]()
@socina v DM mají plenky 0 značky babylove za velmi příznivou cenu. Já jsem tyhle malinké nekupovala, měla jsem balíček č.1 jeden, ale pak i dvojky a jsou moc fajn, tak zkuste cena byla myslím pod 3 kč za kus, nejsem si teď úplně jistá, kolik to bylo přesně
Zrovna včera jsem našla plenky dada, ze maji byt lepší jak pampers Active baby a za cenu 220-230 kc
@Malike píše:
Zrovna včera jsem našla plenky dada, ze maji byt lepší jak pampers Active baby a za cenu 220-230 kc
To nam ale nerika, kde a kolik za plenku
Rozvedes to?
@Malike Dada jsou super. Pouzivam od 1 do ted, vel 4 a jsem max. spokojena
Prosim kolik stoji balik zelenych pampers v akci? vel. 6 - 64 ks…ale myslim, ze to odpovida i treba vel. 4 - 82 k, atd… ted jsem dlouho nekupovala - to co byva bezne v obchodech, kdyz je akce, takze nejakych 25% z bezne ceny… dekuji za odpoved
@lukle Já kupovala v dm za 399 a k tomu jsem měla slevu 10% na celý nákup, takže vyšly na 360.Ve vel. 4 je 82 ks.
@lukle mynuly tyden jsme kupovali v kauflandu za 289 tech 64ks šestek. Ale to byla supr cena.Ted uz asi takova dlouho nebude.