Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@eseta : o té kauze vím ( že daylongu oni něco našli, a prý to tam oficiálně není ), tak autosedačky většinou přebírají z německých testů a ty jejich testy, no testují různé kategorie vždy po 2 kusech, dtest už odebíráme nějaký ten měsíc, takže vím ![]()
Ted mají v tetě na kartu zelené pampersky + vlhčené ubrousky za 399 kč
@smurfka Jo šmoulíci jsou v akci teďka od středy v supermakketu i hyperm. za 219kč ![]()
@LLenule111 píše:
@smurfka Jo šmoulíci jsou v akci teďka od středy v supermakketu i hyperm. za 219kč ![]()
To je furt dost bývají i za 189,– ![]()
@nelinka204 píše:
Ted mají v tetě na kartu zelené pampersky + vlhčené ubrousky za 399 kč
díky..to mi jako akce moc nepřijde.. ![]()
A taky v Albertu budou zelené Pampers za 379,– a Happy za 319,– taky šmoulí a ty jejich Basic.
@smurfka píše:
díky..to mi jako akce moc nepřijde..
Ja je nikdy nezazila za nizsi cenu a ubrousky k nim taky nikdy nebyly ![]()
Jinak holky, poprve jsem vyzkousela tesco pleny a jsem spokojena, pampers uz kupovat asi nebudu. Ty smouli, na kolik vychazi plenka?
Příspěvek upraven 30.06.15 v 09:51
Jeste bych dodala, ze ty zeleny pampers za 399,– jsou baleni maxi (nebo gigant? - ne to zakladni).
@MarkyM Bývají no..ale teďka jsou za 219kč, bývaly i za 229kč kdysi… To nevím, kdy zas budou za 189kč. No jestli chceš, tak za 189kč jsou v hyperalbertu pleny BabyBaby soft, ale nevím jaké jsou..
Na obale vypadají dobře.
@Pomka Teďka jsou šmoulíci od zítřka v akci za 4kč/ks 4-maxi.
@Pomka
Já se tam byla podívat a jedna pléna vel 4vyjde v jejich akcí na více jak5 korun..to pro mě není akce..kupují vel 4 tak okolo 4,5,–..a ty jejich ubrousky nepoužívají, tak žádná výhoda no… Škoda
Snad bude zase brzo akce v Albertu jak měli teď pampers a smouli dohromady. To byla super cena.
V Globusech je teď zase krabice za 599Kč. U 3 je to pod 4Kč za ks a třeba 4 vycházejí na 4,5Kč, což se taky celkem dá.
Naštěstí u nejmladší jedeme v pohodě pořád 2 a starší je už na den bez plen ![]()
@MisaHanuska Takže na německý plínky jste ještě nenajely??? Proč? ty vyjdou furt nejlevněji. Já mám trojky za 3kč/kus, čtverky za 3,60
![]()