Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Též 4:) je to dobrá akce
. Divím se ale že jsi je první nevyzkoušela a rovnou 8 balíku ![]()
Příspěvek upraven 16.04.15 v 13:17
@lokynka píše:
Já byla včera taky pro plínky v albertu, brala jsem 8 balíků a teda když jsem doma otevřela a vyzkoušela, tak docela zklamání, přijde mi, že jsou menší než plenky jiných značek (trojky mám babylove, albert a tesco fialové) a všechny mi přijdou větší, tak nevím nevím, jestli jsem neměla koupit radši víc větších
Fakt? Me naopak přijdou větší. Syn ma 10,5 kg pouzivame 4 a na noc pampersky 4+ a prijde mi, ze jsou oboje stejná velikost, přitom ty pampersky jsou už 4+. Jinak jsme taky koupili 8 balíku, 6×4 a 2×4+
Holky pouzovame Pampers 4, maly ma pres 8,5kg jakou velikost smoulu mam vzit? Od kolika kg jsou 4+ a 5ky?
Mě přijde, že Pampersky a šmoulí jsou víceméně nastejno. Možná ty šmoulí trošku menší, ale není tam tak markantní rozdíl jako pampers a babylove.
Brala jsem 4 ks trojek a 4 ks čtyřek, né že bych koupila 8 trojek, to zas né. a proč jsem nevzala nejdřív jen na zkoušku? Protože proto, že už nejsou a kdo ví, jestli ještě budou a nejsem přímo z města, dojíždím. Takže abych koupila jedny, jela je vyzkoušet a pak jela znovu a doufala, že ještě budou, to je trošku nepraktické
@Budrum : my byli včera kolem poledne a meli hodně 3 a 5, ale 4 bylo pomalu a 4+ už měli poslední 2 balíky ![]()
@Mikys 4+ nevím ale 5 jsou od 15kg, jeli jsme včera na večer a byli jen 3 a 5 a náš malej má 13kg takže jsem odešla s prázdnou ![]()
@Habinka ja bych vzala mozna 5tky to uz neni takovy rozdil. ale nevim no.nas maly i ve dvou letech pri 12kg mohl mit 3ky ![]()
@lokynka píše:
Já byla včera taky pro plínky v albertu, brala jsem 8 balíků a teda když jsem doma otevřela a vyzkoušela, tak docela zklamání, přijde mi, že jsou menší než plenky jiných značek (trojky mám babylove, albert a tesco fialové) a všechny mi přijdou větší, tak nevím nevím, jestli jsem neměla koupit radši víc větších
já kupuju čtyřky, různé značky, i tyhle a malýmu seděj (12kg, 80cm)
@lokynka píše:
Brala jsem 4 ks trojek a 4 ks čtyřek, né že bych koupila 8 trojek, to zas né. a proč jsem nevzala nejdřív jen na zkoušku? Protože proto, že už nejsou a kdo ví, jestli ještě budou a nejsem přímo z města, dojíždím. Takže abych koupila jedny, jela je vyzkoušet a pak jela znovu a doufala, že ještě budou, to je trošku nepraktické
Tak pokud už nebyly 4 tak potom ok, Já bych je asi sice nevzala, ale protože už vím teda že jsou menší, to je pravda, oproti Pamperskám určitě. Koupili jsme kdysi 3 na zkousku a dali je kamarádce, jeji malá je vetši ale má menší stehynka.
Tak já dnes brala poslední dvoje 4 a dvoje 4+…
Malá má 18m. asi 11kg a nějakých 90cm.
4 máme taky Pampers
,přijdou mi velikostě na stejno, možná šmoulí o malinko menší, ale to nám nevadí! A dokonce i starší má na noc občas v poho č. 4,ale dávám 4+
!
Akce to byla super
!
Ahoj děvčata, můžete mi poradit, jestli některá používáte plenky Bella Happy… mají pružný sucháč stejně jako například zelené Pampersky? Mají teď super akci na 82 balení trojek v Bille za 200, ale pokud nebudou mít pružný pas, tak se mi to nechce kupovat.
Předem děkuji za radu a vaše zkušenosti jak dítkám sedí ![]()
@esterka03 odpověď na tvou otázku neznám, ale s plínky jsem používala na druhou dcerku a měla jsem je moc ráda, byly bezva. Od kdy jsou v akci?